.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law

Re: 21.о1.2о1о Случка .. ;хх

Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Ами аз да ви споделя какво стана днес .. Излизаме ние в междучасие иотиваме да хапвамее .. Обаче при шефчето имаше бая хораа ии аз си поръчах сандвича , ала бала , обаче той речи , че ще изпълни поръчките на 5 човека след мене .. Както и да е .. Ядосах се ии се развиках .. даже ударих едно момче , което си поръча след мен и сандвича му стана преди моя .. И шефчето каза , че щом бия и псувам момчето ще ям последна .. Издивях и излезнах пред кафето .. След като всички се изнесоха направи и моя сандвич но това да кажем беше в 15:45 когато биеше звънеца за влизане .. В кафето бяхме 9 човека от класа.. До тук всичко е чук ще закъснеем с 5 мин. за английски и какво от това? Е да ама не .. Качваме се ние на 3тия етаж където ни беше часа и познайте кой беше на врататаа.. Заместник директора (защото даскалицата по английски отново реши , че трябва да закъснее за час) .. И ние се извинихме , че сме закаснели и го попитахме дали можем да останем в час .. Той отвърна "Колко е часът" и един съоченик му каза "Ей сега ще Ви кажа" и директорът го прекъсна "АМИИИИ .................. Имате отсъствия за целия блок .. " .. Ние се ядосахме и слезнахме в кафето да играем карти .. По едно време ни се обадиха и ни казаха да се качваме .. Когато се качихме г-жата ни се беше появила и ние влезнахме в стаята , при което тя каза "Излизайте веднага правим външно оценяване!!"
    Това ме разби .. Честно .. В края на блока имахме по 2 отсъствия и 2ки ... МНооого се ядосахме , защото оня тъпунгер можеше да ни остави да си направим външното оценяване и пак да ни изгони .. Как ще имаме 2ки и отсъствия .. Нещо не се връзва .. Няма логика просто да не присъстваш в даден час и да имаш двойка .. Няма как да стане .. И госпожата попита "Г. кой номер е " и ние и казахме 9ти и я питахме дали и той ще има двойка след като го нямаше за деня и тя каза "Не той няма да има двойка" Това било изпит като този след 7ми клас и като не се явиш ти пишели двойка .. Ние се явихме и ни писаха 'щото на някои хора не им беше кеф да ни пуснат в час и да си напраим контролнотоо .. БЯСНА СЪМ !
    Някога мислила ли си да напишеш книга ?Доколкото знам,това е форум,а не дневник..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Тъпа си,майна.Първо-къде ти е акъла,че не знаеш,че имаш външно оценяване.Второ-толкова ли не си могла да почакаш тъпия си сандвич без да дигаш улелия.Трето-тъпа си...

Боже,колко време отделих за такава молоумна тема....
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Много ми е интересно....МОЛЯ ТЕ, разкажи ми по подробно! Или не.. чакай-всеки ден прави нова тема и разказвай как ти е минал деня, понеже умирам от любопитство!
    Tихо там
    Ама тутманик с тутманика му, на кого ше нареждаш какво да прави бе?!
    Еби са в гъза и си имай отсъствията, като си неадекватна.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от SoDifferent
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    омг...защо го прочетох... загуби цели 2 мин от живота ми, които никога няма да си върна...да не почваме само да правим всички теми за това, което ни се случва всеки ден...пуууу
    имала двойки и отсъствия..голямата работа, предполагам, че не са ти първите, определено няма да са ти и последните - преглътни го...

Дрън-дрън

Ами аз да ви споделя какво стана днес .. Излизаме ние в междучасие иотиваме да хапвамее .. Обаче при шефчето имаше бая хораа ии аз си поръчах сандвича , ала бала , обаче той речи , че ще изпълни поръчките на 5 човека след мене .. Както и да е .. Ядосах се ии се развиках .. даже ударих едно момче , което си поръча след мен и сандвича му стана преди моя .. И шефчето каза , че щом бия и псувам момчето ще ям последна .. Издивях и излезнах пред кафето .. След като всички се изнесоха направи и моя сандвич но това да кажем беше в 15:45 когато биеше звънеца за влизане .. В кафето бяхме 9 човека от класа.. До тук всичко е чук ще закъснеем с 5 мин. за английски и какво от това? Е да ама не .. Качваме се ние на 3тия етаж където ни беше часа и познайте кой беше на врататаа.. Заместник директора (защото даскалицата по английски отново реши , че трябва да закъснее за час) .. И ние се извинихме , че сме закаснели и го попитахме дали можем да останем в час .. Той отвърна "Колко е часът" и един съоченик му каза "Ей сега ще Ви кажа" и директорът го прекъсна "АМИИИИ .................. Имате отсъствия за целия блок .. " .. Ние се ядосахме и слезнахме в кафето да играем карти .. По едно време ни се обадиха и ни казаха да се качваме .. Когато се качихме г-жата ни се беше появила и ние влезнахме в стаята , при което тя каза "Излизайте веднага правим външно оценяване!!"
    Това ме разби .. Честно .. В края на блока имахме по 2 отсъствия и 2ки ... МНооого се ядосахме , защото оня тъпунгер можеше да ни остави да си направим външното оценяване и пак да ни изгони .. Как ще имаме 2ки и отсъствия .. Нещо не се връзва .. Няма логика просто да не присъстваш в даден час и да имаш двойка .. Няма как да стане .. И госпожата попита "Г. кой номер е " и ние и казахме 9ти и я питахме дали и той ще има двойка след като го нямаше за деня и тя каза "Не той няма да има двойка" Това било изпит като този след 7ми клас и като не се явиш ти пишели двойка .. Ние се явихме и ни писаха 'щото на някои хора не им беше кеф да ни пуснат в час и да си напраим контролнотоо .. БЯСНА СЪМ !

Оо много благодаря, че ме уведоми какво се случи "днес" . Сега и аз ще ти кажа прясна клюка от тази мунутка : МнОО якУ ми сА сере !!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от KaRaMeLcHe7

Оо много благодаря, че ме уведоми какво се случи "днес" . Сега и аз ще ти кажа прясна клюка от тази мунутка : МнОО якУ ми сА сере !!

what da..?! даже не разбрах за кво стаа дума батка

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от hiphopy0
    what da..?! даже не разбрах за кво стаа дума батка
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си