.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Ей големи расисти станахте изведнъж бе...

Относно по темата - много зависи от родителите на момичето,ако са доста религиозни и спазват традицийте - да казва къде е сватбата.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Gnom
    Ей големи расисти станахте изведнъж бе...

Относно по темата - много зависи от родителите на момичето,ако са доста религиозни и спазват традицийте - да казва къде е сватбата.
    Аре и аз по темата-В мюсюлманстовото няма такъв обичай... дори и да има той е много стар и вече не се спазва... може да се срещне само в Турция или в държавите ,които изповядват тази религия в планините там където хората са по-стари и гледат да възпитават така децата си на това което те знаят...(пример с "Дервишово семе" от Николай Хайтов ).Така че пича да не се притеснява да я заключи в стаята си... ,но първо да попита за семейството и.Къде?Какво?Защо?Какви?Кол о?....
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на Emilen
    От личен опит мога да кажа, че това все още не е отживелица за тях. Не само това, а по принцип не правят вагинален секс преди да се оженят. Възможно е да му разреши анален, но не го съветвам да си прави експерименти, ако няма сериозни намерения. Не съм убеден, че семейството й ще й позволи да сключи брак с немюсюлманин. Просто е въпрос на традиция и ако има истински чувства, нека се бори за тях. Иначе - по-добре да не се занимава.

Супер фен Аватара на Passi0n
    да си удари една чекия
    мани ги тея турчаля

..

http://vbox7.com/play:ce29a526 ето това клипче е за всички,които мислят,че в България има истински турци.Такива има но са малко!
    По принцип и аз не обичам мюсюлмани,та ще ти кажа и аз,че има много българки,а ти с туркини се захващаш!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тъй като го избихте на етническа омраза само ще ви светна, че в България и фалшиви турци няма. Има българи изповядващи исляма. Питайте някой помак какъв е по народност и вижте какво ще ви отговори. Имам приятел в Бурса от тези дето навремето дето Тошо прогони. Мога да ви кажа и той като какъв се определя, а децата му говорят и двата езика.

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    много хубаво нещо са измисли туркините турската чик*я другото не става ...

вярно е ,'e pdlrir ;k fj ,forje.rjd kf ir hf r;d fye jfld keyf m,r jw,[rje :P :P :P :P

вярно е ,чи го има още това при турците , но да зависи и от родителите,но пък взето казано и при наас туркините и при ромкита традиициите ги оставяме на една страна и стаааме кат българките вече :P

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Про4етох само темата и казвам ..................WTF????
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Още един такъв коментар в разрез с т.10 и излиташ за БАНгладеш.

амк933

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Гледай малко турски сериали и ше разбереш.

Голям фен Аватара на gret4ety
    емм при някои има при други няма ако имаш смелост чукай я пък тя ако е чела Дервишово семе ще се оправя нататък

Град
    Roma, Italia
    Тая тема още ли е жива?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Аз знам доста циганки и туркини дето се е**т на поразия и още не са ги заженили то си зависи от сем. на момичето (но наистина има доста сем. дето спазват традицийте)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си