Цитирай Първоначално написано от whatever5
Виж сега-аз също много често карам ангини- и това по принцип е много опасно- вреди на сърцето, бъбреците , а за черния дроб какво му се случва от антибиотиците няма да говоря... Затова като започне да ме боли гърлото (дори малко) скачам веднага на хомеопатичните лекарства- не съм ходила на хомеопат за да ми изпише точно определени купувам си такива за масова употреба- хомеожен9 се казват и за сега успявам да удържам положението... Мисля да ходя да си изкарам сливиците щото аман вече- по 2 ангини в годината правя... Преди месец примерно пак бях болна и в момента още си кашлям- зависи от къде усещаш кашлицата- ако ти дразни на гърлото и така кашляш- значи е от него, ако го усещаш от дробовете- по-добре отиди на лекар, въпреки, че аз не съм ходила, а още съм жива....
Правиш по 2 годишно ???? аз само лятото има 4-5 разболявания и все ангини. Декември също се разболях 2 пъти. Пила съм всякакви лекарства, ходила съм на много лекари... Няма оправия. Една година се разболявам 1-2 пъти , което за мене не е страшно. Но друга година като миналата изобщо не ми върви и прая по много ангини. И то става за 1 ден - днес съм добре,утре съм болна с температура. Който не го е изпитвал ,незнае за какво говоря... Но сега за тая кашлица пия лекарства. Като че ли я предпочитам пред гнойната ангина Мерси