Приятеля ми също е страшно ревнив.Имали сме луди скандали и сърденки за някакви пълни глупости като например защо съм била на кафе с момчета и с една моя приятелка при условие,че аз изобщо не ги познавах тея момчета те бяха приятели на моята приятелка.Или пък защо ми е звъннал най-добрия ми приятел по телефона докато сме били на кафе .. след тая случка беше най-големия скандал след,който скъсахме и не си говорихме доста дълго време,но после пак се събрахме.Сами можете да си представите за какво става въпрос.Постоянни проверки с кой съм,къде съм,защо .. Редовната проверка на телефона като сме заедно-смс-и,обаждания,снимки,телефон н оказател,която вече не я прави,защото ми вярва.Но в началото на връзката ни още беше някакъв ужас ..Ама то зависи и от човека.Той си е такъв.Обича да е центъра на всичко,да е единствен .. не може да приеме,че някой може да го замени и от там идва всичко.Съмнявам се,че може да ограничим ревността на момчетата.Винаги ще я има.Може единствено да спечелим доверието им и от там до една степен може би нещата се олеснят.Аз също много ревнувам,но само с повод.Докато някои се хващат за най-малката простутия.