ее имало е динозаври, даже са споменати в Библията.

На някои места в Библията всичко си е казано буквално следпвателно така трябва да го разбираме, но пък на някои места е нужно да се задълбочиш в думите, например притчата за сеяча, за светилниците и тн.

Библията, както съм споменавала вече, е БОГОВДЪХНОВЕНО писание, следователно няма значение какви са били откритията на хората.

За мен НЯМА еволюция!

мутирането на вирусите е друга работа, мисля че няма общо с ''еволюцията'' на животни и тн.

''Еволюция в съзнанието'' определено има, все пак в дейатвителност има доста нови открития (btw чиповете са голямо проклятие.. те,както и убийствата, войните, останалите велики нови открития говорят според Библията за наближаващия край [ Откровение на Йоан] .. ама това е друга тема) .

Аз мисля, че се е разкаял, защото е видял че човека е лесно податлив на изкушенията на Сатана. Както се разбира едва ли не всичко е излязло извън контрол, както се казва в 5-6 стих-''постоянно зло''. Греховете не са естествена природа, както ги наричаш, там се е намесил дявола.. (има доста хора, чиито дух е бил вземан за известен период от време от Господ с цел човека да види или Рая или Ада, за да може после да разкаже на всички какво е видял и хората да се уверят че има Рай и Ад. Има една книжка Откровение за Ада, мисля че има и Откровение за Рая, много са хубави.. списанието Братска любов също.)

Не са дадени повече детайли за създаването може би защото не ни трябва да знаем повече.

Евангелистите основно се придържаме към Библията, вярваме и в спасението но това не е основното нещо, което целим да разберат хората. Само да поясня ако не знаеш-придържаме се към Библията ама не към законите в Стария Завет, защото те са стари закони, в Новия Завет е установен и нов закон.

И все пак всеки има право да вярва в каквото иска.

)))))))