- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против
И за и против.За,защото е хубаво да знаеш,че имаш някой сериозен човек до себе си,който те обичаи можеш да му се обадиш дори в 1 часа през ноща.. апък и остават хубави спомени след толкова много преживяни неща заедно,опознавате се и така нататък,но гадното накрая е,че при раздяла след една такава по-дълга връзка рядко могат да се запазят приятелски отношения .. тежко е и дълго време се преживява.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Зависи.. попринцип да. Така намираш истинския смисъл в живота.
А специално за мен.. не. Аз съм несигурна и непостоянна. Не ми прябва нещо сериозно и заангажиращо. Засега.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
естествено ЗА
колкото повече си с един човек, толкова повече го обичаш
какво печелиш всеки ден или седмица да си с различен човек?
глупаво е..
За.Не се обиждай, но това е супер тъп въпрос. Разбира се, че когато се влюбиш в някого и той в теб, няма да му кажеш на 2та седмица: "Ми чао вече, аз не обичам дългите връзки."
Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ЗА.Ако връзката ти е по-дълга, това означава, че с този човек се разбирате добре и може да си споделяте повече неща, просто го обичате повече. Ако постоянно имаш къси връзки няма кой знае какъв смисъл, защото всеки търси човек, с който да бъде за по-дълго, а не за някакъв кратък период.
"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen
повечето от вас са за сериозните връзки и отричат краткотрайните но аз познавам много хора които ходят с някого максимум 1 месец просто не се влюбват или пък половинката им се отдръпва. също така имам приятелка която ходи вече над 2 месеца с 1 момче но нито го обича нито пък иска да е постоянно с него и честно казано ми е доста интересно как за толкова време не се е влюбила в него.. аз лично съм доста влюбчива но доста от приятелките ми не са
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Мм много точен отговор , подкрепям ..ама сякаш повече съм ЗаПървоначално написано от Assshley
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
всичко e с времето си![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
За ,защото ако познаваш достатъчно добре човека до себе си ще имаш сигурност ,а няма да се чудиш дали утре ще те смени за друг/друга![]()
--------------------------------------------------------
Точно такава връзка търся , ма нъцки ...Първоначално написано от AnGel_fReE
За...
Защото няма по - прекрасно нещо, от това да имаш човек до себе си, да го обичаш и да се чувстваш обичан. Да имаш подкрепа, сигурност, а времето и изградено доверие...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз сигурно съм най-несериозния човек на земята, но въпреки това, когато става за любов - винаги съм бил ЗА продължителна и сериозна връзка.Никога не съм търсил нещо за една вечер , или седмица.Според мен е доста подло а и едва ли има свястно момиче , което ще ти пусне още първата вечер.Това са някви курви , които не знаят какво искат и се шибат с целия град.Такива - далеч от мен.
За скромния ми 17 годишен живот , чак сега ми се случва нещо толкова истинско и красиво.За пръв път аз се влюбих и то в човек , който най-малко очаквах.Живях с мисълта , че колкото и да се обичаме между нас не може да има нищо(поради причини,за които не ми се говори).От 3 месеца сме заедно и всичко е просто перфектно.Мечтата ми се превърна в реалност.![]()
Друго си е , когато можеш да се довериш на някой.Да знаеш , че каквото и да направиш и дори това да е грешно - този човек ще те подкрепи и никога няма да те остави сам.Всеки ден да ти показва колко много те обича.![]()
П.С Обичам те С.![]()
Не мога да съм несериозна по принцип, а какво остава за такива неща? Факт е, че като тийн не съм имала "връзка" по общата дефиниция, защото всичките ми възможности са били за несериозни такива. Имала съм излизания, n на брой срещи, но не и връзка. Реално единствената ми връзка е настоящата, която е и сериозна. Когато реша да хвърля усилия за нещо, искам да знам, че то има бъдеще. Да, може да не е години, но да е нещо искрено и истинско. Прекалено много мисля и прекалено рационално действам, за да се впускам в несериозни отношения. Прекалено много се и раздавам. Истината е, че преди години когато започнах връзката си не мислех, че ще е особено дълга и сериозна. Тогава просто излизах с някой на n-тата среща. Просто така се случи. Аз лично бях изненадана от него и от себе си и това ме амбицира да съградя нещо от нас двама ни. Защото в началото само аз градях. А сега след дълга и сериозна връзка просто не мога да си мисля, че бих открила удовлетворение в кратките и повърхностните. Прекалено важно за мен е да знача нещо за някой и той да знае, че значи много за мен. А и съм на години да мисля за деца и други алабализми.
Assshley, мнението ми за приятлството след са го изпяли отдавна. Ето текста:http://textove.com/text.php?song=d3ed87c7
Ми за съм с 2 ръце. Против съм парантииките дето сяка вечер са с различен. Иначе какво лошо има в една сериозна връска.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Определено предпочитам сериозна връзка, пред забавленията за една нощ.
Една връзка трябва да се гради И на чувства, не само нужди.
И спря да се върти за миг земята..
За.По принцип мразя несериозните неща.
не може да си против дългите и сериозни връзки,може само да си incapable of .. аз съм. простo не ми се получава,пък и не мисля,че е времето да имам връзка 2 години,точно когато трябва да грабя с пълни шепи и да експериментирам ..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
"За", защото попринцип съм такава личност, че не обичам несериозните неща - ако ще е връзка то да е сериозна, а не само да си губим времето. Такъв човек съм, че се привързвам бързо и влагам чувства и в най-малкото и после оставам разочарована... А и другото, което е - обичам сериозни хора, които знаят какво искат, знаят целите си и знаят защо правят дадено нещо.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
За и Против![]()