- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За секретите и бактерийте...
нямам трета сливица. по-скоро слаб имунитет според мен. казаха ми , че ще отмине след пубертета , но скоро ставам на 19 и си мислех "мама му стара колко трае пубертета" с извинение за израза. Почнах бисептол да пия. Нямам температура, хремата я дължа по-скоро на времето като че ли ,защото ту я има ту я няма.. по-скоро от студеното време. А колкото до кашлицата продължава. Затова почнах хапчетата. И се извинявам на тези, които го написаха това за лекаря, но половината неща в този форум не са за тук по вашата логика. Съжелявам , но съм чела 100 пъти по-сериозни неща тук и такива коментари не съм виждала. Смятам, че ако нямате какво да кажете по темата просто замълчете. Не задължавам никой да пише. Имам си лекар да.. много добре знаете какво е времето според мен и прецених, че ако не е нещо сериозно няма смисъл да излизам на този кучешки студ и да вися пред кабинети по цял час.Много съм боледувала и знам как да се оправям и без лекар, но това важи за ангината. Тази кашлица ми е непонятна и помислих , че някой би могъл да каже нещо по темата.. Но както и да е. Очевидно въпроса ми е по-излишен от другите теми тук. Благодаря на отговорилите![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!