.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    чеСНО хора се пише с Т и темата е мн тъпа, всички имате нужда малко да си припомните българския

Град
    Бургас
    Темата не е тъпа и като гледам колко е грозна бифшата дай с обужателката

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Грешки като съОченичка и тн няма да коментирам просто, а ще дам по същество.
    Щом не я харесваш и го кажи, защото няма смисъл да тръгнете ,тя повече да те хареса и после да я зарежеш. Не й казвай трябва ми време и тн, а просто сложи точката, докато е време.
    Обаче ако не я искаш само и само, защото пуши ,а ти не - също глупаво решение и мислене.
    А щом си обичаш още бившата, пробвай да се съберете отново Но съвет - не й се натрапвай ако не те иска
    ПС - дано ти помогнах, защото се постарах =) Успех!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    кажи й че искаш да сте само приятели
    Да бе...и какъв е смисъла ? Само приятели...момчето те пита "Как да я забия" не да бъдат приятели. Приятели бол...а и рядко съществува приятелство между момче и момиче. Или гаджета, или нищо. Та, пич, пиши по темата, кажи как са нещата...

Хора, които допускат елементарни правописни грешки и мислещи себе си за много умни (някой поствали преди мен) не са хората, които ще определят кой и как да пише в този форум. Има си админи, има си модератори. Или помогнете на момчето, или не спамете. Изобщо не сте оригинални, напротив, писна ми от слабоумни идиоти спамещи по темите на хората, само за да изтъкнат собственото си его, което и без това не могат да защитят с никакво покритие. 'айде спрете се, а ? На всички в даскало ни мрънкат по цял ден тия глупости, всеки си прави избора как да пише. Всеки ако се срами, срами себе си. Ако наистина се срами, това се "оценява" от всички четящи темата. Изобщо писнало ни е от такива злободневни заявки по цял ден, за да се джавкаме и тука...

Изобщо не казвам, че пиша грамотно ! НЕ ПИША грамотно и си го признавам ! И аз допускам грешки ! Въпреки всичко, не се правя на голямата работа за да редактирам хорските мнения...

ГОЛЯМА грешка е да тръгнеш с момиче от класа ти,дори и да е Мис Свят.

Glory,Glory Manchester United!!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    ГОЛЯМА грешка е да тръгнеш с момиче от класа ти,дори и да е Мис Свят.
    +1
    GTA Stunting

Е той не иска да тръгва с нея,бе.Тя знае ли,че знае,че я харесваш?А бившата иска ли пак да ходи с теб?
    П.П.На 14 си,не мислиш ли нещо за даскало а-у
    П.П2:Абе и аз не ги мога запетайките,ама поне думите не бъркам.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Стига де... само ако ти подсказва при котролните не и казвай директно,че не я харесваш иначе ни и обръщай внимание..всичко ще отмине
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

След като те харесва , едва ли има някакъв начин да й кажеш , че чувствата й не са споделени , без това да я нарани.По-добре карай направо...Така поне ще е наясно , че няма как да сте заедно и няма да гради "въздушни кули" и да се надява напразно.Според мен това , би било , доста по-безболезнено за нея
    " Руши се светът ми без основи, умират желаните детски мечти... "

Голям фен
    Град
    Лондон
    Караш директно ! Казваш и - съжалявам ,но за момента не искам връзка ,а и все още имам надежди да се съберем с бившата ми приятелка и готово. А и за какви толкова силни чувства говорим на 14 години , това че те харесва ,не означава ,че те обича .Ще и мине бързо

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Кажи й истината.

Емии,миличък,казаха ти го всички.Трябва да си директен,дори и да ти се разсърди,дори и да я нарани(което е сигурно),трябва да й кажеш истината.По-добре да я нараниш,отколкото да и дадеш накакви надежди и да я нарани ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Кажи й всичко в прав текст..не си 5 клас, за да увърташ.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си