- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Хора като Кристалина Георгиева, Симеон Дянков и Илия Михов
Напоследък не сме толкова непрофесионални и некомпетентни. Поне докато разглеждаме нещата на ниво управляващи. Надолу нещата бавно се почистват.Първоначално написано от plmn
Според мен за хора като Симеон Дянков и Кристалина Георгиева високата квалификация, богатият опит и високите кариерни равнища са началният старт, който им е бил нужен, за да вършат това, което правят в момента. За мен постъпката им е от патриотизъм и моралният дълг към родината им. Наивно звучи, дали наистина е така, времето ще покаже. Със сигурност екипите на новото правителство и самите държавници са далеч по-прозрачни и, за мен, откровени и точни. Ако трябва да сме честни, България влезна истински в Европейския съюз чак след избирането на днешното правителство.
Ако имах възможност и аз бих поел по пътя на министъра на финансите или на Кристалина Георгиева и пр. , дори ми е цел, но силно ме съмнява да постигна нещо. Знае ли човек. Но да трупаш капитали цял живот, без да си истински полезен, означава да се превърнеш в героя Борис от Тютюн.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.