- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам к'во да пра'а ???!?
Накратко ще разкажа - в даскалото има едно момиче (аз съм момче на 14) , или по точно от моя клас е това момиче, за което разбрах преди няколко дни, че ме харесва.Тя е прекрасен човек - смисъл допада ми като човек ама просто не е моя тип.Аз така не обичам цигарите и алкохола - доколкото виждам тя пуши дооста![]()
.Проблема е там, че тя е от онези момичета, коите не се отказват лесно и ме е страх за не я нараня по някакъв начин, ако й кажа, че не искам да ходим.Проблема е също, че сме от един и същи клас - постоянно ще сме заедна и просто ще си омразнем много бързо.Няма да ми се подиграват, че ще ходя с нея.Сега гледам по скайпа, че си е писала неща от този сорт - :* Nqmam Syrce,za6tot0 edn0 m0m4e mi go vze i t0 si znaee k0e
.Това се отнася за мене.Проблема е там, че просто не чувствам нищо към нея - от няколко седмици (чувствата) са отмъкнати от бившото ми гадже (на 14) , с което скъсахме преди 6 месеца.Постоянно мисля за бившата и искам отново да тръгнем с нея - много е сладка и си е мойта срамежливка
![]()
![]()
.Но как да го кажа това на мойта съоченичка - обожателка без да я обедя или нещо такова.Постоянно ми пише по скайпа и вече нз ко да праа
![]()
![]()
Какво мислите вие по темата
![]()
![]()
![]()
Благодаря предварително !!
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Едно учебниче по граматика,така няма да ти дойде зле![]()
Ем съжалявам, ама не съм свикнал да пиша на кирилица на компаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Тва не е оправдание...! Едното яма нищо общо с другото..Първоначално написано от SkiCatA
Като 'почнете да се правите с тая граматика ме дразните...вместо да помагате, се ебавате. Е*ати хората !
Та, по темата. Еми пич, така като те гледам на Ава изглеждаш свестен. Ако е твоят клас - не тръгвайте. Харесваш алкохола, цигарите, ще предположа, предполагам вярно, че харесваш и момичетата. Спадаш от типът момчета, които се хвърлят от една на друга. Една не им е достатъчна, ако ще и мис свят да е. Познах ли ? Не тръгвайте заедно, но внимавай как ще я отрежеш - като режеш, режи тактичнокажи и например, че имаш постоянна приятелка, с която сте си верни и няма начин и/или не искаш да се разделяте. Освен това, от един клас сте - казах ти два реда по-нагоре - ще ти хвръкне чивията утре по някоя друга и 5 години как ще се гледате...не ми се мисли. Ако пък настоява - опитайте. Преди това я предупреди. Така ако се опари, поне ще се е опарила сама...
успех.
Ти пък,няма да ми казваш,пък!Първоначално написано от Lucho
![]()
![]()
Ами поговори си първо с бившата ти, да се разберете.Ако не иска да тръгнете отново виж съученичката си.Кой знае, може и да стане нещо по-така...Пък ако не, гледай да не й казваш директно, овъртай!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
E, ок. Говориш ми за граматика, а същевременно ме караш да си вадя очите, защото си забравила, че клавиатурата ти има един много голям и хубав бутон наречен ИНТЕРВАЛ, който от своя страна се слага след всяка запетайка. И ти ще ми претендираш за граматика и правопис. Първо виж себе си, тогава критикувай.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
ПС - 'Айде стига си осирала темата на човека, ако ти е мерак да спорим за правопис - пиши ми ЛС ще поспорим...
http://storage4.album.bg/dcd/тази_53b65_20968070.jpg - това е снимка с бившата.Не можах да намера по-ясна снимка- това лято е правена (снимката)
Аз не споря,само малко..Първоначално написано от Lucho
![]()
![]()
ама айде нека не "осирам" темата...та...няма как дда и кажеш,че не я харесваш,без да я нараниш-щом има чувства,има и болка,пронто?...По-добре сега да страда,а не после като се влюби...евентуално ако се влюби,де защото на тая възраст още няма много,много любов..пронто?![]()
няма начин да не я нараниш така че колкото по скоро и кажеш толкова по добре...
;o]
просто поговори с нея и и кажи 4е искаш да си запазите добрите отношения все пак сте в един клас,но няма да се полу4и м/у васИ щом още имаш 4уства към бившата си говори с нея може и да се съберете
Не мисли толкова за 4уждите 4уства,а за твоите
![]()
кажи й че искаш да сте само приятели
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Баси тъпите съвети. Особено последния.
Ако всеки път така отлагаш , няма да се решиш. Отиваш и казваш на едната ,че просто не е твой тип или и казваш ,че още обичаш бившата си .Или евентуално намираш бившата и опитваш да се оправите,онази няма какво да прави при свършен факт (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
чесно Да ти кажа много е кофти.. и аз сега сЪм в такова положение (храсва ме, даже ме Обичал хехе 1 студент - който за мен е само много добър приятел, който не искам да наранявам) , а мойто "сърчице" (така да го кажа) трепти по стара връзка (коЯто може Би е невЪзможна вече) ...![]()
Да ти отговоря все пак какво ми е мнението по въпроса "Какво да правя" (и аз и ти) , според мен просто послушай чувствата си те са тези които никога няма да ти изневерят
![]()
Хора стига сте се гъбаркали с тоя правопис. Тва да не ви е форум по литература??? Тука хората си изливат проблемите, идват с готовността да получат съвет? Стига с тия глупости!
Колкото до темата, мисля че знаеш какво трябва да направиш, няма как освен да и го кажеш внимателно или да спечелиш обратно бившата си, когато си зает едва ли ще те притеснява.
о боже,кат си толкова отворен/а(нз момче или момиче си и не ми пука де) ти дай съвет,баси злетоПървоначално написано от w0sh
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Никой не се гъбарка, ама извинявай на 14 години такива правописни грешки - ако не се правят забележки не знам накъде отива. Трябва, не знам какъв ви е проблема, ако ви харесва да гледате една дума или айде, изречение с по няколко правописни грешки е това е егати тъпотията.
По темата да ти кажа по-добре се уговаряте да сте насаме или намираш момент и й обясняваш как се чувстваш, че в момента не можеш, тъй като още имаш чувства към бившата си приятелка и не си готов за връзка.
+ пък и може да се окаже добро парче....Първоначално написано от w0sh
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Сега ти изяж един речник!!!! Защо само критикуваш като и ти пишеш като селянкаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
"Тва" че няма нищо общо не означава, че не можеш да дадеш един свестен съвет.
А сега по темата: Първо да кажа, че връзка с момиче от твоя клас въобще не е лошо. На мене дори ми харесва така, но всеки с мнението си.Просто и кажи за чувствата си към бившата, тя ще разбере какво е полужението, и ще те остави
Успех !!!
С такива изречения, мили деца, надувате бройката си мнения.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от ivcheto0o
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()