- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Емо стил
Какво мислите за емо стил -прически,грим ,дрехи? Аз си направих емо бритонче -и се постригах рошава причека и някак ме гледах странно сяка6![]()
,но иначе не съм започнала да се режа и не мисля ,че съм емо .
Sleda ot liubovta
Емо момичетата стават за е.ане, ако не са спинозни въртифлюшки с болест на вътре-рецепторните органофилни тръби на долно-камерните ушни транквилатори на Войбс.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ебал съм ва
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ти някакво международно проучване ли правиш?
Ако искаш се потърси и в задните страници всички затворени теми, вземи ги направи наново, ще станеш звездата на форума, ще се почувстваш по-умна и ще имаш к'вото си искаш вместо ранг.
Успех
Хах,мацка..я стига с тия емовски истории.. т'ва нещо е вече просто и изтъркано,само 11-12 годишните още са останали с такова впечатление , че са големи мацки и всички ще им се кефят кът си клъцнат бретончето,и ще си нарисуват буква на ръката с кръв..бля бля
супер грозно седи..всички им се хилят на емотата,така че..недей!
http://brfun.hit.bg/emo-girl.jpg
http://images2.fanpop.com/images/pho...00-375-500.jpg
Нека да е като някоя от тея да видим дали ще й се смеят.
Audio ergo sum
Първоначално написано от silwinka
познавам стабилна цифра точно такива и яко им се смея винаги като ги видяПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
2xFACEPALM.Код:и някак ме гледах странно сяка6
ACϟDC
емо бретон - да, ама само не ми казвай че си си подстригала косата отгоре като рошаво пиле - това е адски смешно![]()
На първата все едно някой и е скачал на лицетоПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
оф,майна,мащайте се с тея щуротиинормални хора не можете ли да бъдете?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
[/b]Как изобщо сте пуснали такава тъпа тема във форума, адски зле сте, накъдето и да се обърна само за някакви шибани, нарязани на ситно емота се говори. Нека сложим край на този безсмиселн разговор, благодаря.
Как изобщо сте пуснали такава тъпа тема във форума, адски зле сте, накъдето и да се обърна само за някакви шибани, нарязани на ситно емота се говори. Нека сложим край на този безсмиселн разговор, благодаря.
Абее да се махате от тука с тия простотии...много се дразня значи. Тва стана модерно преди известно време и всички почнаха да ми се лигавят. Емо по принцип значи да си силно ЕМОционален. На емотата не им се живее бе, какви емота сте вие, прекарващи час и половина пред огледалото сутрин, докато си топирате косата и още половин час мъчейки се да си сложите очна линия по половината лице...това е чиста лигавщина. И признайте си, това го правите за да се харесате на околните. А на емотата, на които не им се живее, мислите ли, че би ги било грижа кво мислят околните за тях?... Поредната тъпотия за безмозъчни кифляци. Жалка работа.
Немога да разбера защо всички мразите толкова много емотата![]()
Какво са ви направили,забога та те са хора като всеки 1 от вас![]()
ебаси тъпото си,майна
Беги с тва лайно...
и какво да обичаме някакви лапета с лабилна психика и депресантско изражение ?Първоначално написано от Gretii95