.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 239
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    ^ А твоята теза е, че "лошите" момчета са неграмотни полу-идиоти, които се вълнуват само от футбол, анален секс и чалга, а?
    Огледай се около теб?Един умен човек знае кое е правилно и никога не би се държал така освен ако не е под влиянието на кофти компания ...но това са редки индивиди които си пропиляват капацитета и възможностите на вятъра.

И наркотици за цвят.
    Не съм казал че трябва да ползваш наркотици за да си лошо момче.По-скоро трябва да си глупав.
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Така лично на мене ме кефат Лошите момчета, защото с тях е по забавно, а добрите някяк си се едно и също праат. Добрите в повечето случай са зубари и здухляци, по тях не си падат много момичета. Лошите са рапъри,GaNgstaR и др. :P
    P!nk Pr!nc3ss

Цитирай Първоначално написано от pinkkprincess
    Така лично на мене ме кефат Лошите момчета, защото с тях е по забавно, а добрите някяк си се едно и също праат. Добрите в повечето случай са зубари и здухляци, по тях не си падат много момичета. Лошите са рапъри,GaNgstaR и др. :P

ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧА ;((( Мисля че това ми беше последния пост по темата ...няма да мога да издържа още един подобен коментар

[quote]
    ^ А твоята теза е, че "лошите" момчета са неграмотни полу-идиоти, които се вълнуват само от футбол, анален секс и чалга, а?
    Извинявям се, но лошите момчета не се прават на здухани зубърчета, да си стоят по цял ден у тях и да четат. Те избират да излезнат и да се забавляват, а не да живеят скапан живот. Нямя лошо, че се вълнуват от футбол, нормално е за ИСТИНСКИТЕ момчета, а не за женствените момчета. От чалга ли?? Повечето са рапари и GanGsTaR и не мисля, че LisEnT само чалга. За секса сега не всички мислят, но и дори така да е всеки с нуждите си! :P :
    P!nk Pr!nc3ss

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Е какво "лошо момче" трябва задължително да е някой женкар ли ? По меннията ви оставам с някакво такова впечатление. А не вярвам някой да иска половинката му да му изневерява, все пак да си говорим реално. Ако "лошо момче" значи да ти изневерява, то никой не харесва "лоши момчета". Или пък щом е интелигентен и има акъл той вече става "най-доброто момче". Ми и най-големият женкар може да има много акъл в главата. Двете неща не са свързани, поне според мен. Аз може да съм умна, да имам добри оценки, но всеки вечер да спя с различен. Не може да определяте някой за добър или лош човек по това колко е умен или по това с колко момичета/момчета е спал ...
    BoXxYbabee98, а ти приеми и друго мнение освен твоето. Това, че ти смяташ така, не значи, че за мен това е правилно. Аз може да харесвам червения цвят, а ти да го мразиш, това значи ли, че не е правилно аз да го харесвам ?

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Предполгам,че защото тези момчетата са така наречената "забранена зона" В крайна сметка забранения плод е най-сладък :P
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Грях ли е, че бях добър с теб?!
    Искаш тръпка, даже да те смазва.Затова ли другия избра?
    Мене-не.Ти себе си наказваш.
    Сега разбирам, не ти отива, човек с добра душа.

Не помнят жените очите на добрите, а помнят мъжете разбили им сърцето.Не помнят жените сълзите от лъжите, а молят за още от лошите момчета нощем.

Като праден кладенец кънти, в мен сърцето плаче, че те губи.
    С черен пламък на свеща гори любовта ми като пеперуда.
    Не те разбирам, без теб умирам с осъдена душа.

Не помнят жените очите на добрите, а помнят мъжете разбили им сърцето.Не помнят жените сълзите от лъжите, а молят за още от лошите момчета нощем.

това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

[quote="pinkkprincess"]
    Извинявям се, но лошите момчета не се прават на здухани зубърчета, да си стоят по цял ден у тях и да четат. Те избират да излезнат и да се забавляват, а не да живеят скапан живот. Нямя лошо, че се вълнуват от футбол, нормално е за ИСТИНСКИТЕ момчета, а не за женствените момчета. От чалга ли?? Повечето са рапари и GanGsTaR и не мисля, че LisEnT само чалга. За секса сега не всички мислят, но и дори така да е всеки с нуждите си! :P :
    ХАхахахахахаХААхахАХАХАХА ХАХАХАХахАХХАхахАХ

Извинявай явно не си ме разбрала!Ще пиша на твоя език
    Начи баце ти кфо иаш придвит пуд женствини мчета е? И Каф е тоа мошен правопис дет го ффффкарваш е ?Рапари и гангстар? оу май факин ХЕСУС!

