.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 239 от общо 239
    Повече от фен Аватара на c0ci

Re: Защо момичетата обичат лошите момчета ??

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    Hey ! .. Така .. темата е .. Защо всички ( повечето ) момичета харесват лошите момчета .. опасностите, които могат да последват, когато са с тях .. ??

xoxo Janni
    тръпката е по-голяма

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Аз не обичам "лошите момчета" . Смешна работа са.
    Аргументирай се ,че ще те нападне модератора
    Мерси
    Ами, намирам поведението тип "ако ми кажеш нещо, ще ти ************ и ще те *** пребия , ще те чукам кучко, всички кучки да го *********" + неприлично мощния бас от суббуфера в багажника , грамадните мускули и голата тиква (с бръмбърче в алкохолна кома) за смешно и глупаво . Радвам се, че около мен няма такива хора, просто средата ми е такава. Просто , това са морално деградирали типове, които живеят за да блъскат , чукат, ядът, спят. Това не са разумни същества. Жал ми е за тях, не по своя вина са такива.
    Това ли разбираш под "лоши момчета"?? Това са си баш истински лоши момчета,без кавички според мен.. Ние имаме предвид "лошите" момчета,в смисъл тези,които се правят на интересни и постоянно се съмняваш къде и с кого са.. Прочети поне няколко страници от темата и ще ти стане ясно.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, номерцата на "лошите" момчета не ми минават. И те са същата жалка история.

Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Аз не обичам "лошите момчета" . Смешна работа са.
    Аргументирай се ,че ще те нападне модератора
    Мерси
    Ами, намирам поведението тип "ако ми кажеш нещо, ще ти ************ и ще те *** пребия , ще те чукам кучко, всички кучки да го *********" + неприлично мощния бас от суббуфера в багажника , грамадните мускули и голата тиква (с бръмбърче в алкохолна кома) за смешно и глупаво . Радвам се, че около мен няма такива хора, просто средата ми е такава. Просто , това са морално деградирали типове, които живеят за да блъскат , чукат, ядът, спят. Това не са разумни същества. Жал ми е за тях, не по своя вина са такива.
    Това не са ли някаква нисша форма на човек?Защото като гледам изброи само физиологични потребности.Маймуните едно време така са живеели - ядат,спят,чукат и блъскат.
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

заради тръпкатаа

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ако под лошо момче се има напредвид някой индивид, с който си пием бирата и псуваме по евроспорта, или който пикае по градинките и ти скача винаги, когато има възможност. Даааа и аз ги обичам

Ама ако ми говорите за ония красавци, дето си мислят, че целия свят им е в краката и не зачитат жените като равноправни, ооо, на такива обикновено им е нужна терапия след сеанс с мен
    Нито едната от двете ти категории не означава лошо момче.
    Но щом докарваш мъжете до терапия...
    Явно не съм разбрана. Просто искам да кажа, че ненавиждам ония хубостници, които си мислят, че заради сините им очи всички жени трябва да са им в краката и се държат с тях като с боклуци. Надути са и нямат грам възпитание и тн. Мен не ме интересува дали гаджето ми не харесва определени хора и е груб с тях, искам да ме зачита като равна и да ме уважа, също и хората, които нищо не са му направили, а не да се изпъчи пред някой си само да покаже колко е велик и тн. Така си представям аз лошите момчета.
    А за този тип, за който аз говоря, са всъщност най-обикновени мъже, чиито гадни навици дразнят до издребняване жените. Те ме радват, защото са непринудини и така...
    Все тая не ми се спори, в тоя форум каквото и да кажеш, все някой ще те накара да съжаляваш, че си си изразил мнението
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

