.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 239
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    То не случайно е забранено да се пускат в дискотеките непълнолетни лапета.Да,лапета,защото поведението им е такова,Лапешко!Какво търсят недорасли пикльовци по дискотеките в 3 часа сутринта?Гадже(за вечерта разбира се),алкохол,забивки,цигари и отново думата 'слава'.Тъпо е,смешно,или пък тъжно.Какво им разбират главите,че да мислят за тези неща на възраст 13-15.. Ох,наистина спирам,че след малко ще започна и родителите да обвинявам.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    То не случайно е забранено да се пускат в дискотеките непълнолетни лапета.Да,лапета,защото поведението им е такова,Лапешко!Какво търсят недорасли пикльовци по дискотеките в 3 часа сутринта?Гадже(за вечерта разбира се),алкохол,забивки,цигари и отново думата 'слава'.Тъпо е,смешно,или пък тъжно.Какво им разбират главите,че да мислят за тези неща на възраст 13-15.. Ох,наистина спирам,че след малко ще започна и родителите да обвинявам.
    А кой друг да е виновен иначе, е има и изключения когато средата в която се движи е виновна ,но това е рядкост - за да прибегне до така среда обикновено е заради проблеми с родителите и той иска да им се противопостави...давам ти пример какви ще станат децата на тези сегашни пичорляги...Баща му е учен да мачка и тъпче другите ,а жените да са му играчки - възпитава и сина си по същия начин.Традицията продължава!
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Как така се хвърляте в спорове,след като не е уточнено от авторката какво се има предвид под "лоши момчета" ?

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

хмм и аз обичам да съм лошо момче но повече обичам лоши какички които искат да водят парада
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

'щото много от тях имат някакъв примитивен подтик спрямо по-предизвикателното и...ъ, трудното, ако трябва и грубото.

Поне напоследък такива неща забелязвам.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хъх,чак понякога са смешни,защото едва ли не момчето се мисли за по-красиво от момичето и става една... Не трябваше ли момичето да е ''нежното цвете''? Така си дрънкам и аз..

Град
    million miles away (:
    Вие хубаво си разсъждавате,ама кой ли ви слуша..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Всичко си е до отделният човек според мен и до вкуса му. Аз например не мога да твърдя, че харесвам само такива момчета, но да ... може да се каже, че ме привличат донякъде. Просто с тях е по-интересно, има някаква тръпка, някакво напрежение... Ако във всеки един момент знаеш какво ще направи отсрещния човек, ако знаеш всяка една негова дума каква ще бъде, едва ли би ти било толкова интересно... Ще ти овръзне по-бързо. Докато, когато има нещо непознато и тайнствено такова нещо не може да се случи

