.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: spe6na pomo6t :S

Hybrid View

spe6na pomo6t :S

molq da mi kajete vsi4ko koeto znaete za lenti4kite veet (govorq za upotrebata im) kupih si no nemoga da gi polznvam tai kato nz kak ve4e izhabih 6 i pak ne shva6tam kak stava peo4etoh sumati komentari po podobni vaprosi no ni6to ne mi pomaga.blagodarq predvaritelno na vsi4ki koito zemqt otno6enie po temata

Голям фен Аватара на liim0nka
    изключително лесно е значи-> слагаш лентичката на крака (примерно) ..лекичко натискаш върху лентичката, за да хване по-добре..и дърпаш рязко..ако не стане, правиш същото отново -понякога е нужно няколко пъти да дръпнеш, защото някои косъмчета не се хващат от първия път.Нищо сложно
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Голям фен Аватара на liim0nka
    забравих..пиши по-ясно заглавията ако обичаш, и на български!!!
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Холивуд ;]
    Първо ги затопли..разтъркай ги м/у ръцете си докато започнат да се отделят лесно 1 от друга и дърпай в посока ОБРАТНА на растежа на косъмчетата.
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

То си има упътване.

благодаря мн на всички ще пробвам и ще кажа какво се е получило

Майка ми в къщи има някакви лентички на Дева (точно като описаните, но не виит) .Те стават ли за триъгълник? Някой ползвали ли ги е?

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си