- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата обичат лошите момчета ??
Гримът и топираната коса убиват морала?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не ме разбра.Първоначално написано от Violenza
Явно. Обясни, но не толкова патетично, че ще ме просълзиш.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Длъжна ли съм?Обяснявах достатъчно в темата.Първоначално написано от Violenza
@Raybeez
Не знам колко можеш да издържиш така...Не те познавам ,но щом ти харесва живей така.Аз против хора като теб нямам ,но съм имал много сблъсквания с подобни хора ,които не могат да разговарят по нормален начин и започват конфликти обикновено завършващи с бой.Ти му говориш на разбираем бъгларски език ,а той се опитва да използва заучени побойнически фрази и продължава да намила без да те слуша.Та и затова толкова разгорещено поствам във темата, някак си се чувствам лично засегнат.
Между другото за мен по-хубаво нещо от спокойствието няма ,но тук става въпрос за различни хора и характери.Всеки както иска да си живее стига да не пречи на другите.
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
Не успях да изчета всичко, но всеки предполагам има различна дефиниция за "лошо момче".
За мен лошо момче е някой, който не ми се мазни постоянно, която не търси постоянно внимание, който не ме обсипва нон стоп с клиширани приказки и комплименти. Лошо момче също е човек, който се прави и малко на недостъпен. Важното е да има тръпка. Искам хем да имам усещането, че е мой...но хем да не съм сигурна на 100%, за да мога да правя всичко, за да го спечеля. Знам ли, че е мой завинаги, сигурна ли съм в него на 100% значи ще ми стане скучно. Тръпката му е майката !
Това е за мен така нареченото "лошо момче". Въобще не го свързвам с бой, наркотици, татуировки и т.н.
Защото смятам че все още има надежда да се поправятПървоначално написано от Raybeez
![]()
Не аз ,а думите ми...и не само моите.Ако някой го прочете това може да се замисли върху действията си ,но едва ли бих могъл да променя някой с няколко поста.Първоначално написано от Raybeez
Пък и затова е темата - да се разбере чия гледна точка е по-правилна.Ако съдя по броя на различните мнения не бих казал че е моята, но това не пречи тя наистина да е по-правилната.
Момченце![]()
![]()
Не си в махалата бро тъй че успокой топката и не ми се шефчей не ме жегваш грам модераторе
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Като се замисля наистина може да заприличвам на това което плюя, но поне аз не налагам мнението си със сила...даже не го налагам ,а просто го изказвам.Освен това самочувстието ми е подкрепено от някакви неписани общоприети норми които в последно време са се изменили като гледам.Явно вече е модерно да си с някой които привлича внимание около себе си.Първоначално написано от Raybeez
Темата може да се прекръсти на: "Защо жените обичат да се държат с тях като с парцали"![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Имах предвид физическа сила.А това че жените се лепят на финансово осигурените е така и не се е променяло.До колкото знам става въпрос за момичетата тук.И съм склонен да приема нещо за вярно само ако някой ме убеди както ти се опитваш да направиш ,а не да лепне двуредов коментар от сорта на 'Ми шот мъ кефът' ... Виждаме най-лесно чуждите грешки ,а нашите имаме нужда да ни ги покажат.Точно това се опитвам да направя - да покажа на тях това което аз смятам за грешно.Първоначално написано от Raybeez
Това не е ли мазохизъм вече?Първоначално написано от Kurdokolenko
Не съм жена и не мога да го преценя....![]()
Ама лошите момчета определено не са "чувствителните" или "нежните"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Точно! В сигурността няма нищо интересноПървоначално написано от hottie
![]()
Първоначално написано от Faces
Първоначално написано от Faces
Приятелю, след съгласна буква се слага 'ь', а не 'й', а пък множественото число на дума, завършваща на я се пише с 2 'и', не с 'й' един човек на твоята възраст би следвало да го знае. За запетайките изобщо няма какво да говорим.Първоначално написано от Faces
За да не е съвсем спам ще кажа, че въпросният неграмотен потребител е типичният 'обикновен простак', also known as 'лошо момче', който очевидно на времето е решил че ще е по-полезно да ходи да пуши в кафето, вместо да слуша с половин ухо за какво става дума в часовете по български.
