.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

херния,апандисит или бъбреци ???

Имам нещо като бабунка от дясната страна на корема,доло в дясно (там където се намира апандисита).Ходих при личната,зашото ме боли и исках да си взема направление.Тя ми каза да отида февруари,защото в момента направленията й били само за спешни случаи.Каза,че имала съмнения за херния,а миналата година ми откриха песъчинки в бъбреците,при положение,че ме болеше апандиситът.Според вас какво може да е това.?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Херния,ако е бабунка. Апендесита боли ниско в дясно, а бъбреците са по-горе.

Точно там,ниско в дясно е и въпросната бабунка.А при положение че се е появила предполагам трябва да има операция ?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Освен че те боли имаш ли температура?Като скачаш на десния крак боли ли те или.. всъщност изобщо можеш ли да скочиш на десния крак?Сигурно е апендицит.Консултирай се с друг лекар... опл-то ти ми се струва че се отнася несериозно към нещата.Трябват изследвания. Не се притеснявай ако се наложи операция.Не е страшна.. по-опасно е ако ти се спука апендикса.
    Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на producenta
    ако е херния е сериозно

хернията е изпадане на червата без да се разкъсва булото

ако е приклещена херния изхода няма да ти хареса
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Цитирай Първоначално написано от producenta
    ако е херния е сериозно

хернията е изпадане на червата без да се разкъсва булото

ако е приклещена херния изхода няма да ти хареса

В какъв смисъл няма да ми хареса ?

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Освен че те боли имаш ли температура?Като скачаш на десния крак боли ли те или.. всъщност изобщо можеш ли да скочиш на десния крак?Сигурно е апендицит.Консултирай се с друг лекар... опл-то ти ми се струва че се отнася несериозно към нещата.Трябват изследвания. Не се притеснявай ако се наложи операция.Не е страшна.. по-опасно е ако ти се спука апендикса.
    Успех!

Температура нямам.Наболява ме като вървя или като се смея (от време на време) и като клякам също.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BuBa33333
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Успех!

Температура нямам.Наболява ме като вървя или като се смея (от време на време) и като клякам също.
    Днес трябваше да отидеш в някоя болница да те изследват...От колко време си така? Утре отиди да те прегледат..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Sofia
    За съжаление симптомите на тези болести понякога се припокриват.
    Бъбреците болят в кръста. Усещането е все едно ти се сере но няма никой. Апендецита и хернията имат сходства но при хернията болката се мени от промяна положението на тялото. Има положения при които е много силна и такива при които е по слаба. Докато при апендицита трудно може да се повлияе.
    Говори с личната си лекарка но бъбреците се изключват лесно като пиееш 1-2 дни спазмолитици и напвавиш няколко приема на спазмалгон. Но това е хубаво да се извърши под контрола на личният ти лекар. Ако има болка - отиди в спешен кабинет. Там ще ти направят ехограф и ще отхвърлят веднага съмненията за херния и възпален апендецит. Също така ще се види ако имаш хидрофореза или някаква литиаза в бъбреците.
    Не чакай за да не стане по зле

Град
    V.Tyrnovo
    Незнам дали този, който каза ,че бъбреци не болели там, е достатъчно запознат. Аз имам пясък в бъбреците от една година някъде (тогава го откриха) и мога да ти кажа , че може да те боли в цялата област под стомаха ти, както и кръста. Но тази бабунка, както я наричаш няма нищо общо , така че според мен отпадат бъбреците. Като ми откриха пясъка много много ме болеше в дясно ниско. Толкова силно ме болеше , че плачех от болка. Бях в час и госпожата ми каза веднага да си ходя и да отида в бърза помощ. Всички мислеха , че е апендицит (апендисит) , но накрая се оказа, че съм изхвърляла от бъбреците пясък. Не погледнах от кога беше темата, но се надявам всичко да е минало добре
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си