.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 239
    аммми.. като цяло връзката е по валнуваща а и даже лошите момчета обичат .. на предишното дяволче най дългата му връзка беше с мен и накрая се оказа 4е аз го лъжех а тои си кротува6е хаха малко сажелявам за тази врузка 4е изоб6то я е имало но си мислех 4е го харесвам както и да е .. сега сам с перфектното момче лош ама много ме оби4ка здрав много ми е слади4ук малко си набивах филми 4е ми изневериава ама си4ко се оправи като цяло всичко е по различно от основите на връзката до секса ... поне по мое мнение <3
    <3

Цитирай Първоначално написано от princeska94
    аммми.. като цяло връзката е по валнуваща а и даже лошите момчета обичат .. на предишното дяволче най дългата му връзка беше с мен и накрая се оказа 4е аз го лъжех а тои си кротува6е хаха малко сажелявам за тази врузка 4е изоб6то я е имало но си мислех 4е го харесвам както и да е .. сега сам с перфектното момче лош ама много ме оби4ка здрав много ми е слади4ук малко си набивах филми 4е ми изневериава ама си4ко се оправи като цяло всичко е по различно от основите на връзката до секса ... поне по мое мнение <3
    Значи не си попаднала на лош а на такъв който му се иска да е лош...
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Или това или тия филми,дето си си ги набила в главата за изневеряването са истина..

Иначе някои 'лоши' момчета наистина се променят,но тези случаи са мнооооого редки,затова съм толкова мнителна,нищо лично.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Или това или тия филми,дето си си ги набила в главата за изневеряването са истина..

Иначе някои 'лоши' момчета наистина се променят,но тези случаи са мнооооого редки,затова съм толкова мнителна,нищо лично.
    Момичето наистина трябва да си е заслужавало за да се откажат от титлата 'Квартален К*рвар' ...А пък тези момичета които си мислят че тези лошите батковци наистина ги обичат се заблуждават много сериозно.Тоя пич само да види някоя друга дето му се натиска на оная му работа и веднага ще те забрави и ще ги зареже със СМС:
    ''Съжалявам,Само минавах и плюсче оставих!'' , и после идват по форумите да реват че те са излъгани,че живота им вече нямало смисъл ,рязане на вени и още какви ли не измишльотини съм чел тук.На каквото си постелите на това ще си седите!

Аааабе

имах един познат, който се е случвало да спи с две момичета на ден. Лошо момче нека бъде. Като му завъртя главата една въобще не знаеше къде се намира и стана толкова кротък, колкото беше нахакан преди. Психика, ебати. Понякога една крайност лесно преминава в друга, докато балансът си остава баланс (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Аааабе

имах един познат, който се е случвало да спи с две момичета на ден. Лошо момче нека бъде. Като му завъртя главата една въобще не знаеше къде се намира и стана толкова кротък, колкото беше нахакан преди. Психика, ебати. Понякога една крайност лесно преминава в друга, докато балансът си остава баланс (:
    Ако си чела цялата тема ще видиш,че и ние това казваме. Всичко е възможно,но с тези момчета никога не можеш да бъдеш сигурна,че точно ти ще ги промениш. А повечето дори не се променят и си остават 'лоши' завинаги,мога да давам много примери.. Появява им се някоя жена в живота,която много ги обича и те също започват да я обичат (без никога да са били влюбени в нея,обичат я,но слабо),женят се за нея и така си остават нещата.. С чувствата дотам. Всеки си има глава,на които им е дебела и не слушат,да си ходят по 'лоши' момчета и да си късат нервите. Без лоши чувства.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Бе не съм чел цялата тема,
    ама съм си мъжко :Д

Иначе случаи - всякакви, знаеш (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    million miles away (:

Ааа,ми така кажи,че си момче..

Знам аз,знам,преживяла съм го

Дано повече момичета ,които все още не са се опарили да прочетат и осмислят темата.Дано им спести малко главоболия

Защо ли... Защото с тях изглеждат още по-готини...гъзавят се повече...всичко е в тръпката..
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Град
    million miles away (:

Дано повече момичета ,които все още не са се опарили да прочетат и осмислят темата.Дано им спести малко главоболия
    А дано ма надали ! ...

.

амии познавам го от две години и знам какво е правил преди мен ..................... за това дълго си мислех че не сам по различна от останалите но след някой неща в връзката ни изумително видях че ме обича
    <3

..

