ами аз съм пускала такава тема вече,ама сега има развитие ,значи:
приятелката ми харесва едно момче и ме помоли да му го кажа,аз му казах обаче ,тя ме помоли да му го кажа ама все едно тя незнае ,че съм го направила и на другия ден да не се държи лошо с нея или да не и говори.Направих го и на другия ден той не и каза нищо,през целия ден го молих да и говори нещо,а глупака ми казва ,че незнае какво да и каже!казах и това и тя много се обиди,обаче неможа и тяда го заговори ...и така след няколко седмици той започна да и говори и тя да го заговраря,но тя е много ревнива и намира "конкуренция" във всяко момичче,дори и в мен.дайте ми съвети как да я посъветвам
мила,виждаме къв е акъла..98 набор,но това не е някъв проблем,всеки има нужда от съвет! (:
Така..мисля,че това е детско..
Приятелката ти те кара да правиш неща,които не искаш?!
не можах много да схвана обяснението ти..но защо нея я е срам?
не стига че го нави да и проговори,пък ся ревнува от теб?!
ебати приятелката..
според мен-приятелка не е тази,която ревнува от най-добрата си приятелка и т.н
помисли какво е направила за теб и ..
та,не се притеснявай,имай си самочувствие,нека те ревнува..
и все пак - следвай сърцето си! Най-вярната посока..
Успех
мила,виждаме къв е акъла..98 набор,но това не е някъв проблем,всеки има нужда от съвет! (:
Така..мисля,че това е детско..
Приятелката ти те кара да правиш неща,които не искаш?!
не можах много да схвана обяснението ти..но защо нея я е срам?
не стига че го нави да и проговори,пък ся ревнува от теб?!
ебати приятелката..
според мен-приятелка не е тази,която ревнува от най-добрата си приятелка и т.н
помисли какво е направила за теб и ..
та,не се притеснявай,имай си самочувствие,нека те ревнува..
и все пак - следвай сърцето си! Най-вярната посока..
Успех
искам да кажа ,че тя ме помоли да му кажа ,че тя го харесва,обаче да му кажа,че тя все едно незнае ,че съм му го казала
искам да кажа ,че тя ме помоли да му кажа ,че тя го харесва,обаче да му кажа,че тя все едно незнае ,че съм му го казала[/quote]
Ясно..ами мила,остави я - щом те ревнува нека тя да си ходи при този и т.н ; звучи някво по-детско..разбирам че си 5 клас,но тва няма нищо общо със ситуацията..
няма смисъл да те моли да говориш с него.
поставям се на твое място - ако ми е добър приятел ще му кажа поне да се заговаря с нея,и там вече нататък ще се управят сами ако ще става нещо..и т.н
Успех!
[/i]