.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    С ревността не можеш да се справиш чрез разговори, нито чрез скандали и обещания за вярност. Човекът сам трябва да си даде сметка, че е безсмислено.
    И как ще си даде сметка,че е безсмислено ако някой не поговори с него и не му обясни някои неща?!
    Нали знаеш, че това е нож с две остриета? Може да си помисли, че се оправдаваш излишно, че имаш какво да криеш и му замазваш очите.
    Както и се получава в повечето случаи, когато насреща ти стои истински ревнивец, а не просто някой, на когото без да искаш си дала единчен повод да изревнува.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хм... бившия ми приятел въобще не ме ревнуваше, или поне не го показваше... или пък ми вярваше прекалено много, не знам. Но, когато се разрови в телефона ми и видя около 5-7 смс-а от двата ми най - добри приятели и побесня. Странно защо момчета не одобряват да имаме приятелски отношения с противополжния пол... или дори и да казват, че нямат нищо против, то си им личи. Всяко едно тяхно позвъняване, всеки един смс, или поглед ги вбесява... а не могат да приемат факта, че сме само приятели.
    И все пак при всеки е индивидуално.
    А може и да са такива ревнивци, защото повечето подкрепят тезата, че приятелство м/у момиче и момче НЕ може да съществува.

И винаги съм се питала нещо, когато става въпрос за ревност. Кога ревнува човек? Когато обича? Когато иска да бъде обичан? Или когато няма доверие на партньора си? Или пък, когато чувства половинката си като собственост?
    Сложна работа

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    За момчетата не знам, но аз съм страшно ревнива. Добре, че се научих да се контролирам.
    и аз съм така
    И аз, и аз.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах при сегашната ми връзка аз съм по - ревнивата отколкото той .. даже се чудя в някои моменти как се сдържа да не ми подметне някоя хаплива забележка ..

Хубаво е мъжът да е ревнив обаче зависи в каква степен!Това значи само хубави неща-държи на теб,пази те...най-малкото има привързаност,чувства....Но пак зависи в каква степен ;]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм болна.Ужасно съм ревнива.Даже досадна.От въздуха го ревнвуам И то само сегашният ми приятел . . ,защото е любов
    А иначе имах един приятел, който много ме задушаваше и ревнуваше и го оставих. . Ноооо сега го разбирам =))

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    .
    А може и да са такива ревнивци, защото повечето подкрепят тезата, че приятелство м/у момиче и момче НЕ може да съществува.
    Няма и никога няма да има . Момчетата рано или късно ще се влюбат в момичето , а пък момичто в него . На колко най-добри приятелски глупости съм станал свидетел . Познават се от 14 години , най-добри приятели са , а в един момент се чукат в храсталака на градинката ?! После онова момче трудно го преживя . Нали са уж най-добри приятели .

Лично аз ревнувах от момчетата приятели на бившата ми поради една причина . Те и бяха много по-скъпи . Предпочиташе да ме зареже ,вместо да и се наложи да загуби някой приятел - без аз да съм виновен , че приятеля и не ме харесва ХА.
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Чувствам много добре като ме ревнува, даже понякога нарочно го предизвиквам. А що се отнася до мен - аз ревнувам ужасно много, но не го показвам.

Мен май не са ме ревнували много илиии аз не съм го забелязвала, даже не съм се и замисляла. Но определено не съм имала някакви болни ревностни гаджета. (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Еей хора аз съм мн ревнив признавам си го .С бив6ата ми скъсахме май заради това аз само като я видя някое мом4е да и говори а и са ми казвали мом4ета 4е 6те ми я крадат знаех 4е е на майтап но пак мн я ревнувах и тя е пък мн избухлива една такава и аз немога да я определя то4но и ме нерве6е мн аз нея оба4е хи4 тя се едно си играе6е с мене и ебах и мамата
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Малеле....Аз съм изключително много ревнив...много,но не го показвам...не забранявам почти нищо...нито се карам,нито се чумеря нещо ако стане...но отвътре просто адреналина ми е на 100%... гадно ми е...но колкото повече забраняваш,толкова повече половинката ще иска да го направи......

Супер фен Аватара на vesinka899
    Цитирай Първоначално написано от nyxu
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    За момчетата не знам, но аз съм страшно ревнива. Добре, че се научих да се контролирам.
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Да си ревнив значи да не вярваш на човека до теб.... а аз вярвам....
    А, аз му вярвам без резерви, но не вярвам на жените. Ужасно ревнива съм. Рядко го показвам,но ревнувам много ужасно, защото знам на какво са способни някои жени. Не давам никоя да припари и да го гледа. Той също се ядосва, ако гледам някой на улицата. 100 пъти му обяснявам, че съм късогледа и просто си гледам напред в опит да фокусирам нещо...не, мъже съм гледала.
    2-3 години не ревнувах. Сега напоследък какво ме тресна - ужас. А ня практика няма от какво и от кого. А той много мрази. Мен пък ревността му ме ласкае и не ми пречи изобщо. Даже бих казала, че е малко.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Е,но знаете какво казват-ревността е страх да загубиш нещо,което не притежаваш :P .. Но пък малко ревност винаги е полезна!
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Аз ревнувам но вече по-малко моето момиче ми доказа ,че е само моя и няма от какво да се притеснявам и се чувствам доста по-добре

Ревнива съм и не бих се съгласила да съм с мъж, който пък мен не ме ревнува.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ревността е голееееми лайна хора- от една страна показва, че не вярваш на половинката си- от друга страна показва, че не вярваш в себе си , че можеш да задържиш човека до себе си (ниска самооценка), пък за собственическото чувство да не говорим... И ставааааа- голямо мазало... Неписано правило е, че колкото повече дърпаш човека към себе си и го преследваш и го ревнуваш и притискаш, толкова по-голяма е вероятността да си замине скоропостижно. Когато дадеш на човек свобода- ако наистина те обича, то тогава ще го тегли към теб, и ще иска да е с теб. Аз също контактувам само с момчета от 10 години съм в мъжка компания- тези момчета са ми като братя (е разбира се всички се опитаха да имат нещо с мен, но след като разбраха, че няма да стане много ме уважават, както и аз тях и си ме пазят като по-малка сестричка) Същевременно 4 години ходих с ужасен ревнивец от типа хора "Що си с тия гащи?" и "Виждам снощи свещи си си палила в стаята, кой те е ебал?" Очаквах с годините да свикне най-накрая и да ме остави на мира , защото през ден имаше скандали ама не се получи... И накрая не издържах и му намаааазах хубао ските и хаааайййдееее надолу по баира с шут в задника. Затова прекомерната ревност не води до нищо добро... Е разбира се човека до теб не трябва да си помисли, че хич не ти пука за него- просто трябва да се търси баланс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си