- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
Ситуации като тази "Напих се като мастия, спах с друга, ама много те обичам!".Първоначално написано от Blondityy
Това дори е по-грозно от обикновеното "не устоях". Обижда не само качествата ти като жена, ами и ума ти...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Предполагам-не..
но не ми се е случвало още(и дано да не се случва),така че не мога да кажа със сигурност.
...зависи...
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
не никога не прощавам при мен е само един шанса изгубили някой доверието ми не го печели повече![]()
Мне..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Попринцип не.. но пак зависи от някой неща![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Знам , че е глупаво , но бих си му го върнала и тогава може би бих му простила . Това е детинско и няма да оправи нещата , но поне да знам че и не него му е било гадно
Memento mei, memini tui!
Защото ако е повече от веднъж, това значи да бъда разкъсвана от постоянни съмнения в самата себе си. Дали му давам всичко, от което има нужда и ако не е така, защо не ми е казал, вместо да го търси другаде...Първоначално написано от Bellatrix
Да ,защото мъжете не влагат чувства в секса,и е някак си преодолимо..
така.. зависи от обстоятелствата
зависи от изневярата ;D щото моите разбирания за изневяра са малко.. странни ;D
но ДА, бих..
the sky is the limit.
Първоначално написано от winterfresh4o
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Колкото и да обичам човека до себе си - НЕ! Щом ми е изневерил значи нещо с мен му е липсвало,следователно няма смисъл да бъде с мен..Предпочитам да се разделим,от колкото да се заблуждавам,че всичко е нареда и както се пееше в една песен "щом е щастлив защо му е любовница" .. Не мислите ли,че си е така..ако е щастлив няма да има нужда от друга
![]()
не,но си зависи й дали обичам найстина момчето,тогава може би ще му дам само 1 шанс
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Категорично убедена съм че ако някога ми се случи (дано не)не бих простила...мога да давам втори шанс но за това не...твърде честен човек съм и очаквам и от другите това...
Не бих простила изневяра.За мен изневярата е предателство, а предателството не се прощава. Често пъти, стигне ли се до изневяра, това означава, че на човека до мен му липсва нещо, нещо което аз не съм му дала и го е потърсил при друга.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хора, помислете - ами ако стане така че при някакви обстоятелства вие изневерите? Никой не е безгрешен, няма ли да ви се иска да ви простят? Никой няма да си каже "Ами аз сгреших, не го/я заслужавам, айде шапка на тояга!". Понякога наистина си струва да простиш, не може да се откажеш от любовта, каквато и да е тя, просто така.![]()
Прощавала съм изневяра,за което много съжалявам...
Но ако сега пак изпадна в подобна ситуация няма да се замисля и ще кажа КРАЙ!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
"Може да простим всичко на любимия човек! Друг е въпросът - дали след това ще ни остане любим?!"![]()
Ако обичам този човек - не. Ако приоритетът ми във връзката е друг - да.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от BlueFace
Да се стигне до изневяра, означава че търсите в друг дадено качество, което партниорът ви не притежава. Наи-доброто решение е да сложите краи.
на същото мнение съм!Първоначално написано от FancyGirl
,,Ако го обичам да простя,, - ми той ако ме обича НЯМА да го направи....![]()
![]()
![]()