.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Незнам к'во да пра'а ???!?

Накратко ще разкажа - в даскалото има едно момиче (аз съм момче на 14) , или по точно от моя клас е това момиче, за което разбрах преди няколко дни, че ме харесва.Тя е прекрасен човек - смисъл допада ми като човек ама просто не е моя тип.Аз така не обичам цигарите и алкохола - доколкото виждам тя пуши дооста .Проблема е там, че тя е от онези момичета, коите не се отказват лесно и ме е страх за не я нараня по някакъв начин, ако й кажа, че не искам да ходим.Проблема е също, че сме от един и същи клас - постоянно ще сме заедна и просто ще си омразнем много бързо.Няма да ми се подиграват, че ще ходя с нея.Сега гледам по скайпа, че си е писала неща от този сорт - :* Nqmam Syrce,za6tot0 edn0 m0m4e mi go vze i t0 si znaee k0e .Това се отнася за мене.Проблема е там, че просто не чувствам нищо към нея - от няколко седмици (чувствата) са отмъкнати от бившото ми гадже (на 14) , с което скъсахме преди 6 месеца.Постоянно мисля за бившата и искам отново да тръгнем с нея - много е сладка и си е мойта срамежливка .Но как да го кажа това на мойта съоченичка - обожателка без да я обедя или нещо такова.Постоянно ми пише по скайпа и вече нз ко да праа Какво мислите вие по темата Благодаря предварително !!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Едно учебниче по граматика,така няма да ти дойде зле

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Ем съжалявам, ама не съм свикнал да пиша на кирилица на компа
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Тва не е оправдание...! Едното яма нищо общо с другото..

Мега фен
    Като 'почнете да се правите с тая граматика ме дразните...вместо да помагате, се ебавате. Е*ати хората !

Та, по темата. Еми пич, така като те гледам на Ава изглеждаш свестен. Ако е твоят клас - не тръгвайте. Харесваш алкохола, цигарите, ще предположа, предполагам вярно, че харесваш и момичетата. Спадаш от типът момчета, които се хвърлят от една на друга. Една не им е достатъчна, ако ще и мис свят да е. Познах ли ? Не тръгвайте заедно, но внимавай как ще я отрежеш - като режеш, режи тактично кажи и например, че имаш постоянна приятелка, с която сте си верни и няма начин и/или не искаш да се разделяте. Освен това, от един клас сте - казах ти два реда по-нагоре - ще ти хвръкне чивията утре по някоя друга и 5 години как ще се гледате...не ми се мисли. Ако пък настоява - опитайте. Преди това я предупреди. Така ако се опари, поне ще се е опарила сама...

успех.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Като 'почнете да се правите с тая граматика ме дразните...вместо да помагате, се ебавате. Е*ати хората !
    Ти пък,няма да ми казваш,пък!

Ами поговори си първо с бившата ти, да се разберете.Ако не иска да тръгнете отново виж съученичката си.Кой знае, може и да стане нещо по-така...Пък ако не, гледай да не й казваш директно, овъртай!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен
    E, ок. Говориш ми за граматика, а същевременно ме караш да си вадя очите, защото си забравила, че клавиатурата ти има един много голям и хубав бутон наречен ИНТЕРВАЛ, който от своя страна се слага след всяка запетайка. И ти ще ми претендираш за граматика и правопис. Първо виж себе си, тогава критикувай.

ПС - 'Айде стига си осирала темата на човека, ако ти е мерак да спорим за правопис - пиши ми ЛС ще поспорим...

Град
    Stara Zagora
    http://storage4.album.bg/dcd/тази_53b65_20968070.jpg - това е снимка с бившата.Не можах да намера по-ясна снимка- това лято е правена (снимката)

Град
    E, ок. Говориш ми за граматика, а същевременно ме караш да си вадя очите, защото си забравила, че клавиатурата ти има един много голям и хубав бутон наречен ИНТЕРВАЛ, който от своя страна се слага след всяка запетайка. И ти ще ми претендираш за граматика и правопис. Първо виж себе си, тогава критикувай.

ПС - 'Айде стига си осирала темата на човека, ако ти е мерак да спорим за правопис - пиши ми ЛС ще поспорим...
    Аз не споря,само малко..

ама айде нека не "осирам" темата...та...няма как дда и кажеш,че не я харесваш,без да я нараниш-щом има чувства,има и болка,пронто?...По-добре сега да страда,а не после като се влюби...евентуално ако се влюби,де защото на тая възраст още няма много,много любов..пронто?

няма начин да не я нараниш така че колкото по скоро и кажеш толкова по добре...
    ;o]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    просто поговори с нея и и кажи 4е искаш да си запазите добрите отношения все пак сте в един клас,но няма да се полу4и м/у вас И щом още имаш 4уства към бившата си говори с нея може и да се съберете Не мисли толкова за 4уждите 4уства,а за твоите

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи й че искаш да сте само приятели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Баси тъпите съвети. Особено последния.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако всеки път така отлагаш , няма да се решиш. Отиваш и казваш на едната ,че просто не е твой тип или и казваш ,че още обичаш бившата си .Или евентуално намираш бившата и опитваш да се оправите,онази няма какво да прави при свършен факт (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

:P

чесно Да ти кажа много е кофти.. и аз сега сЪм в такова положение (храсва ме, даже ме Обичал хехе 1 студент - който за мен е само много добър приятел, който не искам да наранявам) , а мойто "сърчице" (така да го кажа) трепти по стара връзка (коЯто може Би е невЪзможна вече) ...
    Да ти отговоря все пак какво ми е мнението по въпроса "Какво да правя" (и аз и ти ) , според мен просто послушай чувствата си те са тези които никога няма да ти изневерят

Хора стига сте се гъбаркали с тоя правопис. Тва да не ви е форум по литература??? Тука хората си изливат проблемите, идват с готовността да получат съвет? Стига с тия глупости!

Колкото до темата, мисля че знаеш какво трябва да направиш, няма как освен да и го кажеш внимателно или да спечелиш обратно бившата си, когато си зает едва ли ще те притеснява.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    о боже,кат си толкова отворен/а(нз момче или момиче си и не ми пука де) ти дай съвет,баси злето
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Никой не се гъбарка, ама извинявай на 14 години такива правописни грешки - ако не се правят забележки не знам накъде отива. Трябва, не знам какъв ви е проблема, ако ви харесва да гледате една дума или айде, изречение с по няколко правописни грешки е това е егати тъпотията.
    По темата да ти кажа по-добре се уговаряте да сте насаме или намираш момент и й обясняваш как се чувстваш, че в момента не можеш, тъй като още имаш чувства към бившата си приятелка и не си готов за връзка.

+ пък и може да се окаже добро парче....
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Тва не е оправдание...! Едното Яма нищо общо с другото..
    Сега ти изяж един речник!!!! Защо само критикуваш като и ти пишеш като селянка "Тва" че няма нищо общо не означава, че не можеш да дадеш един свестен съвет.

А сега по темата: Първо да кажа, че връзка с момиче от твоя клас въобще не е лошо. На мене дори ми харесва така, но всеки с мнението си. Просто и кажи за чувствата си към бившата, тя ще разбере какво е полужението, и ще те остави Успех !!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    С такива изречения, мили деца, надувате бройката си мнения.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ако всеки път така отлагаш , няма да се решиш. Отиваш и казваш на едната ,че просто не е твой тип или и казваш ,че още обичаш бившата си .Или евентуално намираш бившата и опитваш да се оправите,онази няма какво да прави при свършен факт (:

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    просто поговори с нея и и кажи 4е искаш да си запазите добрите отношения все пак сте в един клас,но няма да се полу4и м/у вас И щом още имаш 4уства към бившата си говори с нея може и да се съберете Не мисли толкова за 4уждите 4уства,а за твоите
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си