От къде да започна ?КОЙ ТЕ Е УЧИЛ НА АНГЛИЙСКИ ДА СИ ХВАНА Fender-a и да го налагам докато спре да диша?Рапър... първо си го написала грешно второ означа човек който прави рап музика.Не знаех че на любителите им викат рапъри.Самата наставка -er се слага да покаже лице което извършва определен вид дейност.Лисент? Това в кое време е? Future past perfect continuos present simple timetable ли?
    Поне като ще се правиш на интересна се опитвай да пишеш по-грамотно на български/английски.Българския ти правопис дори не заслужава коментар и е по-плачебен и английския ти .
    Съвет:Не използвай неща които дори не знаеш какво означава...
    А и защо мисляш че тези момчета се затварят?Ти някога комуникирала ли си с такива момчета че да си мислиш подобни простотии?

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Е какво "лошо момче" трябва задължително да е някой женкар ли ? По меннията ви оставам с някакво такова впечатление. А не вярвам някой да иска половинката му да му изневерява, все пак да си говорим реално. Ако "лошо момче" значи да ти изневерява, то никой не харесва "лоши момчета". Или пък щом е интелигентен и има акъл той вече става "най-доброто момче". Ми и най-големият женкар може да има много акъл в главата. Двете неща не са свързани, поне според мен. Аз може да съм умна, да имам добри оценки, но всеки вечер да спя с различен. Не може да определяте някой за добър или лош човек по това колко е умен или по това с колко момичета/момчета е спал ...
    BoXxYbabee98, а ти приеми и друго мнение освен твоето. Това, че ти смяташ така, не значи, че за мен това е правилно. Аз може да харесвам червения цвят, а ти да го мразиш, това значи ли, че не е правилно аз да го харесвам ?
    Не,съвсем не означава това.Не съм се опитвал да ви убедя да ходите с такива момчета.Опитвам се да ви променя представата за тези момчета ,защото като гледам е доста ИЗКРИВЕНА.Прекалено много американска помия сте гледали където 'nerd'-овете ги мачкат напомпаните здравеняци дето им се лепят пичките като мухи на лайно.

Послепис : Гласувам темата да стане важна ако някой модератор го одобри.Има още какво да се изпише тук.Първата тема в която виждам малко повече стимул за размисъл

Град
    И аз пак не разбрах, един женкар ли се приема за "лошо момче" ?

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    И аз пак не разбрах, един женкар ли се приема за "лошо момче" ?
    Мисля че в предишните си постове казах какво значи точно.Не е нужно да притежава всички тези 'качества' за да изскача от петолинието все пак.

Систематизирай и дай отново едно стегнато описание на тези "лоши момчета", че май са ме обиждали досега и ще почна да се карам на много хора. Моля...
    Индивид: Лошо момче

Добри черти: Unknown

Лоши черти: Въртят на пръста си повече от едно момиче наведнъж, рядко обича,зарязва момичета с СМС в най-добрия случай...В най-лошия те просто ще разберат като го видят да се натиска с друга,изключително тънкообидни на тема умствен капацитет,налитащи на бой,приемащи алкохол и други вредители поне 3-4 пъти на седмица в промишлени количества,в повечето случаи доста малоумни, не проявяват уважение към нищо и никого,изключително високо самочувстие (непокрито разбира се)...
    Има и още ,но мисля че това са главните.

Дам, значи наистина съм лошо момче...

Честито!Ордени за такива постижения все още не дават.

Град
    По тези критерии и приятеля ми е "лошо момче" и да, продължавам да твърдя, че си го харесвам. Единственото нещо, което за момента не отговаря при него е "Въртят на пръста си повече от едно момиче наведнъж, рядко обича,зарязва момичета с СМС в най-добрия случай..." , но преди и това е било така. По начина, по който Raybeez представи нещата, аз не виждам защо да не харесвам едно "лошо момче". Въпрос на вкус може би, но на мен нещата ми харесват така и надали бих ги променила. Добре ми е с него, интересно ми е, приятно ми е, удовлетворена съм от отношенията, които имаме. 100% потвърждавам мнението си, че аз харесвам "лоши момчета".

