- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да...
ПОМОЩ!!! От известно врече си пиша с едно момче в скайп,от както си разменихме снимки той не спира да ми предлага да тръгнем (е да ама е адски грозничък), а аз не мога да го отрежа...така де опитах се няколко пъти по по-мек начин,ама той тъп и не схваща,а не мога директно да му кажа после ще ми е гадно...веднъж така направих и половин година ми беше кофти...ако имате идея как да му кажа,но да схване споделете... Благодаря предварително!
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Отрязвай го,бе! Какъв по-ефикасен съвет искаш?? Ти ще мислиш на него дали му е гадно или на теб? Сама трябва да си помогнеш да не ти пука за такива работи,не се самонавивай чак толкова. Половин година си се измъчвала за глупости..Ужас.![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ох, аман вече от меки душички. Казваш: "Не те харесвам!" и толкоз. В единия случай нараняваш себе си, като не отстояваш правата си, а в другия се измъкваш от нещо, което не ти е по вкуса и те тормози.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И да го отрежеш, какво от това?! Ще си намери друга и толкоз![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Не мисля, че ако му го кажеш в прав текст ще го приеме много добре. Той ще страда, а заедно с него и ти, защото ще се чувстваш виновна (въпреки, че не си). По - добре просто спри да му пишеш. Така също ще му е кофти, но е по - добре пред "Не те харесвам"... и да се надяваме, че увлечението му е моментно и скоро ще те остави на мира...
Успех!![]()
Ха БЛАГОДАРЯ ТИ! един човек да ме разбереПървоначално написано от onestar
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Има и друг, "по-приятен" начин да му "секнеш" желанието към теб... Кажи му: "Пич прекалено си добър (хубав) за мен..."![]()
Еми аз одрязах един тип и викам ей харесвам друго момче и въобще друг тип момчета и мисля ,че няма смисъл от нашата връзка.А той като почна да ми вика какво има тоя повече от мене и тн.. И до ден днешен ми са цупи.Знам ,че много ме обича ама немога да му отвърна.![]()
Кажи му го направо, ще го боли, но ще е за по-кратко време![]()
Никога не се предавай!!!
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Кажи му че има друг или.. кат не можеш да го отрежеш ходи с него за 1-2 седмици и после му кажи,че харесваш друг.. пфС момчетата,мила,не става с хубаво! Давай с ряз
![]()