- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
много е просто с тях винаги има тръпка, те винаги правят последното което си очаквала , те те карат да даваш повече и повече от себеси за да ги задържиш ии това не е най-хубавото , най-хубавото е когато след дълги мъки ги опитомиш ии те стават послушните кученца , с едно "лошо" момче никога няма да ти е скучно винаги ще има по нещо ново нещо което да те чегърта от вътре и да не спираш да мислиш за него , докато къде е тръпката ако си с момче което ти звъни под час , обсипва те с лщбов и внимание и не ти дава да дишаш , а и както преди мен казаха още по-забавно е когато лошото момче направи нещо романтично защото това при тях се случва рядко ии е запомнящо се ... така за последното си гадже мислех че е добър , но в последствие останових че ии той е бил като "лошите" момчета ... очаквай неочакваното
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не съм особено сигурна какво разбираш под 'лошо момче', но:
Истината е, че (повечето) обичаме да сме с този, с който винаги има нещо интересно и неизвестно.. Момче, което винаги ти ходи след гъза и непрекъснато ти прави комплименти рано или късно омръзва. Друго е да ревнуваш този човек и когато ти направи някой комплимент и се загрижи за теб наистина да го оцениш, защото става рядко и знаеш,че наистина има защо да го направи![]()
Сама си отговори .. не са всички ..Първоначално написано от bananjanet
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Зависи какво се разбира под "лоши".
Но като цяло и момичетата не знаят защо ги предпочитат.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Много е кофти смирените момчета ,който знаят какво искат от живота на 14-17 години ,гледат си училището и покрай това се опитват да си хванат някое хубаво момиче ,биват пренебрегвани защото наборките му са твърде заети да ходят с некви курвари дето учебник не са отваряли през живота си ,като го питаш 'Какво е константа?' -той ти отговаря 'Т'ва не беше ли онова якото кафене на центърО?'
През тая възраст нормалните момчета им пада самочувстието щото се чувстват като боклуци щото никой не ги забелязва ,т.е си мислят че са по-нисши от онези техни връсници дето забиват пичките ,а за щастие после се обръщат ролите и цял живот ги тъпчат образовани хора с постигнати цели а те си остават под общ знаменател 'Неквалифициран Персонал'.
Дано се осъзнаят момичетата (не всички ,да няма коментари: не слагай под общ знаменател) в най-скоро време ,че да може и нормалните хора който не се правят на велики и не избиват комплекси чрез побои да получат това което заслужават!
Ох, от толкова хейт ме заболяха пръстите![]()
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Без да съм преглеждала други коментари: Защото повечето женски същества са супер наивни, имат някакво странно самочувствие и ползват по шантав начин акъла си. Имат си някаква мания да оправят нещата (често пъти неуспешно), а когато срещнат "лошо момче", си казват, че точно те "ще го вкарат в правия път", и се лепват за него. Тъпа логика, но факт - дори и на мен ми се е случвало да я използвам.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Това е вярно до някаде, но идеята е че на тая възраст не мислиме да се жениме, а да се забавляваме, така че онея нека си четат, аз през тва време ще му еба приятелките. А особено в България тва че тея с образованието успяват толкова не е вярно че няма на къде.Първоначално написано от BoXxYbabee98
"If you look like an idiot it's probably punk."
BoXxYbabee98, поздравявам те за мнението!
+1Начи не-лошите момчета седим на сухо?Щот е "по-интересно" с лоши?Колко сте повърхностни!
Споко, май това също е въпрос на възраст. Искрено не вярвам да са високо котирани мъжете, които не знаят какво е Екватор и не могат да подминат жена без да изръсят нещо от типа на "Щ'та клатя като гладен циганин зряла джанка". Обаче уви, до определена възраст предизвикват предклонение по-скоро факти от типа на това, че някой е изял две банички и изпил три шишета боза (боза-в най-добрия случай) за едно междучасие.Много е кофти смирените момчета ,който знаят какво искат от живота на 14-17 години ,гледат си училището и покрай това се опитват да си хванат някое хубаво момиче ,биват пренебрегвани защото наборките му са твърде заети да ходят с некви курвари дето учебник не са отваряли през живота си ,като го питаш 'Какво е константа?' -той ти отговаря 'Т'ва не беше ли онова якото кафене на центърО?'
Positive rate, gear up!
Имах друго предвид: Учиш до 12-ти клас в България и после се експортираш към някой що годе елитен университет.Ако вашите нямат пари си късаш задника от учене взимаш стипендия и показваш на света какво можеш.Иначе че има хиляди хора с висше ,че и с две даже дето пак са безработни или са бедни.Първоначално написано от Sirius
Boxy,въпреки , че усещам , че акаунта ти е за тролене (което също е добро начинание лол) това мнение е напълно сериозно и мисля , че всичко което си казал/а е вярно!
Путките да мрът
Според мен просто повечето момичета обичат да бъдат наранявани и си търсят драмите сами...Явно това им е тръпката, нзн...Аз никога не съм харесвала "лошите" момчета, не ми допада мисълта някой да ме използва, да се подиграва с чувствата ми и накрая да ме зареже гадно...Но разбира се, всеки има различна гледна точка и всеки разсъждава различно...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
СъгласенПървоначално написано от BlueFace
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Също май не правите разлика между "лошо момче" и простак, нещастник.
"If you look like an idiot it's probably punk."
Първоначално написано от BoXxYbabee98
Подкрепям те напълно![]()
![]()
![]()
П.П. Sirius учението не пречи на забавлениетоАко си разпределиш времето правилно има време за всичко
![]()
--------------------------------------------------------
Не съм чела другите мнения и се извинявам ако се повтарям.
Такам.Според мен завизи какво разбирате под "лоши момчета".Ако наречем моят приятел "добро момче" - не пие,не пуши,не се гъзари,не ходи по кафенета,не е непрекъснато с някакви жалки подобия на "мацки" около себе си,мисли за училище,семейство и бъдещето си...
Ако това е противоположното на "лоши момчета",тогава мисля,че момичетата се хвърлят на тях за да се ''издигнат'' в ''обществото'',за да се изфукат по най-елементарния начин,че са много нещо (уж) и могат да имат ''най-якия'' пич.Защото са глезли и лигли.И все пак,не са ВСИЧКИ.
хехе лоши момчета,аз съм лош боже ... по ваште описания се едно сам мафиот.Момичетата си харесват лошите момчета защото неса скучни,смотани и некви такива, и винаги има разнообразие с тях.Мое мнение
![]()
Ох...ми аз не си падам по такива и не знам дали отговора ми ще е верен,но предполагам,че защото те са нещо като "забранения плод",а всички знаем,че той е най-сладък..
дали си мафиот не знам,ама си адски неграмотен,бебзПървоначално написано от NaGaStYlE
![]()
Разбери се с "негово величество" админа от форума да ти направи реклама на началната страница ;] NaGaStYlE - THE WORSTПървоначално написано от NaGaStYlE
смешник...!
Авторката май се е вманиачила в новата песен на Flo Rida и се вкарва в некви филми..Иначе песента си я бива,а за Jadyn Maria да не говорим
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
***песента хич не е нова,тя остаря и се позабрави вече и преди авторката да пусне темата.Първоначално написано от DeathRogue
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
...Фейспалм.Не можа ли да го обясниш с твои думи ами трябваше да използваш заучени лафове и фрази?Вече в България останаха само плагиати.Първоначално написано от martini
Оффтопик: Затова и в Булгаристан не останаха сериозни изпълнители...щото вместо да се опитват да измислят нещо ново и оригинално ,те се опитват да откраднат измисленото!