- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
Ние и без това не се уточнихме за всеки какво значи "лошо момче",но да знаеш какво искаш и да си по-нахакан не значи непременно,че си 'лош'.Всеки си дефинира това понятие "лошо момче" по различен начин,така като гледам..Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ако не си долнопробно говедо, което прави само мизерии никой няма да уважава. Жените или поне едно 90%+ са мазохистки и го обичат така.
Temet Nosce
벨야카
Добрите момчета са мухлйовци дето треперят над момичето ще кажеш е бебе.Дават всичко и то е нормално на момичето да и писне няма тръпка няма адреналин няма нищо освен една спокойна монотонност.А кой го иска това ? Някоя пенсионерка може бино като гледам тука повечето не правят разлика между лошо момче и обикновения простак
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Тръпка,адреналин ... Както искате го наречете.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Забелязвам голяма доза олигофрения в поста ти.След няколко години ще се чудиш как може да си бил толкова зле...Първоначално написано от Faces
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
защото добрите са скучнипросто на момичетата ни харесва те да ни карат да страдаме .. такива сме по природа
![]()
точноПървоначално написано от Priceless
![]()
Харесвам лошите момчета, и тоя стил,
направо не издържам аз, когато ти си мил.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Кремче, супер точно мнение (:
Обаче после се оплаква и се мрънка ако нещо не е станало както трябва с това 'лошо момче'.
'обичам дори сълзите, които съм изплакала за него' => после защо жените често били поставяни на по-ниската стълбица от полова гледна точка и били подценявани. (:
Бе незрели момичета/жени бе.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Потресен съм от отговорите ви. Значи е приятно да не те зачитат за нищо? И откъде знаете, че свестните момчета непременно са скучни аутсайдъри? И какво точно е "лошото момче"? Лично аз си го представям така:
-натрупани мускули и жесток, самодоволен вид;
-пуши цигари и не само, пие и смята за задръстени всички, които не го правят;
-груб с момичетата; често използва подмятания като "жената е тенджерата в кухнята и забавлението в спалнята";
-смята, че всяко момиче е негово, стига да му подвикне достатъчно силно "Ей, малката, я ела тука, бе!".
И с какво такива индивиди са приятни и интересни?
Positive rate, gear up!
С нищо.Както в по-горните постове опоменаха че жената има нужда да я мачкат и да лее сълзи ,както да събира внимание и съчувствие.Първоначално написано от Rotate95
Затова и сигурно толкова хилядолетия са считани за по нисш вид.
Дам..Първоначално написано от ScionOfStorm
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ти лошо момче,което да е и грамотно ... виждала ли си ???Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.Сам си правиш четки.Не си мафиот,споко.Първоначално написано от NaGaStYlE
2.Вярно,и мафиот да си,си адски неграмотен.![]()
3.Нищо лично.
4.Лошите момчета не са скучни,да.Банални са.
Аз определено съм виждал.Грамотни и умни момчета започват да копират тъй наречените 'лоши момчета' само и само за да привлекат вниманието на момичетата.В последствие губят грамотноста си и изпростяват брутално под ефекта на алкохола и наркотиците ,а понякога само заради лошата среда в която се движат.Първоначално написано от NaGaStYlE
Advice: Be yourself.
BoXxYbabee98 Всеки е такъв, какъвто иска да бъде. Глупаво е, ако например си сдуханяк, знаеш го, искаш да го промениш и не го правиш. Значи, ако аз съм си сдуханяк, а искам да се поотпусна и да се държа както бих искал, това означава, че не съм себе си ли? Наречи го самоусъвършенстване.
Лошото момче не е задължително поредният простак, който чупи, бие, псува, пуши, пие и е неграмотен. Важното е отношението ти към жените. Познавам хора, които имат горепосочените пороци, големи мъже са, но когато някоя харна пичка им задържи малко погледче се свиват на кълбо и започват да гледат в земята. А хваленето пред приятели с цел избиване на комплекси в социална среда е повече от обичайно.
