.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Какво харесват....???

Какво харесват момичетата между 14-15-16 годишна възраст който се обличат в стил Lil Wayne , Lil lil jon , Soulja boy , знаете за кво ви говора с кецове кърпа около врата , такива работи.Знам че в тоя форум има такива хора, моля ви насочете ме какви са вашите интереси, теми за разговор , какви филми гледате , абе сичко за което можете да се сетите че е характерно за тоя вид хора.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ДААА, тези момичета не са хора !! Те са свръхчовешки същества и с тях не може да се говори !

Пффф...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хах
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ДААА, тези момичета не са хора !! Те са свръхчовешки същества и с тях не може да се говори !

Пффф...
    не исках това да излезе, просто има едно момиче не се познаваме лично и искам да се запозная с нея но искам първото и впечатление за мен да е положително и да съм в категорията по специални хора а не в категория , обикновен човек (looser) с етикет нищо не може да излезе.

еми пробваш. за да не изглеждаш като загубеняк ти трябва малко увереност и самоуважение
    можеш да и направиш впечатление с малко познания в хипхоп индустрията
    REGGAE BOOM <3

Те тея момиченца отиват малко към мъжкия пол така,че каквото харесваш и ти сигурно.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Много разбират те от хип-хоп

Но както и да е,преполагам,че ако им заговориш за Lil Wayne , Lil lil jon , Soulja boy и 50 cent(иии великата му група) ще ги впечетлиш

Инак за интереси-зависи колко мозък имат.

Надуй в плеъра някой хип-хоп...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    бълХаристан
    некви незаслужаващи внимание са. как па че харесам некоя с кецове и широки дрехи.
    една жена трябва да е елегантна и да излъчва секс, иначе нема даже да я огледам
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

всяка има различен вкус :P

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Те вероятно са малоумни,така че говори квот искаш.
    Брях,брях

Значи да разбирам че може да я заинтригувам с интересни факти около тия рапъри.Друго ????
    P.S. (''лошото'' е че пък аз слушам oldschool ,2pac най-вече )

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ако искаш да сваляш такава реПъпка, като за начало се запознай и поговори с нея ....
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Те вероятно са малоумни,така че говори квот искаш.
    Познаваш ли ги,че да знаеш?? Аман от глупави коментари ...
    Малоумни са мутреските с цигарката , боядисаната коса и многото фон дьо тен...

По темата:Ние няма как да знаем със сигурност какво харесва това момиче което ти си си набелязал Просто трябва да отидеш да я заговориш ,уверено,и да се запознаете.След това в процеса на опознаване сам ще разбереш какво точно харесва тя

Едит: Какво е реПъпка

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от edinaka93
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

Пффф...
    не исках това да излезе, просто има едно момиче не се познаваме лично и искам да се запозная с нея но искам първото и впечатление за мен да е положително и да съм в категорията по специални хора а не в категория , обикновен човек (looser) с етикет нищо не може да излезе.
    Ако има да става нещо, ще стане от самосебе си. Всеки човек е различен и му харесват различни неща. Как искаш ние да ти кажем какво точно харесва? Не става.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Soulja Boy

начи каквато тъпа рап песен се сетиш, ги питай за нея. Почни с Crank Dat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8UFIYGkROII[/youtube]

(слушането на тази песен може да доведе до сериозно психично разтройство)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

ако харесва такива като soulja faggot и lil wayne... тез двамата ги слушат псевдо-гангстерите
    REGGAE BOOM <3

Голям фен
    Град
    Varna
    Имам фр,която е луда по този стил,макар че не се облича точно така и обича темите хип-хоп,sk8,а филм,който харесва -Здрач

Еми като ги гледам тия от моя град си падат повече по женствени мъже

аа да си се сещал че може да и говориш като за 1ви път за някви общи неща а не да се правиш на ходеща енциклопедия за нещо от което понятие си нямаш... нали се сещаш, че ще те хване все някога че нищо не знаеш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си