- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичате ли ....
Каква полза имам от това да пиша домашното на някой друг?Първоначално написано от Biggest
![]()
не
мм.. ако си 92 набор ще можем да си помогнем взаимно , а и го казах в кръга на шегатаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
По математика, ако разбирам задачите ми е г/д приятно.. иначе ЛИС-ове мразя да пиша
Всяко вдишване е квадратче към теб...
точно тия двете най- ги мразя, ама ако е по - друг предмет - да![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Обичам да се занимавам с по-интересните предмети (Химия,Биология,Английски) ,но тази година не ги изучавам ):
От предметите тази година ми се занимава само с Английски език.![]()
Само по Английски![]()
![]()
Аз обичам задачи по математика, защото е точна наука.
Също и домашни по английски и немсик.. яко е.![]()
Досега ЛИС не съм писала,а по математика не обичам но не ми пречи ,харесвам предмета.
+1Първоначално написано от brokeninside13
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
-2Първоначално написано от Stellsy
![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
ии аз тея биология химияя.. преди 2-3 години и математиката обичах ама тогава беше лееснаа а пък сегааПървоначално написано от ImmortalSportFreak
ама нещо в последно време такъв нечуван мързел ме е хванал, чее направо ме мързи да гледам, камоли домашни
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!