.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 239
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    щото карат кайени
    e кво им е лошото като карат кайен- то си е кеф елате при мен в голф 2ката да ви се рзбият бъбреците и от шума да ви заболи главата- ей тва е лошо
    отностнои темата- момичетата си харесват лоши момчета защото много си вярват. видят някой който би дал сичко за тях, навирят си носа и си викат " оо за кво ми е тоя смотаняк" следва някой гадняр да ги направи на 2 стотинки и се кефят заради няква виша форма на мазохизъм, после реват и сичко се повтаря
    бтв номера с гадното държане помага гаврете се с мацките и се кефете

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от buntar90
    щото карат кайени
    e кво им е лошото като карат кайен- то си е кеф елате при мен в голф 2ката да ви се рзбият бъбреците и от шума да ви заболи главата- ей тва е лошо
    отностнои темата- момичетата си харесват лоши момчета защото много си вярват. видят някой който би дал сичко за тях, навирят си носа и си викат " оо за кво ми е тоя смотаняк" следва някой гадняр да ги направи на 2 стотинки и се кефят заради няква виша форма на мазохизъм, после реват и сичко се повтаря
    За съжаление си прав,много сме заблудени ние жените,особено когато сме влюбени и развиваме някаква висша форма мазохизъм..
    Само за последното не съм съгласна - Т'ва не значи,че тряа се ебавате с нас.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Да си "лошо момче" на означава да се гавриш с приятелката си и да се държиш гадно Това вече е лошо момче в буквалния смисъл, а тук не мисля, че обсъждаме този вид... Или както винаги аз не съм разбрала
    Трагедията е пълна...

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Да си "лошо момче" на означава да се гавриш с приятелката си и да се държиш гадно Това вече е лошо момче в буквалния смисъл, а тук не мисля, че обсъждаме този вид... Или както винаги аз не съм разбрала
    То и ние не сме разбрали досега какво обсъждаме. Всеки си дефинира "лошо момче" по различен начин,затова стават и споровете..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    щото карат кайени
    За съжаление си прав,много сме заблудени ние жените,особено когато сме влюбени и развиваме някаква висша форма мазохизъм..
    А някои точно това правят...Много е противно да видиш едно момче което се отнася грубо с приятелката му ,а тя е безсилна да му отвърне.

Sostarstruck
    То и ние не сме разбрали досега какво обсъждаме. Всеки си дефинира "лошо момче" по различен начин,затова стават и споровете..
    Няма как и да искаме да изградим обща дефиниця ,тъй като всеки го разбира по различен начин
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Град
    in the reality : )
    ..защото има тръпка, интересно е, те са забранения плод, държат се грубо с всички и се чувстваме специални, когато не се държат грубо само и единствено с нас. освен това инстинктите ни водят към мъже, които могат да нии защитят, тоест "мъжкари", а един мил джентълмен не изглежда като момче, което може да те защити. най-много да си извади дипломата и да започне да бие врага по главата с нея.
    .. само че ако оставим инстинктите настрана, не живеем в праисторически времена, когато жените са си търсили мъже, които могат да бутнат мамута от скалата / /, трябва да търсим мъже, които могат да ни осиигурят, с които можеш да проведеш един свестен разговор, тъй че момичета - стига с тези мускули, стига с тези грубости, не бъдете мазохистки, потърсете Мъжа, а не Мъжкаря.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от BoXxYbabee98
    щото карат кайени
    А някои точно това правят...Много е противно да видиш едно момче което се отнася грубо с приятелката му ,а тя е безсилна да му отвърне.
    Е т'ва са абсолютни ретарди.. Не лоши момчета - Пикльовци. Така че да не се заблуждават много,много.. всичко се връща.

Цитирай Първоначално написано от loliii
    ..защото има тръпка, интересно е, те са забранения плод, държат се грубо с всички и се чувстваме специални, когато не се държат грубо само и единствено с нас. освен това инстинктите ни водят към мъже, които могат да нии защитят, тоест "мъжкари", а един мил джентълмен не изглежда като момче, което може да те защити. най-много да си извади дипломата и да започне да бие врага по главата с нея.
    .. само че ако оставим инстинктите настрана, не живеем в праисторически времена, когато жените са си търсили мъже, които могат да бутнат мамута от скалата / /, трябва да търсим мъже, които могат да ни осиигурят, с които можеш да проведеш един свестен разговор, тъй че момичета - стига с тези мускули, стига с тези грубости, не бъдете мазохистки, потърсете Мъжа, а не Мъжкаря.
    Имам чувството че от втория абзац сякаш твоето друго Аз взе контрол и написа мнението си.Някак си си противоречиш - хем казваш че мъжкарите са по-добър избор защото могат да те защитят физически ,хем е е по добре да търсите един интелигентен,здраво стъпил на краката си мъж ...така ли да го разбирам?Значи единия за фън другия ей така да те издръжа?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    На мен пък не ми е интересно. Банално ми е. И не искам най-ошарения, най-силния, най-богатия и най-най. И никога не съм го искала и търсила. Търсила съм добряка, леко свития, затворения, мълчаливия...ако щеш отритнатия. И преди години е било така, и сега. На мен това ми е интересно. Да "извадиш" подобен човек от черупката му също си е интересно. Да не коментирам, че специално моя няма никакво намерение да има куп дипломи, а още по-малко отлични. Нито ме засипва с комплименти (много са малко даже), нито се лигави и подмазва. Напротив, аз съм по-лигавата. Да кажем, че просто има добър характер, премерени думи и действия, умерен във всяко отношение. Без изблици в каквато и да е насока. Ей това разбирам под добро момче.

