- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Традиция при туркините
Ей големи расисти станахте изведнъж бе...
Относно по темата - много зависи от родителите на момичето,ако са доста религиозни и спазват традицийте - да казва къде е сватбата.
Аре и аз по темата-В мюсюлманстовото няма такъв обичай... дори и да има той е много стар и вече не се спазва... може да се срещне само в Турция или в държавите ,които изповядват тази религия в планините там където хората са по-стари и гледат да възпитават така децата си на това което те знаят...(пример с "Дервишово семе" от Николай Хайтов ).Така че пича да не се притеснява да я заключи в стаята си... ,но първо да попита за семейството и.Къде?Какво?Защо?Какви?Кол о?....Първоначално написано от Gnom
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
От личен опит мога да кажа, че това все още не е отживелица за тях. Не само това, а по принцип не правят вагинален секс преди да се оженят. Възможно е да му разреши анален, но не го съветвам да си прави експерименти, ако няма сериозни намерения. Не съм убеден, че семейството й ще й позволи да сключи брак с немюсюлманин. Просто е въпрос на традиция и ако има истински чувства, нека се бори за тях. Иначе - по-добре да не се занимава.
http://vbox7.com/play:ce29a526 ето това клипче е за всички,които мислят,че в България има истински турци.Такива има но са малко!
По принцип и аз не обичам мюсюлмани,та ще ти кажа и аз,че има много българки,а ти с туркини се захващаш!
Тъй като го избихте на етническа омраза само ще ви светна, че в България и фалшиви турци няма. Има българи изповядващи исляма. Питайте някой помак какъв е по народност и вижте какво ще ви отговори. Имам приятел в Бурса от тези дето навремето дето Тошо прогони. Мога да ви кажа и той като какъв се определя, а децата му говорят и двата езика.
вярно е ,'e pdlrir ;k fj ,forje.rjd kf ir hf r;d fye jfld keyf m,r jw,[rje![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
вярно е ,чи го има още това при турците , но да зависи и от родителите,но пък взето казано и при наас туркините и при ромкита традиициите ги оставяме на една страна и стаааме кат българките вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Про4етох само темата и казвам ..................WTF????
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Още един такъв коментар в разрез с т.10 и излиташ за БАНгладеш.
амк933
Гледай малко турски сериали и ше разбереш.![]()
емм при някои има при други нямаако имаш смелост чукай я пък тя ако е чела Дервишово семе ще се оправя нататък
![]()
![]()
Тая тема още ли е жива?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз знам доста циганки и туркини дето се е**т на поразия и още не са ги заженилито си зависи от сем. на момичето (но наистина има доста сем. дето спазват традицийте)