ПП: докато си проверявах поста попаднах на красотата с филосовстването ROFL
Welcome to the end of the thought process.
Оф оф шефчета я релакс малкоНе успяхте ли да разберете, че всеки си има свое собствено разбиране за нещата и колкото и да се карате не можете да промените ничие мнение
А това, че се хващате за правописа говори само и единствено за това колко сте елементарни.. Нещо друго не можахте ли да измислите?
Всеки си избира какъв да си бъде в тоя живот и наистина НИКОЙ няма правото да го съди за избора, който е направил. И да .. наистина е по-добре да не говорите за човек, когото не познавате.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
А какво става ако всички изберем да сме неграмотни ??Тогава всички отива по дяволите ...
![]()
Да,всеки избира сам за себе си ,но както хоата са приели убийството за нещо което не е правилно и нормално,така за мен не е нормално един човек да не може да пише правилно на собствения си езикИ сега ,за да не скочите и да кажете -"Ама то убийството и правописа нямат нищо общо", ще ви кажа ,въпроса до принцпите на човек , не до конкретния пример ,който съм дал.
Всеки прави грешки ,но има някой елементарни правила ,които би трябвало всеки уважаващ себе си човек да знае
П.П. Отклоних се от темата , извинявам се![]()
--------------------------------------------------------
защото търсят драма и сълзи като по филмите
шегата настрана, лошите момчета се завоюват и укротяват много по-трудно и затова представляват по-голяма тръпка. също така, в повечето случаи имат кажи-речи богат опит с момичетата и знаят какво трябва да кажат,за да ги поласкаят(и да им вържат,де). все пак на фона на "искам ти задния двор ма пу*коо" всеки комплимент се цени високо .. и ето как се губи ума по лошото момче и се превръща в "Единствения"
.казвам го от опит, опарих се веднъж така, а сега си имам прекрасна връзка, отново с "лош".
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Хах..Да се бориш цял живот и да "го печелиш" всеки път,но да продъжлаваш да не си 100% сигурна,че е твой?? Айде моля ви се..Първоначално написано от kremen4eto
^^ Нямаше нужда от толкова писаници и осиране на темата вече,всеки с мнението си.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Добре де. Аз пък го познавам и мога да ти кажа, че не е такъв. И какво стана? Хах .. Ти и мен не познаваш можеш ли да кажеш каква съм като характер? Силните и слабите ми страни? Лошите и добрите ми черти? Дали съм ходила на училище или не? Малко ще ти е трудно, не мислиш ли?Първоначално написано от Raybeez
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ми хайде без да си правиш такива изводиАз теб не съм те нападнала по какъвто и да било начин, нали се сещаш ? Това, че ти можеш да се защитаваш, само като определяш хората като някакви, не е мой проблем
Недей да задълбаваш повече
![]()
Hilary_![]()
Нека темата бъде затворена преди да се оспами още по-сериозно.
Нека просто всеки пише по темата просто...
Raybeez
Това е форум, всеки може да изказва мнението си, но да не очаква всички да одобрят това, което е казал. Научете се, че има и други мнения освен вашето и че никой не е длъжен да се съгласява с това, което вие смятате за правилноЩом сте написали нещо очаквайте всякакви отговори и защитавайте мнението си, а не почвайте "Ама ти не ме познаваш, че да ме съдиш." , ами не те познава, но човек отговаря на мнението, което сте написали ... И за да се впиша в обстановката
![]()
![]()
Баш.Първоначално написано от Alexandrov91
Друг е въпроса, че "лошо момче" след пет години и хляб няма да може вкъщи да носи да се яде.