ПП Зависи и какво се разбира под "лошо момче". Аз например разбирам човек, който обича да рискува въпреки че знае какви може да са последствията, човек който върви по ръба... Ако става дума за пишман гъзарите както ги наричам аз или селските тарикати - тяхното не е "лошо' - тяхното е жалка пародия...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Всичко си е до отделният човек според мен и до вкуса му. Аз например не мога да твърдя, че харесвам само такива момчета, но да ... може да се каже, че ме привличат донякъде. Просто с тях е по-интересно, има някаква тръпка, някакво напрежение... Ако във всеки един момент знаеш какво ще направи отсрещния човек, ако знаеш всяка една негова дума каква ще бъде, едва ли би ти било толкова интересно... Ще ти овръзне по-бързо. Докато, когато има нещо непознато и тайнствено такова нещо не може да се случи
    Попринцип никога не можеш да знаеш на 100% всяка следваща стъпка на човека до теб,бил той "лошо" момче или "добро". Не само 'лошите' могат да изненадват,добрите душици също правят неочаквани крачки,но в определени граници. Доказано е,че за сериозна връзка добряците могат да ти дадат повече спокойствие. Лично аз съм на принципа да си намериш някой кротък и не толкова самоуверен,така ще те обича вечно и винаги ще ти е верен. Дано не се повтарям,май го казах вече..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на Stellsy
    Аз пък незнам по какви си падам.. и добрите и лошите ми допадат, но като, че ли лошите са по интересни
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Абе.. какво да ви кажа, жалка гледка.
    Има обаче още едно, момичета не го приемайте лично но.....
    Момчета в този форум влизат само такива кукли или как да се изрека лоши момичета които харесват лоши момчета така че не очаквайте тука повечето момичета да харесват добри момчета.... излезте малко навън разходете се, запознайте се с нови хора и ще разберете колко много момичета искат да а със добро момче Това че тука повечето ги кефят лошите момчета не означава че всички момичета са така.Тия добрите момичета няма да си губят времето да киснат тук във форма, а си имат свои занимания и интереси много по ценни (нямам предвид да е залегнала над учебниците и т.н.) просто Ви казвам че тука повечето са мимичета които на думи са много силни а на действия ьок .Така че момиче което търси добро момче приримерно няма да го намерите във сайтове за запознанства или в някой форум и т.н. не казвам че е е възможно но..... Просто хората са много индивидуални и не може да се каже че всички харесват дадено нещо ....
    А пък и има още едно .... тия момичета които си падат по лоши момчета са под 17-16 ... Момичетата които са над 17-18 вече търсят по легнали момчета със сигурно бъдеще, със ясни възгледи за живота.Мога да Ви уверя че те няма да тръгнат със някой който не знае какво ще прави даже утре, освен за една вечер.Така че това е пубертета, много жалък и жесток при момичетата.... пишлемета (повечето) да ме извиняват обаче си е така... някое 15 годишно ще ми ходи след лошото момче и после ще ми пуска тука теми "ами той ми разби сърцето... той ме заряза" и т.н.
    ЛАПЕШКА МУ РАБОТА

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Защото някои момичета харесват несигурността,да не знаят какво би стнало утре и т.н имаше една песен на Таня Боева-Лошо момче,доста точно отговаря на въпроса ти.АЗ не харесвал този тип момчета,обичам човека до мен да е мил и нежен,да се интересува от мен,да ме обича и още много други качества неприсъщтни за т.нар"лоши момчета"
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ама как ви харесва да сте под "напрежение". И без това около нас има толкова много стрес, а и любимия допълнително да насажда...ужас. Ясно ми е, че ще си биете главата 2-3-4 пъти, докато не осъзнаете какво имам предвид. В друга тема писах - за тийна няма по-важно нещо от драмата, изкарването му на жертва, страданието. Нормално е за възрастта да имаш проблеми със себе си и околните, да не можеш да се разбереш, да не си сигурен кой си и какво искаш. Всеки нормален тийнейджър има подобни терзания. И аз съм била в жестоки депресии, и аз съм страдала за любов, и аз съм мразела всички и себе си. 100 пъти да ти казват, че котлона е горещ, докато не си сложиш ръката на него, няма да повярваш. И това ми е пределно ясно. Аз като по-голяма се мъча от тази си позиция да ви кажа, че котлонът е горещ. Вие не разбирате.
    Тези, които казват - добрите са скучни, дали ли са шанс на такъв тип момче. Допуснали ли са го до себе си, опознали ли са го? Предполагам много дори не си говорят с тях, за да не ги помислят за смотани. Преди 10-тина година, когато влязох в гимназия пак имаше такива етикети, но в по-малка степен. Пак имаше поза, пак водещи бяха интересите. Сега обаче вие сами си лепите етикетите:кифла, емо, сийн и се боите да не би да се окажете извън тези категории. За това се следва и определен модел на поведение. Страх ви е да не сте изолирани,да не би да излезете извън групата. Е, аз съм била извън групата на готините. Сама за себе си не съм се стремяла да се впиша. Факт е, че и до ден днешен нямам много приятели, но е факт, че не съм изневерила на нито 1 принцип, за да спечеля приятелството или любовната някой. Никога не съм искала да ми се лепне някакъв етикет, различен от името ми и представата, която стои зад него.

