- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали ме харесва?
Едно момче от миналата година постоянно ме гледа,закача се с мен и сега продължава.Питам се дали ме харесва?Върти се около мен,пише ми в скайп,понякога когато ме дразнят ме защитава,НО аз миналата година му казах,че не го харесвам,а искам да сме приятели.Сега не знам как да разбирам дали го прави,заради приятелството или защото иска да ми покаже,че ме харесва?Вие,момчета как изразявате чувствата си към момичетата(без да им го кажете в лицето)?
II. Права и задължения на потребителите
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
kalpazanka
Харесва те.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да,по-вероятно те харесва..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сигурно те харесва![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Без съмнение те харесва ;p
Каква е разликата...не съм на ясно с тези нещаПървоначално написано от teenems
![]()
Тоест освен, че те харесва, вече предприема и действия по въпроса.Първоначално написано от MichellePhan
Еми няма голяма разлика.Първоначално написано от MichellePhan
Ама аз зарибяване ,приемам като нямам кво да прая ай ще се зарибявам .
Някво като привличане ,ама нищо повече ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
най-вероятно те харесва
Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.
харесва те :P :grin:
слушаи ме кфо ти казвам тоя е харесва 200% знам щото и аз сам го павил а от носно тфа да те защитва когато ти се подиграват евалата на пича =)
|DC -Wild#Cat!!♥
харесва те то е ясн0 0т личен 0пит![]()
![]()
tWa sum az i He me ebe za was ;]