Цитирай Първоначално написано от Faces
Тц,тц компетенцията на тийна се обади 1-во не ме познаваш нито къв съм нито нищо така че определенията ако обичаш си ги задръж А за годинките имам си ги зад гърба опита също Просто тука не се дълбочея като 90% от 14-15 годишните пиклйовци да се правя на професор изразявам се простичко кратичко и ясно А ти кво в поста ми да не е да разпозна приятеля си че така се мъчиш да ми се дуеш като паун
Ае ти да не спиш в тая тема е...само тука ли се чувстваш забелижима и значима Сори миличка но рано или късно ще трябва да се сблъскаш с реалноста и колкото и да ти се прииска не грабвай бръснарското ножче хеххе...
Дам умишлено се заяждам с теб щот много мразя някви сбабичосани тийнчета да ми филосовстват и да раздават категорий тоя къв е оня къв е
Момченце Не си в махалата бро тъй че успокой топката и не ми се шефчей не ме жегваш грам модераторе
Приятелю, след съгласна буква се слага 'ь', а не 'й', а пък множественото число на дума, завършваща на я се пише с 2 'и', не с 'й' един човек на твоята възраст би следвало да го знае. За запетайките изобщо няма какво да говорим.

За да не е съвсем спам ще кажа, че въпросният неграмотен потребител е типичният 'обикновен простак', also known as 'лошо момче', който очевидно на времето е решил че ще е по-полезно да ходи да пуши в кафето, вместо да слуша с половин ухо за какво става дума в часовете по български.

ПП: докато си проверявах поста попаднах на красотата с филосовстването ROFL