- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 21.о1.2о1о Случка .. ;хх
Ами аз да ви споделя какво стана днес.. Излизаме ние в междучасие иотиваме да хапвамее .. Обаче при шефчето имаше бая хораа ии аз си поръчах сандвича , ала бала , обаче той речи , че ще изпълни поръчките на 5 човека след мене ..
Както и да е .. Ядосах се ии се развиках .. даже ударих едно момче , което си поръча след мен и сандвича му стана преди моя .. И шефчето каза , че щом бия и псувам момчето ще ям последна .. Издивях и излезнах пред кафето .. След като всички се изнесоха направи и моя сандвич но това да кажем беше в 15:45 когато биеше звънеца за влизане .. В кафето бяхме 9 човека от класа.. До тук всичко е чук ще закъснеем с 5 мин. за английски и какво от това? Е да ама не .. Качваме се ние на 3тия етаж където ни беше часа и познайте кой беше на врататаа.. Заместник директора (защото даскалицата по английски отново реши , че трябва да закъснее за час) ..
![]()
![]()
И ние се извинихме , че сме закаснели и го попитахме дали можем да останем в час .. Той отвърна "Колко е часът" и един съоченик му каза "Ей сега ще Ви кажа" и директорът го прекъсна "АМИИИИ .................. Имате отсъствия за целия блок .. " .. Ние се ядосахме и слезнахме в кафето да играем карти .. По едно време ни се обадиха и ни казаха да се качваме .. Когато се качихме г-жата ни се беше появила и ние влезнахме в стаята , при което тя каза "Излизайте веднага правим външно оценяване!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разби .. Честно .. В края на блока имахме по 2 отсъствия и 2ки ... МНооого се ядосахме , защото оня тъпунгер можеше да ни остави да си направим външното оценяване и пак да ни изгони .. Как ще имаме 2ки и отсъствия .. Нещо не се връзва .. Няма логика просто да не присъстваш в даден час и да имаш двойка .. Няма как да стане .. И госпожата попита "Г. кой номер е " и ние и казахме 9ти и я питахме дали и той ще има двойка след като го нямаше за деня и тя каза "Не той няма да има двойка"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това било изпит като този след 7ми клас и като не се явиш ти пишели двойка .. Ние се явихме и ни писаха 'щото на някои хора не им беше кеф да ни пуснат в час и да си напраим контролнотоо .. БЯСНА СЪМ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .