- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ???!?!?! Омг повечето курви са по-гадни и от "най-лошите" момчета ако става на въпрос ...
Не е това, просто търсите да се исфукате с нещо защото сте комплексирани от малоценност към живота.
GTA Stunting
Стига с тия общи знаменатели,бе,хора..Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Кой е казал, че с добрите момчета е скучно? Ок, може да няма тръпката от това да не ти изневери, да не се напие, да не се сбие, но това съвсем не значи, че са скучни. Познавам доста добри момчета, които са много забавни и приятни за компания. Половинката ми има невероятно чувство за хумор и самоирония. Непрекъснато съм усмихната и винаги ми е приятно и забавно. Може би защото и аз съм в категория скучни и смотани...знам ли? Определено не съм и не съм била лошо момиче. Винаги съм се учила и съм била отговорна, пия рядко с мярка, не пуша, а на сексуалния ми живот би се възхитила и майка Тереза. Един-единствен път съм харесвала типа "лошо момче", но причината не беше тази. Напротив, започнах да го харесвам, когато започна да се държи с мен добре, а в момента, в който сгази лука-край. Макар и кратък момент, тази случка ми беше показателна за:
а) вълкът козината си мени, но нравът - никога
б) "лошите момчета" раняват и то много лошо
С изключение на това, всички, които съм харесвала са били от добрите. Дори критериите ми станаха - добър, скромен, леко срамежлив. След 3-4 неуспеха намерих диамант, който освен това се оказа умен, чаровен, забавен, мил, уважителен....Абе само цвета на очите му дето не е зелен и ще е идеален. Толкова е хубаво да се опреш на стабилно рамо, да споделиш, да си спокойна и сигурна до някого. Разбира се на 15-16 всяко момиче иска да е с най-готиния, а и всяко момче си пада по типичните "мацки". Опитът ми обаче показва, че тези най всъщност са като ябълката, дадена на Снежанка - красиви отвън и отровни отвътре.
Не знам кога ще дойде време на първо място да се ценят по-различни качества от: пари, мускули, брой на предишни връзки, брой на момичета, падащи си по него, популярност, кола? И дали си е до време или до възраст. То е ясно, че трябва да целунеш няколко гъсеници, за да намериш пеперуда, ама нужно ли е да те боли. Защото, момичета, повярвайте боли. Бол, когато разбереш, че с теб е поза, когато разбереш, че не си ценен и уважаван, когато осъзнаеш, ч си поредна, а не единствена в момента, че си лъган. Сега ви е интересно и забавно. Чувствате се готини и уважавани, защото се с някой пичага, но след време ще разберете, че само сте си губили времето напразно.
Не казвам, че всички "готини" са такива. Но човек, когато осъзнае някакво предимство го използва. Съмнява ме мъж, осъзнал с какво привлича жените, да спре да го прави.
Еееее, +12321039821038123012038 направо ! Евала ! ..Първоначално написано от krem4et0
Това се опитвам да кажа и аз! Какви е тая тръпка от това да се чудиш дали приятеля ти не е с друга в момента и дали не се е напил до смърт..?! "Лошите" момчета са интересни и привлекателни,но не стават за сериозна връзка. Никое момиче не може да бъде сигурно,че точно то ще ги промени! Това е!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
А не може ли и скромните момчета да са привлекателни?В едно скромно ,добре поддържано момче ,което гледа умно ,излъчва интелект според мен може да е много по привлекателно от някакъв 'Намахан' ,интересен ,лъхащ на ефтин омешен с цигари парфюм ,с яките цветни дрешки и цайсите тип 'скара' ...голяма част от тези момчета цял живот ще си сърбат това ,което са си надробили...по някое време ще осъзнаят че вече не са интересни на никого и на никой няма да му пука дали са оправили 100,200 или 300 момичета.ПЪЛНИТЕ АУТСАЙДЪРИ...Първоначално написано от krem4et0
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
аз лично си падам по лошите момчета заради предизвикателството, да ги задържиш при себе си, да ги накраш да те обичат (или поне да опиташ), а и е по трудно с тях - когато е лесно, не е интересно това е моето мнение![]()
ЩоМ Е ЛесНо Не Е ИнТеРеСнО!! :]
Първоначално написано от SoStarstruck
=D> =D>
Защото си на 15 ако съдя по ника ти.Не искам да те обидя ,просто искам да кажа че след няколко години по съвсем друг начин ще мислиш.Ще търсиш спокойствие,защита,предано ст и обич от другата страна а не техните противоположности.Мое мнение - дано го споделя и някой друг.Първоначално написано от lady94
Като цяло съм забелязала, че "добрите момчета" ми омръзват много бързо. Не искам момче, което е готово да ме носи на ръце, моята дума винаги да е закон и той да няма собствено мнение. Едни такива отношение, ми писват за по-малко от седмица. Докато с приятеля ми, има някаква тръпка, не казвам, че не се държи добре с мен или че не зачита мнението ми. Напротив, отношението му към мен е прекрасно, но въпреки това винаги знае как да ме подразни, винаги отстоява мнението си, спори с мен и всяко едно наше спречкване, всяка караница е допринесла с нещо за връзката ни.
Пфф,подкрепям с две ръце,два крака и всичко останало,каквото се сетите.Време беше някой да седне и да ги напише тея неща.По-точно нямаше как да се каже,просто.Не си обяснявам как може да ви харесва тази тръпка,която аз наричам "страх".Как може да имате сериозна връзка,като нямате капка сигурност в човека до себе си?Ако това е най-хубавата тръпка,аз главата си режа.Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от vesito13
Кой е казал,че добрите момчета са безхарактерни?
Това,че е добър с теб не означава непрекъснато да ти угажда.Означава да се усеща,кога какво трябва и кога какво не трябва.Добре,и така да е,по-приятно ли е да те малтретират като..не,не незнам как да се изразя,по-добре ли ще се чувстваш ако можеш да кажеш: "Той не се държи много добре с мен,не съм сигурна в него,но пък съм горда,че съм забила най-готиния от X''б'' клас",а през това време той да се натиска с Драганка или Петканка.Защото така изглежда,дори да не ви се вярва.
Не съм казала, че добрите момчета са безхарактерни, просто тези, на които аз съм попадала са били такива и така са се държали с мен. И това им държание въобще не ми харесва. Колкото до другото никога не съм гледала най-готиния и т.н., не това ми е критерия за един човек. Момче, което се натиска с Драганка или Петканка, докато е с мен, просто може да забрави за мен. Под лошо момче нямах предвид някой женкар. Просто по-отракан, човек, който няма да си претрае, ако щеш с буен нрав, просто да си личи, че има характер. Не казвам, че това е най-правилното или че добрите момчета не стават, нищо подобно, просто това е нещото, което мен ме привлича.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Явно под "лошо момче",разбираме различни неща.Първоначално написано от vesito13
![]()
Първоначално написано от BoXxYbabee98
Евала ! Ей това е мнението .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
ЯвноПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Все пак кое момиче иска женкар за приятел
Не съм толкова откачила още
![]()
Reality Check???Всички!Първоначално написано от vesito13
О, има и такива, които нарочно искат женкари. И понеже дефиниция явно няма аз какво разбирам под "лошо" момче. Първо пиша го в кавички, защото нещата са твърде условни да бъдат ограничени в някакви рамки, но ето какво включва това понятие за мен. Прилично изглеждаш, знае това и се възползва от него, с шумна компания, редовна употреба на стимулиращи вещества - цигари, наркотици,алкохол, тук-таме побоища. Смятан за готин и секси, защото е добре изглеждаш и опасен. Всички го желаят и той знае, че е така и се възползва от това. Обича да е харесван и център на внимание. Смята, че най-готините мацки са му в кърпа вързани и може да ги има с 1 щракване на пръстите, защото по презумпция те си падат по него. И в тази връзка неща...мисля,че разбрахте.
Добър не значи смотан, не значи отличник, зубър, скучен и безгръбначен. За мен означава да няма горните неща, да умее да е тактичен, дипломатичен, да изказва мнение без да наранява и обижда, да не се възползва от предимствата си във връзката и да манипулира другия. Не означава непременно да му върви по д-то, а да го цени, уважава приема за личност. Не на последно място да е с добър характер, да е добър човек. Рискът и опасностите са хубаво нещо, но когато цената е собственото ти разбито сърце, не си струва. В отношенията между хората има по-важни неща от вечния купон и вечните предизвикателства. След една определена възраст, започваш да цениш приятеля, любимия, спокойствието, сигурността, опората. Ясно, че 15 не е тази възраст. На тези години всичко е една поза и преструвка, за да си одобрен, приет, харесван и готин. А тези неща са толкова маловажни.
Не мисля.Само някои мазохистки или.. кифли..Първоначално написано от BoXxYbabee98
![]()
тоест една голяма част от момичетата...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ех, тия "кифли" бе.. само те са ви в устата.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не мисля,че искат лоши,по-скоро интересни и закачливи,а добричките са по-затворени и се притесняват да са такива,дори да го искат...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Затова много голяма част от тинейджърите са харкор 24/7 геймъри...
Мислите ли че щяха да си стоят на pc-тата ако можеха да са с тяхната половинка сега?
Еми,нека бъдат горди.Хъх.Първоначално написано от Violenza
Много малко момичета,че и момчета знаят какво означава морална ценност.Имам в предвид пуберите,които търсят само забавления,хижи,алкохол,ци ари,купони или пък жалко подобие на "слава".Не е ли жалко?По голямата част от тях няма да успеят да препишат на матурите,няма да отидат да учат висше,а не мислите ли,че точно тогава е време за купони и такива мити работи?Защото за да се забавлява един човек,трябва да знае как да го прави.Спирам,отидох много далеч от темата.
Що тъкмо стигна до хубавата част.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Както е казал един мъдър философ :
- Party now , Study later!
,та и тез момци така го раздават в живота...само че лейтър е късно да се стъди вече
ЛЕГЕНДАТА!