- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой ...
Ти си някой който ме накара да чувствам, да искам, да обичам и да давам всичко от себе си. За някой да се боря, за някой да копнея, за някой дори да плача, заради някой да се ядосвам, заради някой да се радвам, заради някой да страдам .... Ти си този някой заради който съм се усмихвалl, ти си този някой който ме е разплаквал, ти си този някой за който съм се грижил, ти си този някой за който съм се притеснявал, ти си този някой за който ми пука. Може по един или друг начин да сме разделени, но ти си някой който никога няма да забравя.
Поради факта,че ми се спи не мога да направя анализ на тези дълбоки чувства ... съжалявам.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
а аз и в по-будно състояние от сегашното няма да разбера смисъла на темата??![]()
I don`t care .. ;] ..
Чета,чета,чета отново и отново ... и пак гледам тъпо.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от Hasher
Странно и на мен така ми звучи оО![]()
Май темата не е за тук, а??
It's too late...
Страшна песен в профила (за WASP говоря)!Първоначално написано от miss_asi
Playlist-ът ми с нея започва винаги.
![]()
А авторът е сътворил някакво лирично текстче и е решил, че всички ще споделят възторга му от създаденото.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Айде млъкни...Ти си този,Ти си Онзи,Аз съм тва,Ти си бла-бла!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
абе вие сте много зле кво четете по 10 пъти и не можете да схванете !!! Кво се прайте на малоумни.. от мъж за мъж.. Просто е писано от момче за момиче но в место да е написал ти си "момичето" за което дрън дрън е написал ти си някой.. както и да е мисля че е ясно че е писано с тъга и е писано за момиче с което момчето вече не е .. апфф
Съсипа ги..Първоначално написано от anonimchetou
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Уау. Колко поетично
Късмет !
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Извинете, искам само да попитам.
Приятелят ми е адски мил, но много иска да правим тройка с баща му, а той е на 60 години ( и ми се повръща). Какво да направя, искам докажа обичта си11111111!!!!!!!!@91261![]()
![]()
![]()
Темата май е за раздел "Лично творчество", защото автора, така или иначе не е поставил контретен въпрос или тема за размисъл...
Едит:
Приятеля ти не е добре с "акъла"... зарежи го и аз ще те взема...Първоначално написано от KeplercHiTuYy83
![]()
Да - разбира се! Направо ще се изненадаш, какъв човек съм...Първоначално написано от KeplercHiTuYy83
![]()
Първоначално написано от Linns
и амфета и останалата дрога xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ок![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!