- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова прическа !
Здравейте, искам да си променя прическата, но не знам каква да е. Сега косата ми е под раменете.Моля давайте идеи. Благодаря предварително.
![]()
офф и аз съм същата..
Иначе дай малко инфо..
Каква ти е косата - права,къдрава,начупена ??
С обем или без ?
Иначе можеш на пластове
http://www.kozmetika-bg.com/showimg....x300_11576.jpg /нещо подобно/
Можеш да си направиш косата по-къса
http://i25.tinypic.com/10i801y.jpg
Или като на Николета Лозанова
http://www.slusham.com/img/nikoleta_lozanova_fhm.jpg![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Косата ми е леко начупена в краищата, но ми е права с малко обем![]()
Ох и аз съм така, ама за мен няма избор.1 вариан по-горе - аз съм си на пластове. 2 и 3 - косата ми е много чуплива, бие на къдраво.
![]()
Иначе към авторката, ако си направиш косата на пластове ще изглежда по-обемна. И мисля че ще стои хубаво на такъв тп коса.![]()
Втората, последната и на Николета Лозанова са много хубавиПървоначално написано от SmilezZz
Но зависи каква ти е формата на лицето.На всеки му стои различно
![]()
защо место да режете не си правите различни прически с наличната ви коса?
аз така много обичам да си правя различни ,е не винаги се получават ама с времето стават
ето няколко:
не е много добре ,че се претох в часа ,но пак става
Това е в следствие от аниметата
![]()
Тука си нямах работа и се къдрих с фиби
За един спектакъл,но иначе идеята е готина
Правя си и кок с 2 клечки по този начин:
или с една клечка:
и какви ли още не ,пробвай да си правиш различни неща,не да я режеш,че после да питаш с какво да се мажеш,че да порастне (мое мнение)
Приятно занимаване![]()
Как пък става това ?!... Тука си нямах работа и се къдрих с фиби ...;ddd
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ами на шега пробвах:Първоначално написано от justt
резделян си косата на 2 и едната я връсван с ластик за да не ми пречи.Другата половина намазвам с пяна и сресвам.Взимам един кичур и на един молив го навивам све едно с е маша.После до изнизвам от косата си и то се получава като масурчр и ръгам една фиба през получената дупка да държи и така цялата коса,понеже моята е тънка и с 13 фиби се сптавих
както са навити тея снопчета мацаш с още пяна и леко издухваш със сешоара(аз не мога да спя с влажна коса) и си лягаш и на сутринта махаш фибите и готово
не знам дали разбра ,ще се опитам да манеря някакви картинки да видиш долу горе![]()
Да, разбрах! Мерси. (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Зорето много готина коса
А по темата тая коса на николета лозанова стана батикомерсиалната и омръзнала сяка втора е с такава ,мани...просто я филирай и на пластове,или нищо
Много ви благодаря за идеите![]()
![]()
![]()
защо не се подстригнеш под черта?? [каре] мн е готино,, но зависии и дали ще ти УтиФа![]()
доколкото четох на моето лице ще ми отива![]()
Можеш да се подстрижеш на черта и (прав) бретон .. много е хубаво
аз вече съм така само че бретона ми е по дълъг и е настрани (защото не мога с прав :s)![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Аз съм на черта и бретон настрани.. Преди бях с коса под кръста и сега бих казала, че ми е много по-добре! Само, че искам да си направя някакви кичури в смисъл нещо подобно - http://www.prikachi.com/files/1326772S.jpg
Или може само червени.. все още се колебая, пък и трябва да си купя преса, защото краищата на косата ми се чупят.
Да сте ползвали спрей за обем ?Доволни ли сте ?
zoreto, а дали ще има ефект, ако се седи 2-3 часа с тях, а не цяла нощ?
ако ги изсушиш със сешоар би трябвало да стане![]()
![]()
![]()
А вярно ли е,че филирането на цялата коса - придава обем![]()