- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
Няма да ми е много приятно да разбера, че ми е изневерил, но това дали ще простя зависи от страшно много неща.
Ако той сам е признал, това ще е голям плюс за него. Да не кажа направо, че това ще е почти решаващо.
Дори да дам втори шанс (от това зависи до каква степен съм се привързала към него) известно време няма да му имам никакво доверие. Ако успее да си го върне - успее, ако не - негова е била грешката.
И спря да се върти за миг земята..
Вие сте много интересни бе. "Зависи"- от кво зависи, от тва колко количество алкохол е погълнал ли?Никой не може да ме убеди, че човек, който държи на мен, би го направил. Не ме интересува пиян, друсан, той все едно като е прекалявал с алкохола не е знаел, че ще се напие.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз лично нямам проблем с изневярата мъжете имат нужда от разнообразие,дори да си супер в леглото пак си имат нужда от чисто физическия акт с някой друг след време!Не ме притеснява изневярата която се базира само на физиологични нужди!Така ,че не ми пречи стига да се ползват предпазни средства ,се пак мъжете са със слаби ангели!Още повече имам самочуствие се пак не съм на 15 да се тревожа,че гаджето ще си намери друга.Секса и любовта са 2 различни неща.
![]()
![]()
Не .. не съм ревнива .. но никога не бих я простила![]()
Веднъж простих,НИКОГА повече![]()
В момента ще кажа не, но адски много зависи ... в дадения момент и определения човек, може и да простя ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Човешко еТъй като и аз го правя...мисля,че на днешно време е нормално..той ми и игре мръсни игрички ама и аз на него
Силно се съмнявам.Дори и да простя нищо никога няма да е същото.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не знам ,не ми е идвало такова нещо до главата и не мога да кажа как бих реагирала.От много неща зависи дали ще простя ,например ,ако си признае,ако разбера ,че съжалява за постъпката си и си заслужава човека може би да , бих му простила ! Но още не съм на това дередже и не знам какви ще ги мисля тогава.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
в никакъв случайй.. ако държи на мен няма да ми изневеряваа .. пък и откъде да съм сигурна че не продължава... абе тегля му чертата и тва е..![]()
Надявам се да не се изправям пред такава дилема, но шансът да простя е минимален.
Бих ,но ще е на цената на изгубено доверие. Което вероятно никога няма да се върне.
Ако е еднократна и видя, че съжелява - бих. Но не повече от веднъж.
Аз бих простилано рзбира се според ситуацията
![]()
Ами и да си помисля,че заслужава втори шанс нищо няма да е същото,както преди и няма да има смисъл,за това -не.Предпочитам да се разделим.
Твърдо Не ! За изневярата няма оправдания !
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
никогаПървоначално написано от ExtrAc7
![]()
Попринцип не, но ако наистина обичам човека може и да го премисля![]()
Не!
Живей за удоволствието защото си направен от него.
По принцип не, но зависи от обстоятелствата. Имаше една тема наскоро - момчето преспало с друга след мача на световното (след като холандия загубила, се напили до пръсване),но си обичало приятелката и тя го обичала - е, при тях беше по-сложно, защото тя май беше разбрала не от него, но не мислите ли, че явно има ситуации, в които си струва да простиш