- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Житен пост кой е с мен
Имам в предвид това, че ако го изтеглиш 100 гр преди да се свари, ще е повече като количество, отколкото ако свариш и тогава си изтеглиш 100 гр. Както и да е деПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
и аз искамПървоначално написано от HexGirl
аз предваритлено ще ги разделя по 100 гр в отделни торбички и всеки ден ще си правя
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Колко грама е един пакет житовъпреки,че май имаше различни грамажи,но да кажем най-малкият.Нямам търпение вече да стане 3-ти и да започвам
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В коя точноПървоначално написано от t1n4e7o
и аз съм от Хасково
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Такааа ли.. Пук не ми се видя позната ...Странно
:P Ами вчера като говорих с майка ми и тя ми каза че вместо от село да взимам тука от църквата да си взема, но не ми е казала точно в коя, но тъй като тази до марса ни е най- близо, защото живея в Орфей, мисля че за нея е ставало въпрос
Но ще я питам допълнително все пак. Ааа ти къде учиш тука
![]()
в дървото а ти ?
то май във всяка църква продават ...
Шапкарю .....
Вие сте късметлии там,тук църквите май работят само по празници,а какво остава жито да намеря там![]()
аз от пазара си копувам всичкоПървоначално написано от t1n4e7o
ще издаржим мн ясно![]()
иначе като идвам на свиждания на гаджето в езиковата ще се оглеждам за теб
Шапкарю .....
И аз ще участвам. (:
и аз имам мерак да правя тоя пост ама не знам малко се притеснявам защото сум на 12 и дали ще има някакъв проблем?![]()
![]()
иначе аз не искам да отслабвам много повече да се пречистя...а и то нали е за това...![]()
![]()
![]()
иначе ако питате нещо сум 167 висока и сум някъде 53-4 кг.
спокойно няма нищо лошо да се причистиш за десет дена , аз когато бях на 6 постих с бабкатаПървоначално написано от Nadyty
а иначе след като постиш трябва да се захраниш хубаво, смисъл не да започнеш да се тъпчеш като невидяла, а малко по малко докато си нормализираш предишния режим .![]()
а от това може ли да се отслабне ако спазваш стриктно и после си върнеш предишния начин на хранене?Първоначално написано от sunshine1
а и + това да спортуваш 2 пъти ж седмица баскет и 3 пъти народни танци?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи от организма, всеки е различенПървоначално написано от Nadyty
например аз когато постих за коледа свалих 3 килограма, но за теб не знам.. може и да отслабнеш, може и да негубиш теглослед като приключи поста ще видиш сама
![]()
Първоначално написано от Nadyty
ако и преди си си спортувала и танцувала може да не отслабнеш от това
Първоначално написано от sunshine1
ооо...дано..![]()
![]()
![]()
![]()
аз вече се заредих с жито![]()
Шапкарю .....
а къде се продават предимно?дали има в хранителните магазини?![]()
![]()
в църквите
Шапкарю .....
в Сарата майка от там ми взе
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Намерих си домашен мед,трябваше да се похваля![]()