.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не мога да...

ПОМОЩ!!! От известно врече си пиша с едно момче в скайп,от както си разменихме снимки той не спира да ми предлага да тръгнем (е да ама е адски грозничък), а аз не мога да го отрежа ...така де опитах се няколко пъти по по-мек начин,ама той тъп и не схваща,а не мога директно да му кажа после ще ми е гадно...веднъж така направих и половин година ми беше кофти...ако имате идея как да му кажа,но да схване споделете... Благодаря предварително!
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    million miles away (:
    Отрязвай го,бе! Какъв по-ефикасен съвет искаш?? Ти ще мислиш на него дали му е гадно или на теб? Сама трябва да си помогнеш да не ти пука за такива работи,не се самонавивай чак толкова. Половин година си се измъчвала за глупости..Ужас.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ох, аман вече от меки душички. Казваш: "Не те харесвам!" и толкоз. В единия случай нараняваш себе си, като не отстояваш правата си, а в другия се измъкваш от нещо, което не ти е по вкуса и те тормози.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

И да го отрежеш, какво от това?! Ще си намери друга и толкоз
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ох, аман вече от меки душички. Казваш: "Не те харесвам!" и толкоз. В единия случай нараняваш себе си, като не отстояваш правата си, а в другия се измъкваш от нещо, което не ти е по вкуса и те тормози.
    Абсолютно! Като не го харесваш просто му го кажи,не е нъжно да заобикаляш,да овърташ,кажи го направо

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не мисля, че ако му го кажеш в прав текст ще го приеме много добре. Той ще страда, а заедно с него и ти, защото ще се чувстваш виновна (въпреки, че не си). По - добре просто спри да му пишеш. Така също ще му е кофти, но е по - добре пред "Не те харесвам"... и да се надяваме, че увлечението му е моментно и скоро ще те остави на мира...
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Не мисля, че ако му го кажеш в прав текст ще го приеме много добре. Той ще страда, а заедно с него и ти, защото ще се чувстваш виновна (въпреки, че не си). По - добре просто спри да му пишеш. Така също ще му е кофти, но е по - добре пред "Не те харесвам"... и да се надяваме, че увлечението му е моментно и скоро ще те остави на мира...
    Успех!
    Ха БЛАГОДАРЯ ТИ! един човек да ме разбере
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на dirtyyy

Има и друг, "по-приятен" начин да му "секнеш" желанието към теб... Кажи му: "Пич прекалено си добър (хубав) за мен..."

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Еми аз одрязах един тип и викам ей харесвам друго момче и въобще друг тип момчета и мисля ,че няма смисъл от нашата връзка.А той като почна да ми вика какво има тоя повече от мене и тн.. И до ден днешен ми са цупи.Знам ,че много ме обича ама немога да му отвърна.

Кажи му го направо, ще го боли, но ще е за по-кратко време
    Никога не се предавай!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Кажи му че има друг или.. кат не можеш да го отрежеш ходи с него за 1-2 седмици и после му кажи,че харесваш друг.. пф С момчетата,мила,не става с хубаво! Давай с ряз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си