Пример с мой приятел. Не сме се виждали отдавна и ми се хвали колко бил ебал, какво бил правил, как ги въртял по 2-3 и ги зарязвал гадно. След няколко вечери отиваме на бар и пичът буквално не ставаше от стола, докато аз обходих няколко пичорника.
Temet Nosce
벨야카
Такаааа, като гледам, тука ще е доста уместно и аз да дам моя отговор.Бих могъл да се впусна в доста широки обяснения, ама нямам време, затова направо ще цитирам един коментар направен в един сайт, по отношение на точно този проблем с изпадналите индивиди, заради които България затъва все повече!Всъщност това вече представлява самата РЕАЛНОСТ в Република Българо-Чалгаристан, нещо което дори не си представях че ще се случи преди 10 години, ноо times are changing, people too javascript:emoticon('') javascript:emoticon('
') !!
Ето го и въпросния цитат:
"Ха така, бъдещето на България!!Продължавайте все така, вие сте нашата гордост!!Откъде накъде ще се учи, това са комунистически отживелици бе!!Ето буташ 50 кинт, и получаваш 6 черно на бяло - БИЗНЕССС!!От малки се научават на тази печеливша схема, която като пораснат ще им носи кеш в джоба, спокойно на душата и мацки(може и 14 годишни разпоретини) във колата(Голфо 2,20 годишен Баварец,закърпВан Опел пета ръка, дъра бъра!), които след солидна почерпка, се преместват върху курО!!И така, времето ще минава, нашата гордост каквато сега е нашата днешна младеж, ще просперира успешно сред най-яката и cool музика на света - мазна селска чалга, и хаус!!Ноо, повечето като поотраснат(тия дето не са били такива тарикати, за каквито са се мислели), ще се заемат с цоцане на пърцуца, за да прокарат шопската салатка и замезаване със свински пръжки, като междуврменно седят като скотове в бетонните бункери с по 5-10 етажа(или тухлени, колкото да кажеш че ще издържи на лекичък трус и само толкова!), но ще пъчят гърди и ще викат - "Аз съм най-великият", както и "България на три морета", ще псуват "гадната ситема" и "шибаната държава", обаче като минат покрай някоя кука или добре облечен Компир(от тези другите с които също са били съученици и заедно са избухвали с Джак и Ред Бул, но явно са се оказали НАИСТИНА тарикати), автоматично стават по-низки и ниски, не от тревата, а от калта по кубинките(и обувките от крокодилска изгъзица за 2000 лева, на тези другите)им!!И така - ето каква е йерархичната разлика, която очаква днешната младеж, дето сдружно се разбива по чалготеките!Обаче има и едни трети, дето ги няма в класацията, щото дори не са в България - те са хитрите(но най-вече умните, дето виждат на много повече от 2 метра пред себе си, щото навремето може и да са си позволявали да се отвинтят в диското с някоя курва с изпит мозък, но навреме са разбрали истинското значение на 6 в бележника))!!Та така, времето ще си тече, докато в един момент, о, изненада - населението на България е станало 4 милиона, от което половината - мангали и турци, а другото пенсии!!А след още 100 години - България официално няма да я има на картата на света(неслучайно е онази поговорка - искаш държава - мисли със 100 години напред и образовай населението!!!!!)!!Да ви е сладко, а сега ЛЕКА НОЩ и приятни сънища в овчата кошара(опа, панелката)!!!"
е има и такива които са лоши но уважават момичето до себе си.....
^Аз се чувствам много защитена, защото има на кого да му пука за мен. Може да не скочи да набие някой простак, но няма да му остане длъжен и няма да ме остави да се оправям сама. И пак ви казвам - добър не значи слабохарактерен и скучен, който те носи на ръце и ти върви по д-то. Не и непременно. Както и да е - трошете си главата. Аз моята предпочетох да я запазя.
И аз съм на същото мнение :PПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
+1 \Първоначално написано от Alli
/
pwnage.Доста добре казано...Но няма смисъл да си чупиш пръстите за такива романи мисля че всички разбраха за какво става въпрос.Първоначално написано от zer2
И не мисля че коментара ти ще бъде разбран от едно 80% от членовете тук...Прекалено са малки да осъзнаят реалността :\