.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: защо ли....?

защо ли....?

момчетата от 12-13 годишни ходят по кварталнита какички...след 2 години са се заклели "няма да вартя гаджета,ще е*а и ще бягам" след 10 години или гъмжат от пари(нелегални) и фраскат сяка готина кака или нямат пари търсят дрога и глада за се*с ги мъчи....еее какво постигат с това..?правят се на безчуствени олигофрени...е защо подяволите..?точно да помислиш че ще стане нещо и ти казва "ае другата ме вика"...?какви сте вие бее....

мн им се нервя на тия нештасници и искам да разбера вашто мнение....не съм казала че всички са такива просто сега се сетих преди една година гъмжеше от такива покрай мен....

лоша среда..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Защо ли ... ?! Защото такъв е живота ... по БТВ!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Еми не знам в каква среда си попаднала, но определено не е най-подходящата. Спокойно, не всички са такива

Град
    million miles away (:
    И....?? Това лично твой проблем ли е,че толкова се вживяваш?
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Като гледам как си го написала ми става ясно че някой го е направил това с теб (може и да греша)

По темата: Всеки сам си решава как да си живее живота! И защо обвиняваш момчетата ... по съм склонен да "съдя" момичетата ,който им се връзват
    Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...

Град
    Пловдив,Кичука
    Интересно това ли е мястото на тази тема ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ke6o
    Еми не знам в каква среда си попаднала, но определено не е най-подходящата. Спокойно, не всички са такива

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Повечето били такива ... Ами извинявай, ако в твоята среда са такива, в моята не са. Всеки сам избира приятелите си, явно ти си избрала такива. Това, че някое момче те е зарязало, не значи, че е настъпил края на света. Не всички са тъпи, надути, женкари и т.н.

Мега фен Аватара на Hilary_
    май някой е станал с дупенцето нагоре ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си