- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- spe6na pomo6t :S
molq da mi kajete vsi4ko koeto znaete za lenti4kite veet (govorq za upotrebata im) kupih si no nemoga da gi polznvam tai kato nz kakve4e izhabih 6 i pak ne shva6tam kak stava peo4etoh sumati komentari po podobni vaprosi no ni6to ne mi pomaga.blagodarq predvaritelno na vsi4ki koito zemqt otno6enie po temata
![]()
изключително лесно е значи-> слагаш лентичката на крака (примерно) ..лекичко натискаш върху лентичката, за да хване по-добре..и дърпаш рязко..ако не стане, правиш същото отново -понякога е нужно няколко пъти да дръпнеш, защото някои косъмчета не се хващат от първия път.Нищо сложно
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
забравих..пиши по-ясно заглавията ако обичаш, и на български!!!
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първо ги затопли..разтъркай ги м/у ръцете си докато започнат да се отделят лесно 1 от друга и дърпай в посока ОБРАТНА на растежа на косъмчетата.
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
благодаря мн на всички ще пробвам и ще кажа какво се е получило![]()
Майка ми в къщи има някакви лентички на Дева (точно като описаните, но не виит) .Те стават ли за триъгълник?![]()
![]()
Някой ползвали ли ги е?
![]()
обади се на 150
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