.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 239
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    О,да,разбирасе,как можах да забравя,колко луди са за купони днешните тийн-ки.Ако пропуснат да си нарисуват лицата и да се направят на таборетки в главите,няма да са те.Дам,дам.После къде е морала и защо не оценяваме малките неща.Защо,по дяволите,никой не оценява спокойствието?Жал ми е за вас.
    Гримът и топираната коса убиват морала?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    О,да,разбирасе,как можах да забравя,колко луди са за купони днешните тийн-ки.Ако пропуснат да си нарисуват лицата и да се направят на таборетки в главите,няма да са те.Дам,дам.После къде е морала и защо не оценяваме малките неща.Защо,по дяволите,никой не оценява спокойствието?Жал ми е за вас.
    Не ме разбра.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не ме разбра.
    Явно. Обясни, но не толкова патетично, че ще ме просълзиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не ме разбра.
    Явно. Обясни, но не толкова патетично, че ще ме просълзиш.
    Длъжна ли съм?Обяснявах достатъчно в темата.

@Raybeez

Не знам колко можеш да издържиш така...Не те познавам ,но щом ти харесва живей така.Аз против хора като теб нямам ,но съм имал много сблъсквания с подобни хора ,които не могат да разговарят по нормален начин и започват конфликти обикновено завършващи с бой.Ти му говориш на разбираем бъгларски език ,а той се опитва да използва заучени побойнически фрази и продължава да намила без да те слуша.Та и затова толкова разгорещено поствам във темата, някак си се чувствам лично засегнат.
    Между другото за мен по-хубаво нещо от спокойствието няма ,но тук става въпрос за различни хора и характери.Всеки както иска да си живее стига да не пречи на другите.
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

hottie
    Guest
    Не успях да изчета всичко, но всеки предполагам има различна дефиниция за "лошо момче".
    За мен лошо момче е някой, който не ми се мазни постоянно, която не търси постоянно внимание, който не ме обсипва нон стоп с клиширани приказки и комплименти. Лошо момче също е човек, който се прави и малко на недостъпен. Важното е да има тръпка. Искам хем да имам усещането, че е мой...но хем да не съм сигурна на 100%, за да мога да правя всичко, за да го спечеля. Знам ли, че е мой завинаги, сигурна ли съм в него на 100% значи ще ми стане скучно. Тръпката му е майката !
    Това е за мен така нареченото "лошо момче". Въобще не го свързвам с бой, наркотици, татуировки и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    След като осъзнаваш, че има различни характери и хора, защо се опитваш да категоризираш и осъдиш различните от теб?
    Защото смятам че все още има надежда да се поправят

Чакай малко, ти май имаш самочувствието на съдник или пророк, откъде идва то?
    Защо смяташ, че единствено твоята гледна точка е правилна?
    Не аз ,а думите ми...и не само моите.Ако някой го прочете това може да се замисли върху действията си ,но едва ли бих могъл да променя някой с няколко поста.
    Пък и затова е темата - да се разбере чия гледна точка е по-правилна.Ако съдя по броя на различните мнения не бих казал че е моята, но това не пречи тя наистина да е по-правилната.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Момченце Не си в махалата бро тъй че успокой топката и не ми се шефчей не ме жегваш грам модераторе
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Момченце Не си в махалата бро тъй че успокой топката и не ми се шефчей не ме жегваш грам модераторе
    Много си тежък, но само ми подкрепяш тезата.

BoXxYbabee98,

очаквам конкретен отговор на въпроса ми. Нима твоята вяра, че си прав не е същото онова фалшиво самочувствие, което ти бичуваше словесно и приписваше на своите опоненти? Ти можеш да вярваш, че си прав, но твоето мнение не е общо валидно, а е лично и опитите да го налагаш така категорично говорят за много неща и всичките не са хубави.
    Като се замисля наистина може да заприличвам на това което плюя, но поне аз не налагам мнението си със сила...даже не го налагам ,а просто го изказвам.Освен това самочувстието ми е подкрепено от някакви неписани общоприети норми които в последно време са се изменили като гледам.Явно вече е модерно да си с някой които привлича внимание около себе си.