1.BoXxYbabee98 дай си Скайп, че ми се издигна в очите с първия си коментар по темата
    2.Според мене никой не трябва да се опитва да променя начина на мислене на другия. Всеки е прав за себе си тъй като такива са му разбиранията за живота и моралните ценности.
    Момичетата които харесват "лоши момчета" дори да са на 15 мисля че напълно осъзнават предимствата и недостатъците на връзка с такъв човек. Просто това ги влече и те се отдават на емоциите си. Даже сега ще направя една подобна тема нещо като анкета за да видим дали наистина предимно момичета на възраст (-19) си падат по такива.
    Изводите които си направих от прочетеното до тук:
    "лошите" - могат да предложат повече емоционално разнообразие.
    "добрите" - повече сигурност в любовта.
    И тъй като тинейджърските години са едни от най-емоционалните през живота на човек мисля че точно за това повечето момичета предпочитат "лошие момчета". Факт е че повечето от тези са по-ниско образовани от "добричките" и за това момичетата в по-напреднала възраст са се наситили на емоции и почват да мислят за по сериозни отношения с цел създаване на семейство. За това предпочитат някой по образован и стабилен момък. Но понеже се намираме в България и доста често образован=беден, жените намират сигурноста на нейното семейство в парите. Добър..лош...важното е да и осигури финансово стабилно бъдеще пък любовта остава на заден план. Но това е друга тема..
    И за заключение да дам малко информация за себе си: Момче съм на 24 (от добричките с висшо, безработен. Има момиче в което съм влюбен (или поне бях) на 17 е, но е с друг. Този другия мога да кажа че е по грозен, с неоправдано високо самочувствие, арогантен, пие, пуши , сменял е много жени и има доста пари. Аз се измъчвам, а той си прай кефа. Кое ли е по добре... ? Ами познавам доста такива като този само че на възраст 35-60 години и никой не е доволен от живота си. Хвалят се кой колко е е*ал, а не знае жена му къде е в момента. Докато по скромните и тихите имат много по щастлив брак. Мисля че в това всички са съгласни.
    Благодаря за вниманието

^ Доста ограничено мислене като за 24-годишен.

Темата за мъжкарството? Какво да кажа? Това,че пишеш стихове вместо да обикаляш казината и че даваш на любимата си цялата си любов вместо да я шамариш ли се приема за немъжкарско??? Момичетата дето мислят така нещо не им е наред и мога да им пожелая да се осъзнаят навреме. А тези, които дават шанс и на нас, немъжкарите, едва ли съжаляват...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от boby88pd
    Темата за мъжкарството? Какво да кажа? Това,че пишеш стихове вместо да обикаляш казината и че даваш на любимата си цялата си любов вместо да я шамариш ли се приема за немъжкарско??? Момичетата дето мислят така нещо не им е наред и мога да им пожелая да се осъзнаят навреме. А тези, които дават шанс и на нас, немъжкарите, едва ли съжаляват...
    Най-точния кратък пост до тук.Евала.Един свестен се обади..

Град
    Разград

Re: Защо момичетата обичат лошите момчета ??

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    Hey ! .. Така .. темата е .. Защо всички ( повечето ) момичета харесват лошите момчета .. опасностите, които могат да последват, когато са с тях .. ??

xoxo Janni
    Защото такъв е образът на "перфектния" мъж, създаден от медиите - филми, реклами. Навсякъде положителните герои са високи, силни, смели, забавни, както се казва "Bad Ass" екшън герои.
    В пубертета момичетата са в труден период от развитието си. Те търсят някакъв ориентир при избора си на партньор и обръщат внимамие на външни неща - дали имаш мотор, дали родителите ти са обещали кола, бива ли те в спорта, с колко момичета си спал, колко "сърца си разбил", колко пари имаш. Тази представа се подхранва от образа на "истинския" мъж, който се предлага в медиите, рекламите, филмите. Истински индивидуалисти не се търсят. Момичетата не се влюбват в момче, за което може да се предположи, че след дълъг труд ще стане известен полярен изследовател, те се влюбват в "рок звезди", които вероятно ще им разбият сърцата. Има и други обяснения, ама ме мързи да пиша.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Защото няма какво да харесваме в добрите момчета може би . . .
    Катастрофа, жалко е, дано като те пуснат хормоните започнеш да мислиш трезво, някои така и не се оправят и често свършват я в болница, я на друго приятно местенце.

Защото са много по- интересни, има тръпка

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И мен ме кефи тоя филм.

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си