.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 239
    Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    много е просто с тях винаги има тръпка, те винаги правят последното което си очаквала , те те карат да даваш повече и повече от себеси за да ги задържиш ии това не е най-хубавото , най-хубавото е когато след дълги мъки ги опитомиш ии те стават послушните кученца , с едно "лошо" момче никога няма да ти е скучно винаги ще има по нещо ново нещо което да те чегърта от вътре и да не спираш да мислиш за него , докато къде е тръпката ако си с момче което ти звъни под час , обсипва те с лщбов и внимание и не ти дава да дишаш , а и както преди мен казаха още по-забавно е когато лошото момче направи нещо романтично защото това при тях се случва рядко ии е запомнящо се ... така за последното си гадже мислех че е добър , но в последствие останових че ии той е бил като "лошите" момчета ... очаквай неочакваното
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен
    Не съм особено сигурна какво разбираш под 'лошо момче', но:
    Истината е, че (повечето) обичаме да сме с този, с който винаги има нещо интересно и неизвестно.. Момче, което винаги ти ходи след гъза и непрекъснато ти прави комплименти рано или късно омръзва. Друго е да ревнуваш този човек и когато ти направи някой комплимент и се загрижи за теб наистина да го оцениш, защото става рядко и знаеш,че наистина има защо да го направи

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Защо момичетата обичат лошите момчета ??

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    Защо всички ( повечето ) момичета харесват лошите момчета ..
    Сама си отговори .. не са всички ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И сега, и преди 7-8 години, аз не съм обичала лошите момчета. Винаги съм харесвала милите, добрите и сърдечните. Взех си най-добрият от всички,които познавам. Зрелите момичета повече държат на уюта и топлината.

И с него има тръпка, защото аз самата са ужас!!!!

Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    много е просто с тях винаги има тръпка, те винаги правят последното което си очаквала , те те карат да даваш повече и повече от себеси за да ги задържиш ии това не е най-хубавото , най-хубавото е когато след дълги мъки ги опитомиш ии те стават послушните кученца , с едно "лошо" момче никога няма да ти е скучно винаги ще има по нещо ново нещо което да те чегърта от вътре и да не спираш да мислиш за него , докато къде е тръпката ако си с момче което ти звъни под час , обсипва те с лщбов и внимание и не ти дава да дишаш , а и както преди мен казаха още по-забавно е когато лошото момче направи нещо романтично защото това при тях се случва рядко ии е запомнящо се ...
    +
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на xoxi
    Зависи какво се разбира под "лоши".
    Но като цяло и момичетата не знаят защо ги предпочитат.
    И спря да се върти за миг земята..

Много е кофти смирените момчета ,който знаят какво искат от живота на 14-17 години ,гледат си училището и покрай това се опитват да си хванат някое хубаво момиче ,биват пренебрегвани защото наборките му са твърде заети да ходят с некви курвари дето учебник не са отваряли през живота си ,като го питаш 'Какво е константа?' -той ти отговаря 'Т'ва не беше ли онова якото кафене на центърО?'

През тая възраст нормалните момчета им пада самочувстието щото се чувстват като боклуци щото никой не ги забелязва ,т.е си мислят че са по-нисши от онези техни връсници дето забиват пичките ,а за щастие после се обръщат ролите и цял живот ги тъпчат образовани хора с постигнати цели а те си остават под общ знаменател 'Неквалифициран Персонал'.
    Дано се осъзнаят момичетата (не всички ,да няма коментари: не слагай под общ знаменател) в най-скоро време ,че да може и нормалните хора който не се правят на велики и не избиват комплекси чрез побои да получат това което заслужават!
    Ох, от толкова хейт ме заболяха пръстите
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Без да съм преглеждала други коментари: Защото повечето женски същества са супер наивни, имат някакво странно самочувствие и ползват по шантав начин акъла си. Имат си някаква мания да оправят нещата (често пъти неуспешно), а когато срещнат "лошо момче", си казват, че точно те "ще го вкарат в правия път", и се лепват за него. Тъпа логика, но факт - дори и на мен ми се е случвало да я използвам.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Много е кофти смирените момчета ,който знаят какво искат от живота на 14-17 години ,гледат си училището и покрай това се опитват да си хванат някое хубаво момиче ,биват пренебрегвани защото наборките му са твърде заети да ходят с некви курвари дето учебник не са отваряли през живота си ,като го питаш 'Какво е константа?' -той ти отговаря 'Т'ва не беше ли онова якото кафене на центърО?'

През тая възраст нормалните момчета им пада самочувстието щото се чувстват като боклуци щото никой не ги забелязва ,т.е си мислят че са по-нисши от онези техни връсници дето забиват пичките ,а за щастие после се обръщат ролите и цял живот ги тъпчат образовани хора с постигнати цели а те си остават под общ знаменател 'Неквалифициран Персонал'.
    Дано се осъзнаят момичетата (не всички ,да няма коментари: не слагай под общ знаменател) в най-скоро време ,че да може и нормалните хора който не се правят на велики и не избиват комплекси чрез побои да получат това което заслужават!
    Ох, от толкова хейт ме заболяха пръстите
    Това е вярно до някаде, но идеята е че на тая възраст не мислиме да се жениме, а да се забавляваме, така че онея нека си четат, аз през тва време ще му еба приятелките. А особено в България тва че тея с образованието успяват толкова не е вярно че няма на къде.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

BoXxYbabee98, поздравявам те за мнението!

