.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 239

Защо момичетата обичат лошите момчета ??

Hey ! .. Така .. темата е .. Защо всички ( повечето ) момичета харесват лошите момчета .. опасностите, които могат да последват, когато са с тях .. ??

xoxo Janni

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Предполгам,че защото тези момчетата са така наречената "забранена зона" В крайна сметка забранения плод е най-сладък :P
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз все такива си харесвам,може би защото са моята противоположност,с тази мом4ета не е ску4но

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    и аз все такива си харесвам,може би защото са моята противоположност,с тази мом4ета не е ску4но
    и има някава тръпка..не знам различно е..интересно
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Хах .. защото е хубаво да има тръпка. Защото е толкова хубаво, когато именно тези "лоши момчета" стават мили, макар и за някакви моменти .. хубаво е, когато се чудиш къде са, с кого са, защо не се прибират .. Аз лично обичам дори и сълзите, които съм изплакала за него ! И всичките тези нерви, сълзи и т.н. толкова ще ми липсват, ако се разделим... ;/
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на producenta
    бият ги хормоните
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    \/

Защото няма какво да харесваме в добрите момчета може би . . .

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Хах .. защото е хубаво да има тръпка. Защото е толкова хубаво, когато именно тези "лоши момчета" стават мили, макар и за някакви моменти .. хубаво е, когато се чудиш къде са, с кого са, защо не се прибират .. Аз лично обичам дори и сълзите, които съм изплакала за него ! И всичките тези нерви, сълзи и т.н. толкова ще ми липсват, ако се разделим... ;/
    The samee ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

защото ако не те нервира,а ти ходи по г*за ти става скучничко,ама то не само момичета.И момчеттаа са на този принцип,ако ги обливаме с внимание и обич,те се задушават и бягатм,а като сме по-дръпнати и недостъпни ги гледай само
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    бълХаристан
    щото карат кайени
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Щото другите ни писват точно за 2 седмици...Тряя има екшън
    Хах .. защото е хубаво да има тръпка. Защото е толкова хубаво, когато именно тези "лоши момчета" стават мили, макар и за някакви моменти .. хубаво е, когато се чудиш къде са, с кого са, защо не се прибират ..
    именно
    Брях,брях

Град
    million miles away (:
    Хубаво е да не знаеш къде е приятеля ти и да се чудиш дали не е с друга?? Еми,съжалявам,ама за това не съм съгласна. Лошите момчета могат много главоболия да ти докарат и винаги ще трепереш,когато са далеч от теб. Ако е някой кротък и не толкова самоуверен,ще ти бъде по-верен. Лично аз не знам какво бих избрала,но да поддържам дълга връзка с едно 'лошо момче' би ми било много трудно..

Jadyn Maria feat FloRida-Good Girls Like Bad Boys ...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    The samee ..
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Кво значи лоши?
    Разбира се,че няма да се влюбя в някой лъжец,който ,да речем,ме пребива от бой и ми изневерява.
    Харесвам момчета като момчета!Не някакви разглезени лигльовци,дето са по-романтични и по-емоционални и от мен.Това е.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *

\/
    Дрън-дрън

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck

Jadyn Maria feat FloRida-Good Girls Like Bad Boys ...[/b]
    Поздрав!

Просто са неустоими
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

и ще може ли почитателките на "лоши" момчета да ми обеснят какво за тях е лошо момче ?
    ;o]

всичко започва от детството в училище, добрите момчета са отличници те запълват времето си с учеде - а лошите със спорт. Следователно лошите са по-силни и обичат да бият по-слабите - добрите. В резултат на това добрите се смачкват и стават мухали - коя жена иска мухъл в леглото си. От друга старана ако тя знае какво прави приятеля и (мухала) всеки един момент той вече не и е интересен. Така че лошите момчета са силните, интересните и въпреки ниската интелигентност те са доминиращи.
    Има много теми в които ще срещнете масовите женски критерии, всички пишат че искат да е умен, интелигентен, мил и верен - това е логиката, НО в женското сърце няма нищо логично. Всъщност момичетата искат МЪЖ а не някакъв лузър който ги разбира и обича

с това трябва да сложим край на темата
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Голям фен
    Може би защото не се раздават докрай,и винаги има останало нещичко,един вид тръпка,която гъделичка в коремчето и ни кара да искаме да се срещнем с лошото момче отново.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    То май си е до човек. Някое по-емоционално и романтично момиче (например) никога не би тръгнала с т.нар. "лоши момчета", защото възгледите им са различни. Ако момичето е от този тип, е логично да търси сходен по характер, момче.
    Пък сега какво точно им харесват... не знам. Може би това, че... останалите са скучни, пък при тях винаги има някаква тръпка, но наред с това и доза съмнения, неприятности и прочие.
    Аз май се придържам към "добрите момчеНЦА"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Защото както казаха вече са по атрактивни и нестандартни...И момичетата си мислят ,че могат да имат нормална връзка с такъв човек ,а пък повечето такива са ебачи и не влагат нищо в самата връзка.
    Много момичета искат "лошо" момче което да ги цени , обича , да е мил ,умен и т.н. ,а това са просто фантазии

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Какво се има в предвид под "лошо" момче?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Хах .. защото е хубаво да има тръпка. Защото е толкова хубаво, когато именно тези "лоши момчета" стават мили, макар и за някакви моменти .. хубаво е, когато се чудиш къде са, с кого са, защо не се прибират.
    Да. Обобщено...тези момчета имат живот и извън интимната си връзка и не загърбват интересите си заради момиче. Докато 80% от тийнейджърите правят точно обратното. И не само те, де. И големи, зрели хора. После защо единия няма интерес към другия...по често мъжа към жената. Ами, ето защо. Та това ги прави толкова привлекателни, дори да не са първа хубост и да не са много печени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си