- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
аммми.. като цяло връзката е по валнуваща а и даже лошите момчета обичат .. на предишното дяволче най дългата му връзка беше с мен и накрая се оказа 4е аз го лъжех а тои си кротува6е хаха малко сажелявам за тази врузка 4е изоб6то я е имало но си мислех 4е го харесвам както и да е .. сега сам с перфектното момче лош ама много ме оби4ка здрав много ми е слади4ук малко си набивах филми 4е ми изневериава ама си4ко се оправи като цяло всичко е по различно от основите на връзката до секса ... поне по мое мнение <3
<3
Значи не си попаднала на лош а на такъв който му се иска да е лош...Първоначално написано от princeska94
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Първоначално написано от BoXxYbabee98
![]()
Или това или тия филми,дето си си ги набила в главата за изневеряването са истина..
Иначе някои 'лоши' момчета наистина се променят,но тези случаи са мнооооого редки,затова съм толкова мнителна,нищо лично.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Момичето наистина трябва да си е заслужавало за да се откажат от титлата 'Квартален К*рвар' ...А пък тези момичета които си мислят че тези лошите батковци наистина ги обичат се заблуждават много сериозно.Тоя пич само да види някоя друга дето му се натиска на оная му работа и веднага ще те забрави и ще ги зареже със СМС:Първоначално написано от SoStarstruck
''Съжалявам,Само минавах и плюсче оставих!'' , и после идват по форумите да реват че те са излъгани,че живота им вече нямало смисъл ,рязане на вени и още какви ли не измишльотини съм чел тук.На каквото си постелите на това ще си седите!
Аааабе
имах един познат, който се е случвало да спи с две момичета на ден. Лошо момче нека бъде. Като му завъртя главата една въобще не знаеше къде се намира и стана толкова кротък, колкото беше нахакан преди. Психика, ебати. Понякога една крайност лесно преминава в друга, докато балансът си остава баланс (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ако си чела цялата тема ще видиш,че и ние това казваме. Всичко е възможно,но с тези момчета никога не можеш да бъдеш сигурна,че точно ти ще ги промениш.Първоначално написано от ScionOfStorm
А повечето дори не се променят и си остават 'лоши' завинаги,мога да давам много примери.. Появява им се някоя жена в живота,която много ги обича и те също започват да я обичат (без никога да са били влюбени в нея,обичат я,но слабо),женят се за нея и така си остават нещата.. С чувствата дотам.
Всеки си има глава,на които им е дебела и не слушат,да си ходят по 'лоши' момчета и да си късат нервите. Без лоши чувства.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Бе не съм чел цялата тема,
ама съм си мъжко :Д
Иначе случаи - всякакви, знаеш (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ааа,ми така кажи,че си момче..Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Знам аз,знам,преживяла съм го![]()
Дано повече момичета ,които все още не са се опарили да прочетат и осмислят темата.Дано им спести малко главоболияПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Защо ли... Защото с тях изглеждат още по-готини...гъзавят се повече...всичко е в тръпката..![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
А дано ма надали !Първоначално написано от BoXxYbabee98
![]()
...
амии познавам го от две години и знам какво е правил преди мен ..................... за това дълго си мислех че не сам по различна от останалите но след някой неща в връзката ни изумително видях че ме обича
<3
Ако под лошо момче се има напредвид някой индивид, с който си пием бирата и псуваме по евроспорта, или който пикае по градинките и ти скача винаги, когато има възможност. Даааа и аз ги обичам![]()
Ама ако ми говорите за ония красавци, дето си мислят, че целия свят им е в краката и не зачитат жените като равноправни, ооо, на такива обикновено им е нужна терапия след сеанс с мен![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Точно това не се разбра през цялото време,на кой какви са му разбиранията,затова слагаме "лоши момчета" в кавички постоянно..Първоначално написано от shmurkam
![]()
Нито едната от двете ти категории не означава лошо момче.Първоначално написано от shmurkam
Но щом докарваш мъжете до терапия...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"В същност" , даПървоначално написано от g0sheto94
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Хмм.. а не е ли по-добре да се опарят и да разберат наистина какви тъпанари са те? .. защото когато го изпитат на свой гръб разбират наистина какво значи. Предполагам, че повечето дори не четат стойностните коментари, пък да се замислят над това... никога.Първоначално написано от BoXxYbabee98
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
И аз това се питам непрекъснато:Първоначално написано от bananjanet
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60
последния пост (за сега) дава още материал за размистъл![]()
![]()
Може би,, защото добрите момчета са скучни,,а лошите знаят как да ни накарат да хлътнемабе знаят си раУтата
![]()
![]()
А пък аз си мислех че се начетох на заблудени мнения...Е явно не съм...Сега ще те помоля да ме извиниш за грубия начин по който ти говоря ,защото ми писна един залък да дъвча вече.И да не ме извиниш аз пак ще си го кажа.Какво значи скучни бе момиче?Това че ти си под интелектуалното ниво на някое свястно и умно момче не означава че той е скучен а че по-скоро ти си тъпичка.Това че на теб ти се говори само за праскане,чукане,блъскане,а ален секс,клизми,ескапели,напив не,повръщане и изневери не означава че той е изостанал ,а означава че се държи нормално за възрастта ,че и даже по-зряло от колкото неговите връстници.Това че той няма да скочи на бой на първия срещнат само защото не са успяли да се разминат на улицата не означава че е страхливец,п*тио и т.н. Напротив - познавам много здрави и скромни момчета който не парадират с бойните си умения пред всички ,защото знаят че с това освен да изпадне в очите на хората друго няма да направи.Първоначално написано от danibebi
Така че се замисли дали нещо не са ти объркани представите за добрите момчета...
И наркотици за цвят.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Явно,когато се изнервим,започваме да казваме най-директните истини.Ами,да,така изглежда.И да,прекалено много станаха глупавите мнения.Отчайвам се от вас,скъпи момичета.Какво е това мислене?Ох,защо ли се очудвам.Добре,бе,погледнет около себе си.Пълно е с горди момчета и ПРЕзаблудени женски.Не е ли стимул за вас да сте поне малко от малко по-различни от другите?Разочаровам се,честна дума.Вместо да се чудите "ах,тя е като мен,дай да се променя",вие виждате кусурите на всички идЕотки (без извинение) и се чудите как аджеба да сте като тях и малко повече от тях във смисъл,ОЩЕ ПО-ЕДНАКВИ.Пффаа..Първоначално написано от BoXxYbabee98
На мен ми харесват "лошите момчета", защото винаги имат с какво да те изненадат.
С моя приятел никога не ми е било скучно. Винаги ще каже нещо, което да ме разсмее или ядоса, постоянно предлага да правим разни простотии /не се съгласявам, ама ми става много забавно като си ги представя/ Имам чуството, че неговия мозък е съвсем различен от на останалите
Чуствам се по-защитена с него.
Естествено може да е ужасно мил и нежен. Никога не е помислял да ме обиди дори и на шега, мери си много силата докато се боричкаме. Много ме пази и много ме обича.Не ме задушава с непрекъснати обаждания "къде си, с кой, какво правиш, защо" и т.н. Имаме си доверие.
Понякога ми се прави на гангстерчеТова му е чара
Много му харесвам буйния характер :P Май точно това ме привлече
![]()
Трагедията е пълна...