@Raybeez
    За теб мога да кажа че си бил едно лошо момче което е имало умствен капацитет и го е използвало,но вече казах че има и изключения.
    В момента щом прочетох 'CV' и разбрах че си достатъчно голям за да не ги правиш тези неща.Мислиш ли че на един 20-25 годишен младеж дето вече за семейство трябва да мисли му приляга такова поведение.Наживял си се и си продължил нататъка ,но това което е най-големия проблем сега е че повечето от тея мъжаги посещават свободно избираеми от тях часове.Според теб те ще могат ли да изкарат CV като му дойде време да оформи такова ,че да заслепи някой прецизен работодател?А освен това си мислят и че по-големи от тях...има да ги тъпче живота докато не осъзнаят че не е така

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Добрите момчета са мухлйовци дето треперят над момичето ще кажеш е бебе.Дават всичко и то е нормално на момичето да и писне няма тръпка няма адреналин няма нищо освен една спокойна монотонност.А кой го иска това ? Някоя пенсионерка може би но като гледам тука повечето не правят разлика между лошо момче и обикновения простак
    Забелязвам голяма доза олигофрения в поста ти.След няколко години ще се чудиш как може да си бил толкова зле...
    Тц,тц компетенцията на тийна се обади 1-во не ме познаваш нито къв съм нито нищо така че определенията ако обичаш си ги задръж А за годинките имам си ги зад гърба опита също Просто тука не се дълбочея като 90% от 14-15 годишните пиклйовци да се правя на професор изразявам се простичко кратичко и ясно А ти кво в поста ми да не е да разпозна приятеля си че така се мъчиш да ми се дуеш като паун
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    Добрите момчета са мухлйовци дето треперят над момичето ще кажеш е бебе.Дават всичко и то е нормално на момичето да и писне няма тръпка няма адреналин няма нищо освен една спокойна монотонност.А кой го иска това ? Някоя пенсионерка може би но като гледам тука повечето не правят разлика между лошо момче и обикновения простак
    Забелязвам голяма доза олигофрения в поста ти.След няколко години ще се чудиш как може да си бил толкова зле...
    Тц,тц компетенцията на тийна се обади 1-во не ме познаваш нито къв съм нито нищо така че определенията ако обичаш си ги задръж А за годинките имам си ги зад гърба опита също Просто тука не се дълбочея като 90% от 14-15 годишните пиклйовци да се правя на професор изразявам се простичко кратичко и ясно А ти кво в поста ми да не е да разпозна приятеля си че така се мъчиш да ми се дуеш като паун
    facepalm...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Първо ,защото са мазохистки и второ,защото ще се оттегчат бързо

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае ти да не спиш в тая тема е...само тука ли се чувстваш забелижима и значима Сори миличка но рано или късно ще трябва да се сблъскаш с реалноста и колкото и да ти се прииска не грабвай бръснарското ножче хеххе...
    Дам умишлено се заяждам с теб щот много мразя някви сбабичосани тийнчета да ми филосовстват и да раздават категорий тоя къв е оня къв е
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    О,да,разбирасе,как можах да забравя,колко луди са за купони днешните тийн-ки.Ако пропуснат да си нарисуват лицата и да се направят на таборетки в главите,няма да са те.Дам,дам.После къде е морала и защо не оценяваме малките неща.Защо,по дяволите,никой не оценява спокойствието?Жал ми е за вас.

според мен момичетата хар повече лошите момчета,защото са по красиви и могат да си издивяват с тях с кеф,а не с някакви сухари дето точно в 20.00 часа трябва да са си в тях да вечерят и да лягат да спят.

Ае ти да не спиш в тая тема е...само тука ли се чувстваш забелижима и значима Сори миличка но рано или късно ще трябва да се сблъскаш с реалноста и колкото и да ти се прииска не грабвай бръснарското ножче хеххе...
    Дам умишлено се заяждам с теб щот много мразя някви сбабичосани тийнчета да ми филосовстват и да раздават категорий тоя къв е оня къв е

1.Не съм момиче.Името на акаунта е за ебавка.
    2.Момче, реалността отдавна ме е ударила.
    3.Тийнче?Не.

Трипъл фейспалм.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Реалността е ,че всеки си търси адреналина ,иначе се оттегчава бързо !

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Реалността е ,че всеки си търси адреналина ,иначе се оттегчава бързо !
    Защо не скачат с бънджи?Адреналина е по-голям а и няма да си наранен в края.
    Освен ако не ти се скъса въжето

Голям фен
    Град
    Лондон
    Защото хората са устроени така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си