- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено груб ли бях?
Така незнам дали си спомняте историята ми с онова момиче дето ходи с един от някъв далечен град и на мен ми се сваля в диското и т.н
та вчера пак бяхме в една и съща дискотека и тя забелязала, че аз се усмихвам ... ( може би защото ми беше весело ) . та прибирам се аз и тя ми пише смс ' днеска много се усмихваще нещо а? ;р " и аз и отговорих " може би защото ми беше весело , да плача ли ? " и след 3-4 тъпи смс и казах, че съм казал на нейна приятелка да и каже да не ме търси повече никога и за нищо.
Въпроса ми е прекалено груб ли бях, и по какъв по тактичен начин можеше да и съобща да не ме търси ?
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ми незнам.Може и да си бил груб ама по-хубаво е,че си й казал всичко направо,а не си овъртал.Привърженичка съм на истината колкото и болезнена да е .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
В такива ситуации директният подход е най - доброто решение. Не смятам, че си бил груб, просто така да се каже откровен до край. Това, което прави тя е далеч по - грубо, така че не се затормозавай с глупости, правилно си постъпил.![]()
Ми според мен не. Добре е че не си овъртал и всичко е точно и ясно а Тя шЕ го преживее![]()
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
По мое мнение си постъпил правилно.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Тя се филмира. Съвсем си си прав.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
помня историята ти,правилно си постъпил споко![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Евала, пич!Така се прави!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Нз дали е грубо,ама малко тъпо според мен-не можа ли ти да и го кажер директно или като не искаш да те търси да не отговаряш на смс....
И да си бил, и да не си бил- станалото станало. Сега само се надявай да не те търси.
И да си бил...мисля,че ще постигнеш желания резултат...;]
Не,не си бил груб..Поне си й казал истината![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първо не си я спомням ..и второ да грубо е било ама така или иначе пак щеше да й стане кофти ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Така еПървоначално написано от Assshley
Пък и тя го заслужава.Щом може да се зарибява при полужение, че има гадже . . .
![]()
И по друг начин да й го беше казал, пак щеше да й стане кофти. Така че...![]()
Споко!
винаги някой страда, така че това не може да се предодврати.. А тя със сигурност си е взела поука ...![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Хубаво е, че си казал нещата направо, а не си увъртал. Така е било най-добре.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Може би,,до известна степен си бил груб,, но поне си и казал това което си искал..![]()
Първоначално написано от bog4eto
Кръв,черва и хруптящи вокали!