.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Голяма каша

Напоследък осъзнавам, че нещата стават все по-зле и все после.
    Все едно съм в постоянна депресия и просто няма измъкване... просто не се чувствам на мястото си... Не излизам, стоя си вкъщи поради простата причина, че няма с кой.
    Нямам компания, нямам приятели, нямам приятелка... нямам нищо!
    Не съм грозен, не съм прост, не съм задръстен, нямам кофти характер и не виждам къде е проблема.
    Може би проблема е там, че не се запознавам често с нови хора, но не виждам и как може да се промени това.
    На (почти) 17 години съм, а все още не съм си имал приятелка.
    Направих промени по външния си вид и повечето от познатите ми казват, че така изглеждам по-добре, но нищо не се е променило.
    Преди имах приятели, но осъзнах, че повечето са използвачи, или с някои просто нямам общи теми.
    Сега съм сам, без приятели и просто не знам откъде да започна.
    От доста време тия мисли напират в мен, но просто всеки път си казвам "нещата ще се оправят", но не се оправят и просто трябваше някъде да споделя това, което е в мен.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    проблема ти е че си филмар с прекалено високо самочувствие
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    If I played you like a toy?

пиеш ли алкохол ? НЕ? еми време е вече ... тои е ключът към решаването на твоят проблем.... под градус човек е по контактен и по лесно намира приятели
    ;o]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BreakHouse
    пиеш ли алкохол ? НЕ? еми време е вече ... тои е ключът към решаването на твоят проблем.... под градус човек е по контактен и по лесно намира приятели
    и кат се напие на другия ден кво?още по-зле
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Абе я дай снимка, че ми стана инетересно
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Р У С Е

Re: Голяма каша

Цитирай Първоначално написано от deathsoul
    Напоследък осъзнавам, че нещата стават все по-зле и все после.
    Все едно съм в постоянна депресия и просто няма измъкване... просто не се чувствам на мястото си... Не излизам, стоя си вкъщи поради простата причина, че няма с кой.
    Нямам компания, нямам приятели, нямам приятелка... нямам нищо!
    Не съм грозен, не съм прост, не съм задръстен, нямам кофти характер и не виждам къде е проблема.
    Може би проблема е там, че не се запознавам често с нови хора, но не виждам и как може да се промени това.
    На (почти) 17 години съм, а все още не съм си имал приятелка.
    Направих промени по външния си вид и повечето от познатите ми казват, че така изглеждам по-добре, но нищо не се е променило.
    Преди имах приятели, но осъзнах, че повечето са използвачи, или с някои просто нямам общи теми.
    Сега съм сам, без приятели и просто не знам откъде да започна.
    От доста време тия мисли напират в мен, но просто всеки път си казвам "нещата ще се оправят", но не се оправят и просто трябваше някъде да споделя това, което е в мен.
    и аз си нямам приятели а искам да имам

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    мисля 4е при4ината е в теб самия....

Разбирам те,имах този проблем ..ще ми се да мога да ти помогна,но зависи само от твоя мироглед...то дори не е проблем, а е нормално да минеш през подобен период...Решението е да правиш,каквото ти се прави-знам изглежда изтъркано,но повярвай ми действа и те кара да се чувстваш удовлетворен от така или иначе леко безсмисления живот ;]]Смислен е само тогава,когато правиш нещо за кеф и ти носи наслада...щом не ти е било вече яко с приятелите-много ясно...зарязваш.. А относно външния вид,разбери,не е най-важния той... ;]]]Излизай,прави,каквото ти се отдава и каквото ти харесва,развивай се,мисли положително....нищо не е вечно ;]]

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BreakHouse

Глупости .... Недей ги слуша няма нужда да си "под градус" ,за да свалиш някое момиче
    Вярно е ,че когато човек е подпийнал се отпуска и говори само това което мисли ,но трябва да се научиш да контактуваш с хората без помощта на алкохола
    Щом си почти на 17 трябва да си 10ти клас.Аз ще те посъветвам през междучасията да се поогледаш из коридорите за някое момиче което ти допада и да почнеш да си правиш закачки с нея , да и хвърляш погледи ,да я заговориш или да и вземеш номера Ако те отхвърли си търсиш друга и така Само не трябва да се отчайваш

П.П.Отностно проблема с приятелите - излизай с съучениците си туко вжи си намерил компания

--------------------------------------------------------

Re: Голяма каша

1ви въпрос: Къде е мястото ти?
    2ри въпрос: Как искаш да се променят нещата, след като само се оплакваш, без да правиш нещо по-въпроса?
    "Може би проблема е там, че не се запознавам често с нови хора, но не виждам и как може да се промени това." - о_0 Как не го виждаш? Бъди по-уверен.. Имал си приятели.. не знаеш от къде да започнеш, ами все от някъде! Вярвай повече на себе си и най-вече, не позволявай да те пречупват... използвачи навсякъде, преживей го! Има и свястни хора, но не и перфектни. Та.... просто помисли, ние не можем да направим много, освен да ти даваме акълче. И нека ти кажа, че външният вид съвсем не е от голямо значение, много по-важно е да си умен, галантен, човек на място. Реши проблема си сам. Помисли? Сигурна съм, че ще стигнеш ВСЕ до някъде. Живота е изключително безмилостен и ако това те сломява.........

Офф ми и аз нямам, а сега кво?? Зависи и кво търсиш ако искаш сериозна връзка ще чакаш. Още повече, че приятели може да имаш, ако поискаш. Това предполагам едва ли ще ти е проблем да намериш човек с общи интереси. И както казаха помисли си, все нещо има, което не е наред.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Стани VIP в този форум. Така правят комплексарите и невзрачните мацки
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    виж сега. като за начало по- добре се откажи от идеята да си обграден или с истински, или с никакви приятели, защото ще си седиш вечно сам. :д намери си просто хора, с които да ти е приятно да излизаш, като не влагаш абсолютно нищо в тези излизания, не приемай хората за приятели, не им доверявай лични неща, просто се забавлявай с тях. покрай тях ще се запознаеш и с други хора. проблемът ти е точно в това, че не общуваш достатъчно с хората, нямаш си среда, в която да се движиш.
    можеш да се запишеш и на някое извънучилищно занимание, където знаеш, че ще има интересни хора.
    идеята да поопознаеш малко и момичетата от съседните класове в даскало, която някой даде по- горе, също е добра.
    не се отчайвай, а се вземи в ръце.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Абе я дай снимка, че ми стана инетересно
    Ако може 'преди' и 'сега' ^^
    Сега каквото и да му говорите е по - добре с приятели.
    Излизай с тези от класа, може пък да ти стане приятно да излизаш с тях.
    Запиши се на спорт някой, нещо творческо (да се занимаваш с ТВОРЧЕСТВО горещо ти го препоръчвам, мен ме успокоява, а пък и убива скуката понякога като я има).
    Не знам, то ей така не можеш да си намериш приятели.

Успех :Д

(и снимки чакаме :Д:Д:Д)
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си