сори явно не съм се изразил правилно . мисълта ми беше, че се налага да ви дразним, да се заяждаме на моменти ( все едно сме 5ти клас) за да н обърнете внимание
    това имах в предвид под гаврене. отностно тези които се държат гадно с приятелките си заслюжават поздрав за майка им

Град
    million miles away (:
    сори явно не съм се изразил правилно . мисълта ми беше, че се налага да ви дразним, да се заяждаме на моменти ( все едно сме 5ти клас) за да н обърнете внимание
    това имах в предвид под гаврене. отностно тези които се държат гадно с приятелките си заслюжават поздрав за майка им
    "бтв номера с гадното държане помага гаврете се с мацките и се кефете " => така се изрази,копирам ти с точност. "Да се гаврите" с момичетата повод са "кефене" ли е?? Айде сега,точно това,което каза най-горе си имаше в предвид.

защото добрите момчета са сдухани и срамежливи..и грозни
    докато лошите вече са забавни готини хубави желани..
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Град
    million miles away (:
    Spam

Raybeez

Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    wtf?!? .. Боже,божее....
    Остави ги,няма смисъл.Изписах 50 коментара опитвайки се някак си да им променя малко от малко представите за двата вида момчета...Никакъв успех.

Град
    million miles away (:
    wtf?!? .. Боже,божее....
    Остави ги,няма смисъл.Изписах 50 коментара опитвайки се някак си да им променя малко от малко представите за двата вида момчета...Никакъв успех.
    Така е,както вече казаха по-напред,на никой не можем да променим мнението с коментарите си. Дори и да се опитваме да им помогнем..нека си блъскат главите. ^^И като написа толкова коментари,за да се опиташ да вкараш някои в правия път,веднага ти се сопнаха,че живееш в тоя форум и само в тая тема се чувстваш значителeн.. Неблагодарни хора са някои,каквото и да говорим. Щом не оценяват помощта,да не се сопат поне..

wtf?!? .. Боже,божее....
    Така е,както вече казаха по-напред,на никой не можем да променим мнението с коментарите си. Дори и да се опитваме да им помогнем..нека си блъскат главите. ^^И като написа толкова коментари,за да се опиташ да вкараш някои в правия път,веднага ти се сопнаха,че живееш в тоя форум и само в тая тема се чувстваш значителeн.. Неблагодарни хора са някои,каквото и да говорим. Щом не оценяват помощта,да не се сопат поне..
    Може да съм се регистрирал тук специално за да троля и спамя когато ми е скучно, но когато видя тема в която си заслужава да пишеш наистина се разпалвам...само че тук като видят че си даваш зор да пишеш неща по дълги от 2 реда и веднага си оплют че си nolifer и някакъв заспал зубар.Отделно че повечето хора постваха по темата само да си правят вятър на устата.

Град
    ..във един измислен свят..
    Най ми харесва , когато се правят на лоши , а в един момент се размекват..абе по-забавно ми е , по-голяма тръпка ми е като е по-трудно спечелването ..

Град
    million miles away (:
    Spam

Raybeez

Не всички момичета харесват "лошите момчета".. поне не и аз според моите разбирания за "лошо момче".. :}

krem4et0 =D>

Град
    София
    харесва ни да страдаме и да се вкарваме в някви филми,ддз..+ тва е много по-интересно,тръпката е огромна..все лъжливо хубави неща..най-лошото е обаче когато дотам се оплетеш,че ти доставя удоволствие да сu само с такива
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Spam

Raybeez
    P!nk Pr!nc3ss

@Raybeez

Опитах се да я подкрепя - ти не ме разбра.Явно не съм го направил достатъчно убедително ,но няма как да те поставя да видиш нещата през моите очи как стоят.Просто ми става жал за момичета които са с такива момчета.Не знам просто, или аз имам много размита представа за реалността или те наистина имат неосъзнати проблеми.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз не обичам "лошите момчета" . Смешна работа са.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аргументирай се ,че ще те нападне модератора

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аргументирай се ,че ще те нападне модератора
    Мерси
    Ами, намирам поведението тип "ако ми кажеш нещо, ще ти ************ и ще те *** пребия , ще те чукам кучко, всички кучки да го *********" + неприлично мощния бас от суббуфера в багажника , грамадните мускули и голата тиква (с бръмбърче в алкохолна кома) за смешно и глупаво . Радвам се, че около мен няма такива хора, просто средата ми е такава. Просто , това са морално деградирали типове, които живеят за да блъскат , чукат, ядът, спят. Това не са разумни същества. Жал ми е за тях, не по своя вина са такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си