- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя, хорааа
Здравейтееее {} Аз съм едно обикновенно момиче което е нещастно влюбено и има своите нужди и своите страсти. Привързана съм много кам едно момче и харесвам всичко в него, особено (нали се сещате)
Той е 5 години по голям от мен и не ме приема както аз искам да ме приеме. Използва ме само да му свърша някаква работаНе искам нищо платонично, искам любов. Е, не мога да го отрека че ми е приятно винаги да съм с него (нали се сещате) но сърцето ми гори за изтинска страст. Помогнете ми да му покажа по най - свестен начин че го обичам и имам нужда от него. Pleeeeassse Help me
![]()
![]()
![]()
на колко години сте и 2мата?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ами дръж се с него,така че той да се чувства полезен-търси го за това и онова(нали е по-голям),и не пропускай да му засвиделстваш признателност,с някоя целувка по бузата или прегръдка,старай се си му интересна,но не изкусвтвено(ако примерно футбола не ти е страст,не се насилвай),също така го гледай в очите и ако ви се засекат погледите му се усмихвай,съвсем лекичко
...ако има нещо към теб,ще го усетиш!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първо ще кажа, че любовта на сила не става... Нея или я има или я няма! Покажи на това момче, че не го приемаш само, като добър приятел а имаш чувства към него... Най-добре е да поговорите за това, пона така ще си наясто с положението и изпитва ли нещо и той към теб?!?!Ако чувставата Ви са взаимни, макар неговите да не са толкова дълбоки колкото твоите, може и да се получат нещата... Ако ли не са, тогава ще трабва да поемеш в обратна посока...
![]()
П.С. - Това, че само те използва за му направиш някаква услуга, не говори добре за въпросното момче!!!![]()
Благодаря ви приятелииии![]()
Мисля че и той има нещо към мен, но повече ме изпозлва, аз го обичам,
Между другото забравих да спомена, че аз съм много богата, а той има само 1 чифт обувки, обаче аз не се интересувам от материялното. Искам да ме обича и да го обичам дори да е такъв какъвто е, просто ми е трудно да гледам влюбените около себе си и те да му се смеят на скъсаните дънки (те са на 5 години.. предложих му да му дам пари назаем), дори това, че са скъсани не ме дразни никак, обичам го дори и дрипав![]()
![]()
Щом мислиш, че те използва повече, отколкото те обича тогава за какво говорим?Първоначално написано от KeplercHiTuYy83
Вади си сама изводите!
Старите хора са го казали:
"С насила хубост не става"
А не си малка, за да го проумееш. Успех!
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Точно поради тази причина, хората казват, че "Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка"...Първоначално написано от KeplercHiTuYy83
![]()
Ти си богата,той има един чифт обувки,но си грозна и те използва само да те е... (нали се сещаш)!![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
добре бе, никой ли не се сети, че темата е ебавка/![]()
![]()
![]()
![]()
Вижте и другите мнения на авторката, има доста богата фантазия момичето, ама и убягва малко, че щом твърди че е на 19, трябва да пише като 19 годишна за да е реалистично
Следващия път кажи, че си на 13, гаранция, че всички, ще ти повярват
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от niquetamere
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пича се е уредилПървоначално написано от niquetamere
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от niquetamere
![]()
![]()
-то е смешно ама маи е истина
А ако искаш просто му кажи как се 4устваш в подходящия момент
![]()
Ъъъм тва е баати темата ебавка-кфо те интересува обувките му кфи са или дънките-те таа темата от пръстите изсмукана
ако бе6е на 19 щеше да знаеш,че се пише иСтина
Първоначално написано от KeplercHiTuYy83
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна напълно,и я вярно кажи какво най-мн харесваш в него,че и аз не зацепих..Първоначално написано от Hilary_
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
купи си буквар или кажи кое училище завърши да знаем да не записваме децата в него, защото пишеш много неграмотно!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от Hilary_
Темата е реална. Нямам нужа от уроци по български,защото се представих отлично на матурата миналата година. Както и да е, това не е нещо, което трябва да обсъждам с вас. Надявах се някой да ми помогне, но срещам само безвкусни подигравки. Аз наистина го обичам и не се влияя от факта, че е беден.![]()
Мисля, че темата се изчерпа