.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Китката

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]

Китката

Здравейте!
    Направо по темата: Имам ужасни болки в лявата китка. Едвам си я мърдам. Към 11 часа леко ме понаболя, но не обърнах внимание. От 2-3 часа е много зле. Не се сещах за причина, но ейся ми светна, че може да съм се подпряла на тая ръка сутринта като се изтърсих на леда Обаче тогава нищо ми нямаше, а по средата на деня ужасни болки.. Някакви съвети? Тъй като е петък следобед, а моята лична днес е на смяна сутрин, идват събота и неделя.. ако се сещате как мога да си помогна
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    в света на приключенията ..
    Ако използваш мишката на компа с лявата ръка и скоро си използвала дълго компа е възможно)) Може и да е от леда.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Ако използваш мишката на компа с лявата ръка и скоро си използвала дълго компа е възможно)) Може и да е от леда.
    Да,съгласна съм
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си