.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не знам какво да правя, хорааа

Здравейтееее {} Аз съм едно обикновенно момиче което е нещастно влюбено и има своите нужди и своите страсти. Привързана съм много кам едно момче и харесвам всичко в него, особено (нали се сещате)
    Той е 5 години по голям от мен и не ме приема както аз искам да ме приеме. Използва ме само да му свърша някаква работа Не искам нищо платонично, искам любов. Е, не мога да го отрека че ми е приятно винаги да съм с него (нали се сещате) но сърцето ми гори за изтинска страст. Помогнете ми да му покажа по най - свестен начин че го обичам и имам нужда от него. Pleeeeassse Help me

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    на колко години сте и 2мата?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

аз сам на 19, а той е на 24

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Ами дръж се с него,така че той да се чувства полезен-търси го за това и онова(нали е по-голям),и не пропускай да му засвиделстваш признателност,с някоя целувка по бузата или прегръдка,старай се си му интересна,но не изкусвтвено(ако примерно футбола не ти е страст,не се насилвай ),също така го гледай в очите и ако ви се засекат погледите му се усмихвай,съвсем лекичко ...ако има нещо към теб,ще го усетиш!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Първо ще кажа, че любовта на сила не става... Нея или я има или я няма! Покажи на това момче, че не го приемаш само, като добър приятел а имаш чувства към него... Най-добре е да поговорите за това, пона така ще си наясто с положението и изпитва ли нещо и той към теб?!?! Ако чувставата Ви са взаимни, макар неговите да не са толкова дълбоки колкото твоите, може и да се получат нещата... Ако ли не са, тогава ще трабва да поемеш в обратна посока...

П.С. - Това, че само те използва за му направиш някаква услуга, не говори добре за въпросното момче!!!

Благодаря ви приятелииии Мисля че и той има нещо към мен, но повече ме изпозлва, аз го обичам,

Между другото забравих да спомена, че аз съм много богата, а той има само 1 чифт обувки, обаче аз не се интересувам от материялното. Искам да ме обича и да го обичам дори да е такъв какъвто е, просто ми е трудно да гледам влюбените около себе си и те да му се смеят на скъсаните дънки (те са на 5 години.. предложих му да му дам пари назаем), дори това, че са скъсани не ме дразни никак, обичам го дори и дрипав

Цитирай Първоначално написано от KeplercHiTuYy83
    Благодаря ви приятелииии Мисля че и той има нещо към мен, но повече ме изпозлва, аз го обичам,

Между другото забравих да спомена, че аз съм много богата, а той има само 1 чифт обувки, обаче аз не се интересувам от материялното. Искам да ме обича и да го обичам дори да е такъв какъвто е, просто ми е трудно да гледам влюбените около себе си и те да му се смеят на скъсаните дънки (те са на 5 години.. предложих му да му дам пари назаем), дори това, че са скъсани не ме дразни никак, обичам го дори и дрипав
    Щом мислиш, че те използва повече, отколкото те обича тогава за какво говорим?
    Вади си сама изводите!
    Старите хора са го казали:
    "С насила хубост не става"
    А не си малка, за да го проумееш. Успех!
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

...просто ми е трудно да гледам влюбените около себе си и те да му се смеят на скъсаните дънки (те са на 5 години.. предложих му да му дам пари назаем), дори това, че са скъсани не ме дразни никак, обичам го дори и дрипав
    Точно поради тази причина, хората казват, че "Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка"...

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Ти си богата,той има един чифт обувки,но си грозна и те използва само да те е... (нали се сещаш)!
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер фен Аватара на gabi_94
    добре бе, никой ли не се сети, че темата е ебавка/ Вижте и другите мнения на авторката, има доста богата фантазия момичето, ама и убягва малко, че щом твърди че е на 19, трябва да пише като 19 годишна за да е реалистично Следващия път кажи, че си на 13, гаранция, че всички, ще ти повярват
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    Ти си богата,той има един чифт обувки,но си грозна и те използва само да те е... (нали се сещаш)!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пича се е уредил
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    -то е смешно ама маи е истина А ако искаш просто му кажи как се 4устваш в подходящия момент

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ъъъм тва е баати темата ебавка-кфо те интересува обувките му кфи са или дънките-те таа темата от пръстите изсмукана
    ако бе6е на 19 щеше да знаеш,че се пише иСтина
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Не знам какво да правя, хорааа

Привързана съм много кам едно момче и харесвам всичко в него, особено (нали се сещате)
    Не не се сещам кажи ми ..

Той е 5 години по голям от мен и не ме приема както аз искам да ме приеме. Използва ме само да му свърша някаква работа
    и извода е?

Не искам нищо платонично, искам любов.
    искай си .. ама явно исканията ви се различават .. кофтии .. *sad face*

Е, не мога да го отрека че ми е приятно винаги да съм с него (нали се сещате) но сърцето ми гори за изтинска страст.
    това ще се направя, че не съм го видяла ..

Помогнете ми да му покажа по най - свестен начин че го обичам и имам нужда от него. Pleeeeassse Help me
    Имаш нужда от уроци по български ..

Град
    million miles away (:

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Привързана съм много кам едно момче и харесвам всичко в него, особено (нали се сещате)

Той е 5 години по голям от мен и не ме приема както аз искам да ме приеме. Използва ме само да му свърша някаква работа
    и извода е?

Е, не мога да го отрека че ми е приятно винаги да съм с него (нали се сещате) но сърцето ми гори за изтинска страст.

Помогнете ми да му покажа по най - свестен начин че го обичам и имам нужда от него. Pleeeeassse Help me
    Съгласна напълно,и я вярно кажи какво най-мн харесваш в него,че и аз не зацепих..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    бълХаристан
    купи си буквар или кажи кое училище завърши да знаем да не записваме децата в него, защото пишеш много неграмотно!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от Hilary_

и извода е?

Темата е реална. Нямам нужа от уроци по български,защото се представих отлично на матурата миналата година. Както и да е, това не е нещо, което трябва да обсъждам с вас. Надявах се някой да ми помогне, но срещам само безвкусни подигравки. Аз наистина го обичам и не се влияя от факта, че е беден. Мисля, че темата се изчерпа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си