Начи не-лошите момчета седим на сухо?Щот е "по-интересно" с лоши?Колко сте повърхностни!
    +1

Споко, май това също е въпрос на възраст. Искрено не вярвам да са високо котирани мъжете, които не знаят какво е Екватор и не могат да подминат жена без да изръсят нещо от типа на "Щ'та клатя като гладен циганин зряла джанка". Обаче уви, до определена възраст предизвикват предклонение по-скоро факти от типа на това, че някой е изял две банички и изпил три шишета боза (боза-в най-добрия случай) за едно междучасие.
    Positive rate, gear up!

Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Това е вярно до някаде, но идеята е че на тая възраст не мислиме да се жениме, а да се забавляваме, така че онея нека си четат, аз през тва време ще му е** приятелките. А особено в България тва че тея с образованието успяват толкова не е вярно че няма на къде.
    Имах друго предвид: Учиш до 12-ти клас в България и после се експортираш към някой що годе елитен университет.Ако вашите нямат пари си късаш задника от учене взимаш стипендия и показваш на света какво можеш.Иначе че има хиляди хора с висше ,че и с две даже дето пак са безработни или са бедни.

Boxy,въпреки , че усещам , че акаунта ти е за тролене (което също е добро начинание лол) това мнение е напълно сериозно и мисля , че всичко което си казал/а е вярно!
    Путките да мрът

Супер фен Аватара на gabi_94
    Според мен просто повечето момичета обичат да бъдат наранявани и си търсят драмите сами...Явно това им е тръпката, нзн...Аз никога не съм харесвала "лошите" момчета, не ми допада мисълта някой да ме използва, да се подиграва с чувствата ми и накрая да ме зареже гадно...Но разбира се, всеки има различна гледна точка и всеки разсъждава различно...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Защото както казаха вече са по атрактивни и нестандартни...И момичетата си мислят ,че могат да имат нормална връзка с такъв човек ,а пък повечето такива са ебачи и не влагат нищо в самата връзка.
    Много момичета искат "лошо" момче което да ги цени , обича , да е мил ,умен и т.н. ,а това са просто фантазии
    Съгласен
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Също май не правите разлика между "лошо момче" и простак, нещастник.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    Това е вярно до някаде, но идеята е че на тая възраст не мислиме да се жениме, а да се забавляваме, така че онея нека си четат, аз през тва време ще му е** приятелките. А особено в България тва че тея с образованието успяват толкова не е вярно че няма на къде.
    Имах друго предвид: Учиш до 12-ти клас в България и после се експортираш към някой що годе елитен университет.Ако вашите нямат пари си късаш задника от учене взимаш стипендия и показваш на света какво можеш.Иначе че има хиляди хора с висше ,че и с две даже дето пак са безработни или са бедни.

Подкрепям те напълно

П.П. Sirius учението не пречи на забавлението Ако си разпределиш времето правилно има време за всичко

--------------------------------------------------------

Защото други не останаха не,защото противоположностите се привличат и забраненият плод е най-сладък!!!!

*Стар ник - sladkata_bebz

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не съм чела другите мнения и се извинявам ако се повтарям.

Такам.Според мен завизи какво разбирате под "лоши момчета".Ако наречем моят приятел "добро момче" - не пие,не пуши,не се гъзари,не ходи по кафенета,не е непрекъснато с някакви жалки подобия на "мацки" около себе си,мисли за училище,семейство и бъдещето си...
    Ако това е противоположното на "лоши момчета",тогава мисля,че момичетата се хвърлят на тях за да се ''издигнат'' в ''обществото'',за да се изфукат по най-елементарния начин,че са много нещо (уж) и могат да имат ''най-якия'' пич.Защото са глезли и лигли.И все пак,не са ВСИЧКИ.

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    хехе лоши момчета,аз съм лош боже ... по ваште описания се едно сам мафиот.Момичетата си харесват лошите момчета защото неса скучни,смотани и некви такива, и винаги има разнообразие с тях.Мое мнение

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Ох...ми аз не си падам по такива и не знам дали отговора ми ще е верен,но предполагам,че защото те са нещо като "забранения плод",а всички знаем,че той е най-сладък..

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Цитирай Първоначално написано от NaGaStYlE
    хехе лоши момчета,аз съм лош боже ... по ваште описания се едно сам мафиот.Момичетата си харесват лошите момчета защото неса скучни,смотани и некви такива, и винаги има разнообразие с тях.Мое мнение
    дали си мафиот не знам,ама си адски неграмотен,бебз

Разбери се с "негово величество" админа от форума да ти направи реклама на началната страница ;] NaGaStYlE - THE WORST смешник...!

Авторката май се е вманиачила в новата песен на Flo Rida и се вкарва в некви филми.. Иначе песента си я бива,а за Jadyn Maria да не говорим

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    Разбери се с "негово величество" админа от форума да ти направи реклама на началната страница ;] NaGaStYlE - THE WORST смешник...!

Авторката май се е вманиачила в новата песен на Flo Rida и се вкарва в некви филми.. Иначе песента си я бива,а за Jadyn Maria да не говорим
    ***песента хич не е нова,тя остаря и се позабрави вече и преди авторката да пусне темата.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от martini
    Защото други не останаха не,защото противоположностите се привличат и забраненият плод е най-сладък!!!!
    ...Фейспалм.Не можа ли да го обясниш с твои думи ами трябваше да използваш заучени лафове и фрази?Вече в България останаха само плагиати.

Оффтопик: Затова и в Булгаристан не останаха сериозни изпълнители...щото вместо да се опитват да измислят нещо ново и оригинално ,те се опитват да откраднат измисленото!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си