5 години и половина познавам половинката си. Малко по-малко от това сме заедно. Той е не само добро момче, а страшно добър човек, с прекрасен характер. И това пак не ни е пречило да имаме проблеми, да спорим, да се караме, да ни е трудно и тежко. Той животът такива предизвикателства може да ви предложи, че идея си нямате. Ок, не се тресем от купони, понякога ни е скучно и да речем цяла вечер играем скрабъл или гледаме филм, но тръпка в отношенията не липсва. Било то положителна или отрицателна. Да опознаваш 1 човек, да се нагаждате 1 към друг, да градите връзка е такъв риск и такова предизвикателство, че просто други не ви трябват. Не се притеснявайте, и с най-добрите пак ще имате проблеми. Няма да е, защото пие и изневерява, а защото не бачка достатъчно да речем. Все проблеми ще има. Като можем да си ги спестим, защо да се обременяваме?

защото с добрите е ску4но
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ^ Евала!!! *поклон*

Edit: За krem4et0 се отнася

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ToleaVS това 4е пове4ето моми4ета тук не са свестни са пълни глупости.Харесвам така наре4ените "лоши" мом4ета защото са много разли4ни от мен...

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ToleaVS това 4е пове4ето моми4ета тук не са свестни са пълни глупости.Харесвам така наре4ените "лоши" мом4ета защото са много разли4ни от мен...
    нека позная на колко си ... под 18 нали така ... след няколко години не много 2-3 ще си поговорим пак

Цитирай Първоначално написано от ToleaVS
    нека позная на колко си ... под 18 нали така ... след няколко години не много 2-3 ще си поговорим пак
    Добе казано.Някой който мисли точно като мен
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ToleaVS
    на 17 съм .Просто моя живот е прекалено ску4ен,а с тези мом4ета няма скука,те са просто непредвидими.Знам 4е след няколко години няма да мисля така но предпо4итам да си изживея тези емоции сега отколкото като стана на 40 да съжалявам...

Град
    Свищов
    ^ На 17-18 знаеш ли колко скучен живот имах. И аз като цяло съм песимистичен и леко скучен човек, опериран от чувство за хумор. Сега, мноооооого обичам да танцувам и да ходя по дискотеки и това ме развеселява, но като цяло...скука.
    Не ги изживях тия тръпки (изключвам много малък интервал от време). И не съжалявам. Само щях да загубя. Както и да е...отивам да ям и да прекарам поредната скучна вечер с доброто си момче, в която няма да се напием, няма да си изневерим и няма да се надрусаме...

Град
    million miles away (:
    ^^^Колкото и да пишеш,все си права,поклон за тебе от мен още веднъж. Който си харесва "лоши" момчета да си живее със сладко мъчение и да се терзае постоянно..Всеки си избира живота сам.

Град
    Свищов
    Нещо като майка взех да се изживявам за това пиля едно и също. Ама ми е мъчно. Що девойки са ми ревали на рамото от гадните"лоши" момчета, 2 са заплашвали и със самоубийство. И то за 1 единствена учебна година. За това съм супер разпалена по темата. Късало ми се е сърцето, когато момичета на 15-16 страдат толкова...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Защото няма какво да харесваме в добрите момчета може би . . .
    Жалко, ако наистина го мислиш.

Защото живот без тръпка не е живот.Виждал съм как едно момиче заряза приятеля си за една утайка, ама не утайка а направо...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Варна
    не съм казала 4е се занимавам с лоши мом4ета,а 4е ги харесвам.Просто като си направя равносметка пове4ето които си харесвам си падт "лоши".А и за мен има разлика м/у лошо мом4е и женкар дет ми изневерява.Под "лошо" мом4е разбирам такова което знае какво иска,не е срмежли и да се 4уди как да посмее да ме заговори,да умее да се забавлява,да има само4уствие,пушене и пиене не слагат етикета на 4овек, е разбира се пиене в граници и по повод,а това за наркотиците те са си просто наркомани.Това е доло горе моята представа.А по добри4ките нз защо ги възприемам само като приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си