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Темата може да се прекръсти на: "Защо жените обичат да се държат с тях като с парцали"
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Всъщност си налагаш мнението със сила и упоритост на която доста от "лошите" момчета могат да завидят, особено като се има предвид, че отговаряш по или нападаш всяко мнение, което не изразява твоята теза.

Второто е, че морала никога не се е променял, защото в природата на жените е да търсят вниманието на индивидите, които изпъкват. Едно време са били най-добрите ловци (храна), най-силните войни (плячка) и днес са например най-добре финансово осигурените или пробивни и т.н.
    Имах предвид физическа сила.А това че жените се лепят на финансово осигурените е така и не се е променяло.До колкото знам става въпрос за момичетата тук.И съм склонен да приема нещо за вярно само ако някой ме убеди както ти се опитваш да направиш ,а не да лепне двуредов коментар от сорта на 'Ми шот мъ кефът' ... Виждаме най-лесно чуждите грешки ,а нашите имаме нужда да ни ги покажат.Точно това се опитвам да направя - да покажа на тях това което аз смятам за грешно.

Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Темата може да се прекръсти на: "Защо жените обичат да се държат с тях като с парцали"
    Това не е ли мазохизъм вече?

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Не съм жена и не мога да го преценя....
    Ама лошите момчета определено не са "чувствителните" или "нежните"
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Не успях да изчета всичко, но всеки предполагам има различна дефиниция за "лошо момче".
    За мен лошо момче е някой, който не ми се мазни постоянно, която не търси постоянно внимание, който не ме обсипва нон стоп с клиширани приказки и комплименти. Лошо момче също е човек, който се прави и малко на недостъпен. Важното е да има тръпка. Искам хем да имам усещането, че е мой...но хем да не съм сигурна на 100%, за да мога да правя всичко, за да го спечеля. Знам ли, че е мой завинаги, сигурна ли съм в него на 100% значи ще ми стане скучно. Тръпката му е майката !
    Това е за мен така нареченото "лошо момче". Въобще не го свързвам с бой, наркотици, татуировки и т.н.
    Точно! В сигурността няма нищо интересно

Повече от фен Аватара на bishop
    Тц,тц компетенцията на тийна се обади 1-во не ме познаваш нито къв съм нито нищо така че определенията ако обичаш си ги задръж А за годинките имам си ги зад гърба опита също Просто тука не се дълбочея като 90% от 14-15 годишните пиклйовци да се правя на професор изразявам се простичко кратичко и ясно А ти кво в поста ми да не е да разпозна приятеля си че така се мъчиш да ми се дуеш като паун
    Ае ти да не спиш в тая тема е...само тука ли се чувстваш забелижима и значима Сори миличка но рано или късно ще трябва да се сблъскаш с реалноста и колкото и да ти се прииска не грабвай бръснарското ножче хеххе...
    Дам умишлено се заяждам с теб щот много мразя някви сбабичосани тийнчета да ми филосовстват и да раздават категорий тоя къв е оня къв е
    Приятелю, след съгласна буква се слага 'ь', а не 'й', а пък множественото число на дума, завършваща на я се пише с 2 'и', не с 'й' един човек на твоята възраст би следвало да го знае. За запетайките изобщо няма какво да говорим.

За да не е съвсем спам ще кажа, че въпросният неграмотен потребител е типичният 'обикновен простак', also known as 'лошо момче', който очевидно на времето е решил че ще е по-полезно да ходи да пуши в кафето, вместо да слуша с половин ухо за какво става дума в часовете по български.

ПП: докато си проверявах поста попаднах на красотата с филосовстването ROFL
    Welcome to the end of the thought process.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оф оф шефчета я релакс малко Не успяхте ли да разберете, че всеки си има свое собствено разбиране за нещата и колкото и да се карате не можете да промените ничие мнение А това, че се хващате за правописа говори само и единствено за това колко сте елементарни.. Нещо друго не можахте ли да измислите?
    Всеки си избира какъв да си бъде в тоя живот и наистина НИКОЙ няма правото да го съди за избора, който е направил. И да .. наистина е по-добре да не говорите за човек, когото не познавате.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Оф оф шефчета я релакс малко Не успяхте ли да разберете, че всеки си има свое собствено разбиране за нещата и колкото и да се карате не можете да промените ничие мнение А това, че се хващате за правописа говори само и единствено за това колко сте елементарни.. Нещо друго не можахте ли да измислите?
    Всеки си избира какъв да си бъде в тоя живот и наистина НИКОЙ няма правото да го съди за избора, който е направил. И да .. наистина е по-добре да не говорите за човек, когото не познавате.

