Приятеля ми е меко казано ревнив,но може би той ме ревнува с право, защото съм обградена само от момчета и излизам само с такива. Просто винаги съм се разбирала повече с момчета отколкото с момичета. И когато са в града постоянно ми се обаждат да излизаме на кафе, идват до нас да ме виждат и така нататък. Така че ревността му е напълно нормална, старая се да не му давам поводи защото и аз не си поплювам и аз доста го ревнувам, така като и бившите му и други индивиди не го оставят намира, което е нормално да ме дразни. Знам че той няма да направи нищо, защото ме обича и не би ме наранил, както и аз него. Но просто е нормална цялата ситуация, понякога ме ревнува много и се цупи за глупости, ама е нормално тъй като знае че някои момчета с които излизах ме харесват и е нормално да се ядосва. Но ревността му винаги страшно много ме е забавлявала, защото го виждам как се ядосва едно сладко и почвам да се смея. За първи път някои като ме ревнува ми е забавно, иначе страшно много се ядосвам и в един момент ми писва, както стана преди време.