- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам к'во да пра'а ???!?
Накратко ще разкажа - в даскалото има едно момиче (аз съм момче на 14) , или по точно от моя клас е това момиче, за което разбрах преди няколко дни, че ме харесва.Тя е прекрасен човек - смисъл допада ми като човек ама просто не е моя тип.Аз така не обичам цигарите и алкохола - доколкото виждам тя пуши дооста![]()
.Проблема е там, че тя е от онези момичета, коите не се отказват лесно и ме е страх за не я нараня по някакъв начин, ако й кажа, че не искам да ходим.Проблема е също, че сме от един и същи клас - постоянно ще сме заедна и просто ще си омразнем много бързо.Няма да ми се подиграват, че ще ходя с нея.Сега гледам по скайпа, че си е писала неща от този сорт - :* Nqmam Syrce,za6tot0 edn0 m0m4e mi go vze i t0 si znaee k0e
.Това се отнася за мене.Проблема е там, че просто не чувствам нищо към нея - от няколко седмици (чувствата) са отмъкнати от бившото ми гадже (на 14) , с което скъсахме преди 6 месеца.Постоянно мисля за бившата и искам отново да тръгнем с нея - много е сладка и си е мойта срамежливка
![]()
![]()
.Но как да го кажа това на мойта съоченичка - обожателка без да я обедя или нещо такова.Постоянно ми пише по скайпа и вече нз ко да праа
![]()
![]()
Какво мислите вие по темата
![]()
![]()
![]()
Благодаря предварително !!
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.