.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Дори и да опитам да простя и да продължа връзката си. Вътрешно надали ще съм го простила, много злопаметен човек съм, винаги ще ми остане спомена за случилото се и болката от него.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не , за мен ако го направиш веднъж вече си способен да го направиш пак ,така че не мога да я простя ...

+1 и аз съм на същотот мнение...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Мисля , че не , но все пак зависи

Не , за мен ако го направиш веднъж вече си способен да го направиш пак ,така че не мога да я простя ...

+1 и аз не бих простила такова нещо,колкото и да го обичам!!
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    не

не ми се е случвало и надявам да не ми се случва ...
    най-вероятно да съм крайно нервен и този с нея да си го получи
    и да отговоря от мое име - несъм склонен да го направя, защото би било супер гадно по-добре първо да скъсам и след седмица две и тогава ...

Мега фен
    Град
    <3
    Боже...О.о Какво има да й се прощава на изневярата? Тя просто трябва да се приеме. Наистина ли се мислите за толкова незаменими и единствени? Човек е свободен да прави каквото си поиска,да бъде с когото си поиска и да прави своя избор. Кои сте вие,които не бихте простили,че да решавате,че именно вие сте човека,който трябва да опрости греха на някой друг. Дори не е грях,защото хората сме животни. Вие не притежавате никого. Аз нямам мое,другите също,но те не го знаят. Да,ще ми е гадно ако моя ми изневери,но ще приема,че човек е способен на това и има милиони други хора освен мен и това никак не ме прави тъжна. Нито ще изпитвам лоши чувства към другата,която е избрал. Та питам...Кои сте вие по дяволите?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Зависи за каква изневяра говорим ако е в интимен план не, но ако е само говоря само за целуване да бих простил.

Бих простила ако знам, че си заслужава да го направя .. Все пак всички правим грешки, всеки има право на 2ри шанс .. Но понякога за една изневяра не трябва да търсим грешката само в другия а и трябва да се запитаме какво го е накарало да го направи ..
    По-добре грешка,отколкото пропусната възможност!!

True :// Щом някой знае, че ще му бъде простено ще го направи пак..

НЕ !!!
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на razores
    Много ясно че не

Честно казано, ако ми изневерят предпочитам да НЕ узнавам! Щом го е направил => е искал/имал сексуално желание

Изневериш ли (поне за мен) живееш с тази мисъл.Защо трябва да нараняваш партньорът/ката си със самопризнания?Гузна съвест ли какво?!

Ако не зная за мен лично не е проблем.Но ако ми кажат предполагам, че всичко ще се промени, дори и да отричам или каквото и да било, винаги ще имам 1 на ум

Зависи от къде съм разбрала. Ако той ми каже и видя, че съжелява-ще му простя, но само веднъж. Разбера ли от друго място ще го накарам да съжелява, че се е родил. Изневяра мога да простя, но лъжа-НИКОГА. А също до някъде зависи колко обичам момчето. Ако сме заедно от малко време предполагам, че няма да простя дори изневярата.

завииси до къде е стигнал ,, но ако е стигнал твърде далеч изобщо не бих му се сърдила .. щом го е направил значи вече няма чувства към мен (все пак ако ги имаше нямаше да ми изневери нали така?) ако не ме обича аз нищо не мога да променя и ще се разделя с него .. няма да мъча нито него нито мен : ))) ....... но пък има и друг вариант -- може проблема да не са чувствата ами това че не му давам това което иска и той го търси при други момичета .. тогава вече аз съм виновната .. но и той ако преди това не е казал че не му давам това което искаа ..

Не! Ако ми изневери значи не и давам всичко от което се нуждае, за това ще сложа край на връзката ни
    Жена с пари е като луд с картечница.....

ДА!Всеки заслужава втори шанс.

Guest
    Кофти въпрос.

Склонен съм, но ще са нужни железни аргументи.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    НЕ ! Твърдо Държа всичко да е със сърце , без лъжи без изневери
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Простиш ли веднъж.. ще се наложи и втори път да простиш .. и така и на човека ще му стане навик да изневерява.. ! Колкото и да обичаш човек, покажи му че една негова грешка може да развали отношенията ви и после да си бие главата и да си вземе поука от грешката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си