амми ок , в ляво :П
    <3

Град
    Where streets have no name
    Ако под лошо момче се има напредвид някой индивид, с който си пием бирата и псуваме по евроспорта, или който пикае по градинките и ти скача винаги, когато има възможност. Даааа и аз ги обичам

Ама ако ми говорите за ония красавци, дето си мислят, че целия свят им е в краката и не зачитат жените като равноправни, ооо, на такива обикновено им е нужна терапия след сеанс с мен
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ако под лошо момче се има напредвид някой индивид, с който си пием бирата и псуваме по евроспорта, или който пикае по градинките и ти скача винаги, когато има възможност. Даааа и аз ги обичам

Ама ако ми говорите за ония красавци, дето си мислят, че целия свят им е в краката и не зачитат жените като равноправни, ооо, на такива обикновено им е нужна терапия след сеанс с мен
    Точно това не се разбра през цялото време,на кой какви са му разбиранията,затова слагаме "лоши момчета" в кавички постоянно..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam

Нито едната от двете ти категории не означава лошо момче.
    Но щом докарваш мъжете до терапия...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    в същност е доста забавна история ако ви се слуша ще разкажа ...
    Не ти искаме забавните истории...
    "В същност" , да

--------------------------------------------------------

Хмм.. а не е ли по-добре да се опарят и да разберат наистина какви тъпанари са те? .. защото когато го изпитат на свой гръб разбират наистина какво значи. Предполагам, че повечето дори не четат стойностните коментари, пък да се замислят над това... никога.
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Защо момичетата обичат лошите момчета ??

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    Hey ! .. Така .. темата е .. Защо всички ( повечето ) момичета харесват лошите момчета .. опасностите, които могат да последват, когато са с тях .. ??

xoxo Janni
    И аз това се питам непрекъснато:

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60

последния пост (за сега) дава още материал за размистъл

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Може би,, защото добрите момчета са скучни,,а лошите знаят как да ни накарат да хлътнем абе знаят си раУтата

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз пък харесвам ДОБРИТЕ момчета

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Може би,, защото добрите момчета са скучни,,а лошите знаят как да ни накарат да хлътнем абе знаят си раУтата
    А пък аз си мислех че се начетох на заблудени мнения...Е явно не съм...Сега ще те помоля да ме извиниш за грубия начин по който ти говоря ,защото ми писна един залък да дъвча вече.И да не ме извиниш аз пак ще си го кажа.Какво значи скучни бе момиче?Това че ти си под интелектуалното ниво на някое свястно и умно момче не означава че той е скучен а че по-скоро ти си тъпичка.Това че на теб ти се говори само за праскане,чукане,блъскане,а ален секс,клизми,ескапели,напив не,повръщане и изневери не означава че той е изостанал ,а означава че се държи нормално за възрастта ,че и даже по-зряло от колкото неговите връстници.Това че той няма да скочи на бой на първия срещнат само защото не са успяли да се разминат на улицата не означава че е страхливец,п*тио и т.н. Напротив - познавам много здрави и скромни момчета който не парадират с бойните си умения пред всички ,защото знаят че с това освен да изпадне в очите на хората друго няма да направи.
    Така че се замисли дали нещо не са ти объркани представите за добрите момчета...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И наркотици за цвят.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    А пък аз си мислех че се начетох на заблудени мнения...Е явно не съм...Сега ще те помоля да ме извиниш за грубия начин по който ти говоря ,защото ми писна един залък да дъвча вече.И да не ме извиниш аз пак ще си го кажа.Какво значи скучни бе момиче?Това че ти си под интелектуалното ниво на някое свястно и умно момче не означава че той е скучен а че по-скоро ти си тъпичка.Това че на теб ти се говори само за праскане,чукане,блъскане,а ален секс,клизми,ескапели,напив не,повръщане и изневери не означава че той е изостанал ,а означава че се държи нормално за възрастта ,че и даже по-зряло от колкото неговите връстници.Това че той няма да скочи на бой на първия срещнат само защото не са успяли да се разминат на улицата не означава че е страхливец,п*тио и т.н. Напротив - познавам много здрави и скромни момчета който не парадират с бойните си умения пред всички ,защото знаят че с това освен да изпадне в очите на хората друго няма да направи.
    Така че се замисли дали нещо не са ти объркани представите за добрите момчета...
    Явно,когато се изнервим,започваме да казваме най-директните истини.Ами,да,така изглежда.И да,прекалено много станаха глупавите мнения.Отчайвам се от вас,скъпи момичета.Какво е това мислене?Ох,защо ли се очудвам.Добре,бе,погледнет около себе си.Пълно е с горди момчета и ПРЕзаблудени женски.Не е ли стимул за вас да сте поне малко от малко по-различни от другите?Разочаровам се,честна дума.Вместо да се чудите "ах,тя е като мен,дай да се променя",вие виждате кусурите на всички идЕотки (без извинение) и се чудите как аджеба да сте като тях и малко повече от тях във смисъл,ОЩЕ ПО-ЕДНАКВИ.Пффаа..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    На мен ми харесват "лошите момчета", защото винаги имат с какво да те изненадат.
    С моя приятел никога не ми е било скучно. Винаги ще каже нещо, което да ме разсмее или ядоса, постоянно предлага да правим разни простотии /не се съгласявам, ама ми става много забавно като си ги представя / Имам чуството, че неговия мозък е съвсем различен от на останалите Чуствам се по-защитена с него.
    Естествено може да е ужасно мил и нежен. Никога не е помислял да ме обиди дори и на шега, мери си много силата докато се боричкаме. Много ме пази и много ме обича. Не ме задушава с непрекъснати обаждания "къде си, с кой, какво правиш, защо" и т.н. Имаме си доверие.
    Понякога ми се прави на гангстерче Това му е чара Много му харесвам буйния характер :P Май точно това ме привлече
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си