- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
Дори и да опитам да простя и да продължа връзката си. Вътрешно надали ще съм го простила, много злопаметен човек съм, винаги ще ми остане спомена за случилото се и болката от него.
Първоначално написано от BlueFace
+1 и аз съм на същотот мнение...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Мисля , че не , но все пак зависи![]()
![]()
Първоначално написано от BlueFace
+1 и аз не бих простила такова нещо,колкото и да го обичам!!
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
не ми се е случвало и надявам да не ми се случва ...
най-вероятно да съм крайно нервен и този с нея да си го получи
и да отговоря от мое име - несъм склонен да го направя, защото би било супер гадно по-добре първо да скъсам и след седмица две и тогава ...
Боже...О.о Какво има да й се прощава на изневярата? Тя просто трябва да се приеме. Наистина ли се мислите за толкова незаменими и единствени? Човек е свободен да прави каквото си поиска,да бъде с когото си поиска и да прави своя избор. Кои сте вие,които не бихте простили,че да решавате,че именно вие сте човека,който трябва да опрости греха на някой друг. Дори не е грях,защото хората сме животни. Вие не притежавате никого. Аз нямам мое,другите също,но те не го знаят. Да,ще ми е гадно ако моя ми изневери,но ще приема,че човек е способен на това и има милиони други хора освен мен и това никак не ме прави тъжна. Нито ще изпитвам лоши чувства към другата,която е избрал. Та питам...Кои сте вие по дяволите?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бих простила ако знам, че си заслужава да го направя .. Все пак всички правим грешки, всеки има право на 2ри шанс .. Но понякога за една изневяра не трябва да търсим грешката само в другия а и трябва да се запитаме какво го е накарало да го направи ..
По-добре грешка,отколкото пропусната възможност!!
True :// Щом някой знае, че ще му бъде простено ще го направи пак..Първоначално написано от BlueFace
НЕ !!!![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Честно казано, ако ми изневерят предпочитам да НЕ узнавам! Щом го е направил => е искал/имал сексуално желание
Изневериш ли (поне за мен) живееш с тази мисъл.Защо трябва да нараняваш партньорът/ката си със самопризнания?Гузна съвест ли какво?!
Ако не зная за мен лично не е проблем.Но ако ми кажат предполагам, че всичко ще се промени, дори и да отричам или каквото и да било, винаги ще имам 1 на ум![]()
Зависи от къде съм разбрала. Ако той ми каже и видя, че съжелява-ще му простя, но само веднъж. Разбера ли от друго място ще го накарам да съжелява, че се е родил. Изневяра мога да простя, но лъжа-НИКОГА. А също до някъде зависи колко обичам момчето. Ако сме заедно от малко време предполагам, че няма да простя дори изневярата.
завииси до къде е стигнал ,, но ако е стигнал твърде далеч изобщо не бих му се сърдила .. щом го е направил значи вече няма чувства към мен (все пак ако ги имаше нямаше да ми изневери нали така?) ако не ме обича аз нищо не мога да променя и ще се разделя с него .. няма да мъча нито него нито мен : )))....... но пък има и друг вариант -- може проблема да не са чувствата ами това че не му давам това което иска и той го търси при други момичета .. тогава вече аз съм виновната .. но и той ако преди това не е казал че не му давам това което искаа ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Не! Ако ми изневери значи не и давам всичко от което се нуждае, за това ще сложа край на връзката ни![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Кофти въпрос.
Склонен съм, но ще са нужни железни аргументи.
НЕ ! ТвърдоДържа всичко да е със сърце , без лъжи без изневери
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Простиш ли веднъж.. ще се наложи и втори път да простиш .. и така и на човека ще му стане навик да изневерява.. ! Колкото и да обичаш човек, покажи му че една негова грешка може да развали отношенията ви и после да си бие главата и да си вземе поука от грешката![]()