- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
тръпката е по-голямаПървоначално написано от bananjanet
![]()
Това ли разбираш под "лоши момчета"?? Това са си баш истински лоши момчета,без кавички според мен.. Ние имаме предвид "лошите" момчета,в смисъл тези,които се правят на интересни и постоянно се съмняваш къде и с кого са.. Прочети поне няколко страници от темата и ще ти стане ясно.Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами, номерцата на "лошите" момчета не ми минават. И те са същата жалка история.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Това не са ли някаква нисша форма на човек?Защото като гледам изброи само физиологични потребности.Маймуните едно време така са живеели - ядат,спят,чукат и блъскат.Първоначално написано от YouDontKnowMe
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Явно не съм разбрана. Просто искам да кажа, че ненавиждам ония хубостници, които си мислят, че заради сините им очи всички жени трябва да са им в краката и се държат с тях като с боклуци. Надути са и нямат грам възпитание и тн. Мен не ме интересува дали гаджето ми не харесва определени хора и е груб с тях, искам да ме зачита като равна и да ме уважа, също и хората, които нищо не са му направили, а не да се изпъчи пред някой си само да покаже колко е велик и тн. Така си представям аз лошите момчета.Първоначално написано от LadyDi
А за този тип, за който аз говоря, са всъщност най-обикновени мъже, чиито гадни навици дразнят до издребняване жените. Те ме радват, защото са непринудини и така...
Все тая не ми се спори, в тоя форум каквото и да кажеш, все някой ще те накара да съжаляваш, че си си изразил мнението![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
1.BoXxYbabee98 дай си Скайп, че ми се издигна в очите с първия си коментар по темата![]()
2.Според мене никой не трябва да се опитва да променя начина на мислене на другия. Всеки е прав за себе си тъй като такива са му разбиранията за живота и моралните ценности.
Момичетата които харесват "лоши момчета" дори да са на 15 мисля че напълно осъзнават предимствата и недостатъците на връзка с такъв човек. Просто това ги влече и те се отдават на емоциите си. Даже сега ще направя една подобна тема нещо като анкета за да видим дали наистина предимно момичета на възраст (-19) си падат по такива.
Изводите които си направих от прочетеното до тук:
"лошите" - могат да предложат повече емоционално разнообразие.
"добрите" - повече сигурност в любовта.
И тъй като тинейджърските години са едни от най-емоционалните през живота на човек мисля че точно за това повечето момичета предпочитат "лошие момчета". Факт е че повечето от тези са по-ниско образовани от "добричките" и за това момичетата в по-напреднала възраст са се наситили на емоции и почват да мислят за по сериозни отношения с цел създаване на семейство. За това предпочитат някой по образован и стабилен момък. Но понеже се намираме в България и доста често образован=беден, жените намират сигурноста на нейното семейство в парите. Добър..лош...важното е да и осигури финансово стабилно бъдеще пък любовта остава на заден план. Но това е друга тема..
И за заключение да дам малко информация за себе си: Момче съм на 24 (от добричкитес висшо, безработен. Има момиче в което съм влюбен (или поне бях) на 17 е, но е с друг. Този другия мога да кажа че е по грозен, с неоправдано високо самочувствие, арогантен, пие, пуши , сменял е много жени и има доста пари. Аз се измъчвам, а той си прай кефа. Кое ли е по добре... ? Ами познавам доста такива като този само че на възраст 35-60 години и никой не е доволен от живота си. Хвалят се кой колко е е*ал, а не знае жена му къде е в момента. Докато по скромните и тихите имат много по щастлив брак. Мисля че в това всички са съгласни.
Благодаря за вниманието![]()
Темата за мъжкарството? Какво да кажа? Това,че пишеш стихове вместо да обикаляш казината и че даваш на любимата си цялата си любов вместо да я шамариш ли се приема за немъжкарско??? Момичетата дето мислят така нещо не им е наред и мога да им пожелая да се осъзнаят навреме. А тези, които дават шанс и на нас, немъжкарите, едва ли съжаляват...
Най-точния кратък пост до тук.Евала.Един свестен се обади..Първоначално написано от boby88pd
Защото такъв е образът на "перфектния" мъж, създаден от медиите - филми, реклами. Навсякъде положителните герои са високи, силни, смели, забавни, както се казва "Bad Ass" екшън герои.Първоначално написано от bananjanet
В пубертета момичетата са в труден период от развитието си. Те търсят някакъв ориентир при избора си на партньор и обръщат внимамие на външни неща - дали имаш мотор, дали родителите ти са обещали кола, бива ли те в спорта, с колко момичета си спал, колко "сърца си разбил", колко пари имаш. Тази представа се подхранва от образа на "истинския" мъж, който се предлага в медиите, рекламите, филмите. Истински индивидуалисти не се търсят. Момичетата не се влюбват в момче, за което може да се предположи, че след дълъг труд ще стане известен полярен изследовател, те се влюбват в "рок звезди", които вероятно ще им разбият сърцата. Има и други обяснения, ама ме мързи да пиша.![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Катастрофа, жалко е, дано като те пуснат хормоните започнеш да мислиш трезво, някои така и не се оправят и често свършват я в болница, я на друго приятно местенце.Първоначално написано от b3b3t0y
Защото са много по- интересни, има тръпка![]()
И мен ме кефи тоя филм.![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick