.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 239
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ???!?!?! Омг повечето курви са по-гадни и от "най-лошите" момчета ако става на въпрос ...
    Не е това, просто търсите да се исфукате с нещо защото сте комплексирани от малоценност към живота.
    GTA Stunting

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ???!?!?! Омг повечето к**ви са по-гадни и от "най-лошите" момчета ако става на въпрос ...
    Не е това, просто търсите да се исфукате с нещо защото сте комплексирани от малоценност към живота.
    Стига с тия общи знаменатели,бе,хора..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кой е казал, че с добрите момчета е скучно? Ок, може да няма тръпката от това да не ти изневери, да не се напие, да не се сбие, но това съвсем не значи, че са скучни. Познавам доста добри момчета, които са много забавни и приятни за компания. Половинката ми има невероятно чувство за хумор и самоирония. Непрекъснато съм усмихната и винаги ми е приятно и забавно. Може би защото и аз съм в категория скучни и смотани...знам ли? Определено не съм и не съм била лошо момиче. Винаги съм се учила и съм била отговорна, пия рядко с мярка, не пуша, а на сексуалния ми живот би се възхитила и майка Тереза. Един-единствен път съм харесвала типа "лошо момче", но причината не беше тази. Напротив, започнах да го харесвам, когато започна да се държи с мен добре, а в момента, в който сгази лука-край. Макар и кратък момент, тази случка ми беше показателна за:
    а) вълкът козината си мени, но нравът - никога
    б) "лошите момчета" раняват и то много лошо

С изключение на това, всички, които съм харесвала са били от добрите. Дори критериите ми станаха - добър, скромен, леко срамежлив. След 3-4 неуспеха намерих диамант, който освен това се оказа умен, чаровен, забавен, мил, уважителен....Абе само цвета на очите му дето не е зелен и ще е идеален. Толкова е хубаво да се опреш на стабилно рамо, да споделиш, да си спокойна и сигурна до някого. Разбира се на 15-16 всяко момиче иска да е с най-готиния, а и всяко момче си пада по типичните "мацки". Опитът ми обаче показва, че тези най всъщност са като ябълката, дадена на Снежанка - красиви отвън и отровни отвътре.
    Не знам кога ще дойде време на първо място да се ценят по-различни качества от: пари, мускули, брой на предишни връзки, брой на момичета, падащи си по него, популярност, кола? И дали си е до време или до възраст. То е ясно, че трябва да целунеш няколко гъсеници, за да намериш пеперуда, ама нужно ли е да те боли. Защото, момичета, повярвайте боли. Бол, когато разбереш, че с теб е поза, когато разбереш, че не си ценен и уважаван, когато осъзнаеш, ч си поредна, а не единствена в момента, че си лъган. Сега ви е интересно и забавно. Чувствате се готини и уважавани, защото се с някой пичага, но след време ще разберете, че само сте си губили времето напразно.
    Не казвам, че всички "готини" са такива. Но човек, когато осъзнае някакво предимство го използва. Съмнява ме мъж, осъзнал с какво привлича жените, да спре да го прави.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Кой е казал, че с добрите момчета е скучно? Ок, може да няма тръпката от това да не ти изневери, да не се напие, да не се сбие, но това съвсем не значи, че са скучни. Познавам доста добри момчета, които са много забавни и приятни за компания. Половинката ми има невероятно чувство за хумор и самоирония. Непрекъснато съм усмихната и винаги ми е приятно и забавно. Може би защото и аз съм в категория скучни и смотани...знам ли? Определено не съм и не съм била лошо момиче. Винаги съм се учила и съм била отговорна, пия рядко с мярка, не пуша, а на сексуалния ми живот би се възхитила и майка Тереза. Един-единствен път съм харесвала типа "лошо момче", но причината не беше тази. Напротив, започнах да го харесвам, когато започна да се държи с мен добре, а в момента, в който сгази лука-край. Макар и кратък момент, тази случка ми беше показателна за:

С изключение на това, всички, които съм харесвала са били от добрите. Дори критериите ми станаха - добър, скромен, леко срамежлив. След 3-4 неуспеха намерих диамант, който освен това се оказа умен, чаровен, забавен, мил, уважителен....Абе само цвета на очите му дето не е зелен и ще е идеален. Толкова е хубаво да се опреш на стабилно рамо, да споделиш, да си спокойна и сигурна до някого. Разбира се на 15-16 всяко момиче иска да е с най-готиния, а и всяко момче си пада по типичните "мацки". Опитът ми обаче показва, че тези най всъщност са като ябълката, дадена на Снежанка - красиви отвън и отровни отвътре.
    Не знам кога ще дойде време на първо място да се ценят по-различни качества от: пари, мускули, брой на предишни връзки, брой на момичета, падащи си по него, популярност, кола? И дали си е до време или до възраст. То е ясно, че трябва да целунеш няколко гъсеници, за да намериш пеперуда, ама нужно ли е да те боли. Защото, момичета, повярвайте боли. Бол, когато разбереш, че с теб е поза, когато разбереш, че не си ценен и уважаван, когато осъзнаеш, ч си поредна, а не единствена в момента, че си лъган. Сега ви е интересно и забавно. Чувствате се готини и уважавани, защото се с някой пичага, но след време ще разберете, че само сте си губили времето напразно.
    Не казвам, че всички "готини" са такива. Но човек, когато осъзнае някакво предимство го използва. Съмнява ме мъж, осъзнал с какво привлича жените, да спре да го прави.
    Еееее, +12321039821038123012038 направо ! Евала ! ..

Това се опитвам да кажа и аз! Какви е тая тръпка от това да се чудиш дали приятеля ти не е с друга в момента и дали не се е напил до смърт..?! "Лошите" момчета са интересни и привлекателни,но не стават за сериозна връзка. Никое момиче не може да бъде сигурно,че точно то ще ги промени! Това е!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Това се опитвам да кажа и аз! Какви е тая тръпка от това да се чудиш дали приятеля ти не е с друга в момента и дали не се е напил до смърт..?! "Лошите" момчета са интересни и привлекателни,но не стават за сериозна връзка. Никое момиче не може да бъде сигурно,че точно то ще ги промени! Това е! [/b]
    А не може ли и скромните момчета да са привлекателни?В едно скромно ,добре поддържано момче ,което гледа умно ,излъчва интелект според мен може да е много по привлекателно от някакъв 'Намахан' ,интересен ,лъхащ на ефтин омешен с цигари парфюм ,с яките цветни дрешки и цайсите тип 'скара' ...голяма част от тези момчета цял живот ще си сърбат това ,което са си надробили...по някое време ще осъзнаят че вече не са интересни на никого и на никой няма да му пука дали са оправили 100,200 или 300 момичета.ПЪЛНИТЕ АУТСАЙДЪРИ...
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

когато е лесно, не е интересно

аз лично си падам по лошите момчета заради предизвикателството, да ги задържиш при себе си, да ги накраш да те обичат (или поне да опиташ), а и е по трудно с тях - когато е лесно, не е интересно това е моето мнение
    ЩоМ Е ЛесНо Не Е ИнТеРеСнО!! :]

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck

Еееее, +12321039821038123012038 направо ! Евала ! ..

Това се опитвам да кажа и аз! Какви е тая тръпка от това да се чудиш дали приятеля ти не е с друга в момента и дали не се е напил до смърт..?! "Лошите" момчета са интересни и привлекателни,но не стават за сериозна връзка. Никое момиче не може да бъде сигурно,че точно то ще ги промени! Това е!
    =D> =D>

Re: когато е лесно, не е интересно

Цитирай Първоначално написано от lady94
    аз лично си падам по лошите момчета заради предизвикателството, да ги задържиш при себе си, да ги накраш да те обичат (или поне да опиташ), а и е по трудно с тях - когато е лесно, не е интересно това е моето мнение
    Защото си на 15 ако съдя по ника ти.Не искам да те обидя ,просто искам да кажа че след няколко години по съвсем друг начин ще мислиш.Ще търсиш спокойствие,защита,предано ст и обич от другата страна а не техните противоположности.Мое мнение - дано го споделя и някой друг.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Като цяло съм забелязала, че "добрите момчета" ми омръзват много бързо. Не искам момче, което е готово да ме носи на ръце, моята дума винаги да е закон и той да няма собствено мнение. Едни такива отношение, ми писват за по-малко от седмица. Докато с приятеля ми, има някаква тръпка, не казвам, че не се държи добре с мен или че не зачита мнението ми. Напротив, отношението му към мен е прекрасно, но въпреки това винаги знае как да ме подразни, винаги отстоява мнението си, спори с мен и всяко едно наше спречкване, всяка караница е допринесла с нещо за връзката ни.

Град
    Newp0rt ..
    Мии .. Другите са скучни .. и можеби заради товаа .. нз нз

..заради тръпката
    ElinoOor

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Пфф,подкрепям с две ръце,два крака и всичко останало,каквото се сетите.Време беше някой да седне и да ги напише тея неща.По-точно нямаше как да се каже,просто.Не си обяснявам как може да ви харесва тази тръпка,която аз наричам "страх".Как може да имате сериозна връзка,като нямате капка сигурност в човека до себе си?Ако това е най-хубавата тръпка,аз главата си режа.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Като цяло съм забелязала, че "добрите момчета" ми омръзват много бързо. Не искам момче, което е готово да ме носи на ръце, моята дума винаги да е закон и той да няма собствено мнение. Едни такива отношение, ми писват за по-малко от седмица. Докато с приятеля ми, има някаква тръпка, не казвам, че не се държи добре с мен или че не зачита мнението ми. Напротив, отношението му към мен е прекрасно, но въпреки това винаги знае как да ме подразни, винаги отстоява мнението си, спори с мен и всяко едно наше спречкване, всяка караница е допринесла с нещо за връзката ни.

Кой е казал,че добрите момчета са безхарактерни?
    Това,че е добър с теб не означава непрекъснато да ти угажда.Означава да се усеща,кога какво трябва и кога какво не трябва.Добре,и така да е,по-приятно ли е да те малтретират като..не,не незнам как да се изразя,по-добре ли ще се чувстваш ако можеш да кажеш: "Той не се държи много добре с мен,не съм сигурна в него,но пък съм горда,че съм забила най-готиния от X''б'' клас",а през това време той да се натиска с Драганка или Петканка.Защото така изглежда,дори да не ви се вярва.

Град
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE

Кой е казал,че добрите момчета са безхарактерни?
    Това,че е добър с теб не означава непрекъснато да ти угажда.Означава да се усеща,кога какво трябва и кога какво не трябва.Добре,и така да е,по-приятно ли е да те малтретират като..не,не незнам как да се изразя,по-добре ли ще се чувстваш ако можеш да кажеш: "Той не се държи много добре с мен,не съм сигурна в него,но пък съм горда,че съм забила най-готиния от X''б'' клас",а през това време той да се натиска с Драганка или Петканка.Защото така изглежда,дори да не ви се вярва.
    Не съм казала, че добрите момчета са безхарактерни, просто тези, на които аз съм попадала са били такива и така са се държали с мен. И това им държание въобще не ми харесва. Колкото до другото никога не съм гледала най-готиния и т.н., не това ми е критерия за един човек. Момче, което се натиска с Драганка или Петканка, докато е с мен, просто може да забрави за мен. Под лошо момче нямах предвид някой женкар. Просто по-отракан, човек, който няма да си претрае, ако щеш с буен нрав, просто да си личи, че има характер. Не казвам, че това е най-правилното или че добрите момчета не стават, нищо подобно, просто това е нещото, което мен ме привлича.

Град
    My own world
    Не съм казала, че добрите момчета са безхарактерни, просто тези, на които аз съм попадала са били такива и така са се държали с мен. И това им държание въобще не ми харесва. Колкото до другото никога не съм гледала най-готиния и т.н., не това ми е критерия за един човек. Момче, което се натиска с Драганка или Петканка, докато е с мен, просто може да забрави за мен. Под лошо момче нямах предвид някой женкар. Просто по-отракан, човек, който няма да си претрае, ако щеш с буен нрав, просто да си личи, че има характер. Не казвам, че това е най-правилното или че добрите момчета не стават, нищо подобно, просто това е нещото, което мен ме привлича.
    Явно под "лошо момче",разбираме различни неща.

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Много е кофти смирените момчета ,който знаят какво искат от живота на 14-17 години ,гледат си училището и покрай това се опитват да си хванат някое хубаво момиче ,биват пренебрегвани защото наборките му са твърде заети да ходят с некви курвари дето учебник не са отваряли през живота си ,като го питаш 'Какво е константа?' -той ти отговаря 'Т'ва не беше ли онова якото кафене на центърО?'

През тая възраст нормалните момчета им пада самочувстието щото се чувстват като боклуци щото никой не ги забелязва ,т.е си мислят че са по-нисши от онези техни връсници дето забиват пичките ,а за щастие после се обръщат ролите и цял живот ги тъпчат образовани хора с постигнати цели а те си остават под общ знаменател 'Неквалифициран Персонал'.
    Дано се осъзнаят момичетата (не всички ,да няма коментари: не слагай под общ знаменател) в най-скоро време ,че да може и нормалните хора който не се правят на велики и не избиват комплекси чрез побои да получат това което заслужават!
    Ох, от толкова хейт ме заболяха пръстите

Евала ! Ей това е мнението .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Град
    Явно Все пак кое момиче иска женкар за приятел Не съм толкова откачила още

Reality Check???Всички!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, има и такива, които нарочно искат женкари. И понеже дефиниция явно няма аз какво разбирам под "лошо" момче. Първо пиша го в кавички, защото нещата са твърде условни да бъдат ограничени в някакви рамки, но ето какво включва това понятие за мен. Прилично изглеждаш, знае това и се възползва от него, с шумна компания, редовна употреба на стимулиращи вещества - цигари, наркотици,алкохол, тук-таме побоища. Смятан за готин и секси, защото е добре изглеждаш и опасен. Всички го желаят и той знае, че е така и се възползва от това. Обича да е харесван и център на внимание. Смята, че най-готините мацки са му в кърпа вързани и може да ги има с 1 щракване на пръстите, защото по презумпция те си падат по него. И в тази връзка неща...мисля,че разбрахте.
    Добър не значи смотан, не значи отличник, зубър, скучен и безгръбначен. За мен означава да няма горните неща, да умее да е тактичен, дипломатичен, да изказва мнение без да наранява и обижда, да не се възползва от предимствата си във връзката и да манипулира другия. Не означава непременно да му върви по д-то, а да го цени, уважава приема за личност. Не на последно място да е с добър характер, да е добър човек. Рискът и опасностите са хубаво нещо, но когато цената е собственото ти разбито сърце, не си струва. В отношенията между хората има по-важни неща от вечния купон и вечните предизвикателства. След една определена възраст, започваш да цениш приятеля, любимия, спокойствието, сигурността, опората. Ясно, че 15 не е тази възраст. На тези години всичко е една поза и преструвка, за да си одобрен, приет, харесван и готин. А тези неща са толкова маловажни.

Град
    My own world
    Reality Check???Всички!
    Не мисля.Само някои мазохистки или.. кифли..

Reality Check???Всички!
    Не мисля.Само някои мазохистки или.. кифли..
    тоест една голяма част от момичетата...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ех, тия "кифли" бе.. само те са ви в устата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    не мисля,че искат лоши,по-скоро интересни и закачливи,а добричките са по-затворени и се притесняват да са такива,дори да го искат...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Затова много голяма част от тинейджърите са харкор 24/7 геймъри...
    Мислите ли че щяха да си стоят на pc-тата ако можеха да са с тяхната половинка сега?

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Еми,нека бъдат горди.Хъх.

Много малко момичета,че и момчета знаят какво означава морална ценност.Имам в предвид пуберите,които търсят само забавления,хижи,алкохол,ци ари,купони или пък жалко подобие на "слава".Не е ли жалко?По голямата част от тях няма да успеят да препишат на матурите,няма да отидат да учат висше,а не мислите ли,че точно тогава е време за купони и такива мити работи?Защото за да се забавлява един човек,трябва да знае как да го прави.Спирам,отидох много далеч от темата.

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Еми,нека бъдат горди.Хъх.

Много малко момичета,че и момчета знаят какво означава морална ценност.Имам в предвид пуберите,които търсят само забавления,хижи,алкохол,ци ари,купони или пък жалко подобие на "слава".Не е ли жалко?По голямата част от тях няма да успеят да препишат на матурите,няма да отидат да учат висше,а не мислите ли,че точно тогава е време за купони и такива мити работи?Защото за да се забавлява един човек,трябва да знае как да го прави.Спирам,отидох много далеч от темата.
    Що тъкмо стигна до хубавата част.
    Както е казал един мъдър философ :
    - Party now , Study later!
    ,та и тез момци така го раздават в живота...само че лейтър е късно да се стъди вече

ЛЕГЕНДАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си