- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичате ли ....
... да пишите домашни ? Особено ЛИС или задачи по математика ?
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Ти нещооо...?![]()
![]()
nicolepcd
Баш ЛИС и задачи не обичам, мо ни харесва когато имам реферати, философски есета, теми, проекти и дрЗабавно е, особено като няма нищо друго за правене
![]()
Няма такъв дето обича да пише домашни.Освен некои зубари .. Нищо лично :P
Не го приемам лично ^^Първоначално написано от dqvolcheto9
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кефя се да правя някакви интересни проекти по биология или химия.Обичам да пиша в учебните тетрадки по биология.Понякога като си нямам работа и математиката обичам... Взаимадействия по химия рлз :P
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Определено не си падам по решаване на задачи по математика. ЛИС не е страшен. Интересно ми е да правя някакви доклади по различните предмети.
Обичам да правя домашното по АЕ,защото правим постоянно проекти и аз много се кефя![]()
Не пове4ето са ми ску4ни.Но оби4ам есета,проекти![]()
...
Е видя ли .. има такива ! Не споменах в началото , че и на мен ми харесва да решавам задачи понеже очаквах всичките реакции като този цитат .. И все пак няма да спра министъра на образованието , ако реши случайно да ги забраниПървоначално написано от sladkata_mucunka
![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Само обичам да правя ЛИС и прокети няма значение по кой да е предмет.
Никак не обичам математиката..![]()
Вафла..
Не
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Домашни мразя да пиша, но ако имаме проекти, реферати и особено презентаций ми е мн кеф![]()
раздела на зубърите :Х
aLL SaM Ve eBaL
Първоначално написано от Ma3x
![]()
![]()
![]()
че има ли някой, който да избере писането на ЛИС или думи по 3 реда пред стоенето на компа или излизането с приятели.. ай по английски да правя упражнения с поставяне на думички в празните полета или решаване на прости задачи по математика, дет само трябва да се следва принципа на решаване, нямам такива проблеми 20 мин работа, докато гледам телевизия, ама геометричните задачи дето трябва 3 часа да мисля как да докажа няква тъпотия или писането на сякви литературни анализи, ЛИС, съчинения, тези и планове, меко казано мразя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Математика НЕ!
Всичко свързано с литературата го обичам,защото в такъв профил уча и ми е лесно да правя ЛИС,есета и т.н..![]()
Като ми дадат ЛИС за домашно ще знам към кой да се обръщамПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Да бе направо ми е като хоби.![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
когато пиша есе или изявявам мнение ,да
същото домашните по информационни технологий ни дават също са ми интересни![]()