А какво става ако всички изберем да сме неграмотни ?? Тогава всички отива по дяволите ...
    Да,всеки избира сам за себе си ,но както хоата са приели убийството за нещо което не е правилно и нормално,така за мен не е нормално един човек да не може да пише правилно на собствения си език И сега ,за да не скочите и да кажете -"Ама то убийството и правописа нямат нищо общо", ще ви кажа ,въпроса до принцпите на човек , не до конкретния пример ,който съм дал. Всеки прави грешки ,но има някой елементарни правила ,които би трябвало всеки уважаващ себе си човек да знае

П.П. Отклоних се от темата , извинявам се

--------------------------------------------------------

защото търсят драма и сълзи като по филмите
    шегата настрана, лошите момчета се завоюват и укротяват много по-трудно и затова представляват по-голяма тръпка. също така, в повечето случаи имат кажи-речи богат опит с момичетата и знаят какво трябва да кажат,за да ги поласкаят(и да им вържат,де). все пак на фона на "искам ти задния двор ма пу*коо" всеки комплимент се цени високо .. и ето как се губи ума по лошото момче и се превръща в "Единствения"
    .казвам го от опит, опарих се веднъж така, а сега си имам прекрасна връзка, отново с "лош".
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Искам хем да имам усещането, че е мой...но хем да не съм сигурна на 100%, за да мога да правя всичко, за да го спечеля. Знам ли, че е мой завинаги, сигурна ли съм в него на 100% значи ще ми стане скучно. Тръпката му е майката !
    Точно! В сигурността няма нищо интересно
    Хах..Да се бориш цял живот и да "го печелиш" всеки път,но да продъжлаваш да не си 100% сигурна,че е твой?? Айде моля ви се..

^^ Нямаше нужда от толкова писаници и осиране на темата вече,всеки с мнението си.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    И да .. наистина е по-добре да не говорите за човек, когото не познавате.
    Всъщност хората си правят изводи спрямо показаното - аз нямам за самоцел да познавам всички, съдя за тях според техните собствени действия - в случая е словесните диарии във форума.

Общо взето трябва да надраснете това инфантилно оправдание, че виждаш ли не сме били познавали някой, затова да не говорим. И вие не познавате убийци, които може и да са били прекрасни личности или характери, но ги съдите спрямо единствените им постъпки, които стават ваше достояние. Така е и тука - ако не пише неграмотни глупости - никой няма да го напада, че е тъп като филия.
    Добре де. Аз пък го познавам и мога да ти кажа, че не е такъв. И какво стана? Хах .. Ти и мен не познаваш можеш ли да кажеш каква съм като характер? Силните и слабите ми страни? Лошите и добрите ми черти? Дали съм ходила на училище или не? Малко ще ти е трудно, не мислиш ли?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Варненска чайка
    Ми хайде без да си правиш такива изводи Аз теб не съм те нападнала по какъвто и да било начин, нали се сещаш ? Това, че ти можеш да се защитаваш, само като определяш хората като някакви, не е мой проблем Недей да задълбаваш повече

Hilary_

Нека темата бъде затворена преди да се оспами още по-сериозно.

Нека просто всеки пише по темата просто...
    Raybeez

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Това е форум, всеки може да изказва мнението си, но да не очаква всички да одобрят това, което е казал. Научете се, че има и други мнения освен вашето и че никой не е длъжен да се съгласява с това, което вие смятате за правилно Щом сте написали нещо очаквайте всякакви отговори и защитавайте мнението си, а не почвайте "Ама ти не ме познаваш, че да ме съдиш." , ами не те познава, но човек отговаря на мнението, което сте написали ... И за да се впиша в обстановката

Цитирай Първоначално написано от Alexandrov91
    Защото са повърхностни.
    Баш.
    Друг е въпроса, че "лошо момче" след пет години и хляб няма да може вкъщи да носи да се яде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си