- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
Hey !.. Така .. темата е .. Защо всички ( повечето ) момичета харесват лошите момчета .. опасностите, които могат да последват, когато са с тях .. ??
xoxo Janni![]()
Предполгам,че защото тези момчетата са така наречената "забранена зона"В крайна сметка забранения плод е най-сладък :P
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
и аз все такива си харесвам,може би защото са моята противоположност,с тази мом4ета не е ску4но![]()
и има някава тръпка..не знам различно е..интересноПървоначално написано от ivcheto0o
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Хах .. защото е хубаво да има тръпка. Защото е толкова хубаво, когато именно тези "лоши момчета" стават мили, макар и за някакви моменти .. хубаво е, когато се чудиш къде са, с кого са, защо не се прибират .. Аз лично обичам дори и сълзите, които съм изплакала за него !И всичките тези нерви, сълзи и т.н. толкова ще ми липсват, ако се разделим... ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бият ги хормоните
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
The samee ..Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
защото ако не те нервира,а ти ходи по г*за ти става скучничко,ама то не само момичета.И момчеттаа са на този принцип,ако ги обливаме с внимание и обич,те се задушават и бягатм,а като сме по-дръпнати и недостъпни ги гледай само![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
щото карат кайени![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Щото другите ни писват точно за 2 седмици...Тряя има екшън
именноПървоначално написано от Priceless
![]()
Брях,брях
Хубаво е да не знаеш къде е приятеля ти и да се чудиш дали не е с друга?? Еми,съжалявам,ама за това не съм съгласна.Първоначално написано от Priceless
Лошите момчета могат много главоболия да ти докарат и винаги ще трепереш,когато са далеч от теб. Ако е някой кротък и не толкова самоуверен,ще ти бъде по-верен. Лично аз не знам какво бих избрала,но да поддържам дълга връзка с едно 'лошо момче' би ми било много трудно..
Jadyn Maria feat FloRida-Good Girls Like Bad Boys...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
+++Първоначално написано от Assshley
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Кво значи лоши?
Разбира се,че няма да се влюбя в някой лъжец,който ,да речем,ме пребива от бой и ми изневерява.![]()
Харесвам момчета като момчета!Не някакви разглезени лигльовци,дето са по-романтични и по-емоционални и от мен.Това е.
Първоначално написано от Priceless
\/
Дрън-дрън
Поздрав!Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Просто са неустоими![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
и ще може ли почитателките на "лоши" момчета да ми обеснят какво за тях е лошо момче ?
;o]
всичко започва от детството в училище, добрите момчета са отличници те запълват времето си с учеде - а лошите със спорт. Следователно лошите са по-силни и обичат да бият по-слабите - добрите. В резултат на това добрите се смачкват и стават мухали - коя жена иска мухъл в леглото си. От друга старана ако тя знае какво прави приятеля и (мухала) всеки един момент той вече не и е интересен. Така че лошите момчета са силните, интересните и въпреки ниската интелигентност те са доминиращи.
Има много теми в които ще срещнете масовите женски критерии, всички пишат че искат да е умен, интелигентен, мил и верен - това е логиката, НО в женското сърце няма нищо логично. Всъщност момичетата искат МЪЖ а не някакъв лузър който ги разбира и обича
с това трябва да сложим край на темата
ААаАаА за наденицата ли питате?
Може би защото не се раздават докрай,и винаги има останало нещичко,един вид тръпка,която гъделичка в коремчето и ни кара да искаме да се срещнем с лошото момче отново.
То май си е до човек. Някое по-емоционално и романтично момиче (например) никога не би тръгнала с т.нар. "лоши момчета", защото възгледите им са различни. Ако момичето е от този тип, е логично да търси сходен по характер, момче.
Пък сега какво точно им харесват... не знам. Може би това, че... останалите са скучни, пък при тях винаги има някаква тръпка, но наред с това и доза съмнения, неприятности и прочие.
Аз май се придържам към "добрите момчеНЦА"![]()
Защото както казаха вече са по атрактивни и нестандартни...И момичетата си мислят ,че могат да имат нормална връзка с такъв човек ,а пък повечето такива са ебачи и не влагат нищо в самата връзка.
Много момичета искат "лошо" момче което да ги цени , обича , да е мил ,умен и т.н. ,а това са просто фантазии![]()
--------------------------------------------------------
Какво се има в предвид под "лошо" момче?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да. Обобщено...тези момчета имат живот и извън интимната си връзка и не загърбват интересите си заради момиче. Докато 80% от тийнейджърите правят точно обратното. И не само те, де. И големи, зрели хора. После защо единия няма интерес към другия...по често мъжа към жената. Ами, ето защо. Та това ги прави толкова привлекателни, дори да не са първа хубост и да не са много печени.Първоначално написано от Priceless
![]()