- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма каша
Напоследък осъзнавам, че нещата стават все по-зле и все после.
Все едно съм в постоянна депресия и просто няма измъкване... просто не се чувствам на мястото си... Не излизам, стоя си вкъщи поради простата причина, че няма с кой.
Нямам компания, нямам приятели, нямам приятелка... нямам нищо!
Не съм грозен, не съм прост, не съм задръстен, нямам кофти характер и не виждам къде е проблема.
Може би проблема е там, че не се запознавам често с нови хора, но не виждам и как може да се промени това.
На (почти) 17 години съм, а все още не съм си имал приятелка.
Направих промени по външния си вид и повечето от познатите ми казват, че така изглеждам по-добре, но нищо не се е променило.
Преди имах приятели, но осъзнах, че повечето са използвачи, или с някои просто нямам общи теми.
Сега съм сам, без приятели и просто не знам откъде да започна.
От доста време тия мисли напират в мен, но просто всеки път си казвам "нещата ще се оправят", но не се оправят и просто трябваше някъде да споделя това, което е в мен.
проблема ти е че си филмар с прекалено високо самочувствие![]()
If I played you like a toy?
^ Нали![]()
пиеш ли алкохол ? НЕ? еми време е вече ... тои е ключът към решаването на твоят проблем....под градус човек е по контактен и по лесно намира приятели
![]()
;o]
и кат се напие на другия ден кво?още по-злеПървоначално написано от BreakHouse
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе я дай снимка, че ми стана инетересно![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
и аз си нямам приятели а искам да имамПървоначално написано от deathsoul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбирам те,имах този проблем ..ще ми се да мога да ти помогна,но зависи само от твоя мироглед...то дори не е проблем, а е нормално да минеш през подобен период...Решението е да правиш,каквото ти се прави-знам изглежда изтъркано,но повярвай ми действа и те кара да се чувстваш удовлетворен от така или иначе леко безсмисления живот ;]]Смислен е само тогава,когато правиш нещо за кеф и ти носи наслада...щом не ти е било вече яко с приятелите-много ясно...зарязваш..А относно външния вид,разбери,не е най-важния той... ;]]]Излизай,прави,каквото ти се отдава и каквото ти харесва,развивай се,мисли положително....нищо не е вечно ;]]
Първоначално написано от BreakHouse
Глупости .... Недей ги слуша няма нужда да си "под градус" ,за да свалиш някое момиче![]()
Вярно е ,че когато човек е подпийнал се отпуска и говори само това което мисли ,но трябва да се научиш да контактуваш с хората без помощта на алкохола
Щом си почти на 17 трябва да си 10ти клас.Аз ще те посъветвам през междучасията да се поогледаш из коридорите за някое момиче което ти допада и да почнеш да си правиш закачки с нея , да и хвърляш погледи ,да я заговориш или да и вземеш номераАко те отхвърли си търсиш друга и така
Само не трябва да се отчайваш
![]()
П.П.Отностно проблема с приятелите - излизай с съучениците си туко вжи си намерил компания![]()
--------------------------------------------------------
1ви въпрос: Къде е мястото ти?
2ри въпрос: Как искаш да се променят нещата, след като само се оплакваш, без да правиш нещо по-въпроса?
"Може би проблема е там, че не се запознавам често с нови хора, но не виждам и как може да се промени това." - о_0 Как не го виждаш? Бъди по-уверен.. Имал си приятели.. не знаеш от къде да започнеш, ами все от някъде! Вярвай повече на себе си и най-вече, не позволявай да те пречупват... използвачи навсякъде, преживей го! Има и свястни хора, но не и перфектни. Та.... просто помисли, ние не можем да направим много, освен да ти даваме акълче.И нека ти кажа, че външният вид съвсем не е от голямо значение, много по-важно е да си умен, галантен, човек на място. Реши проблема си сам. Помисли? Сигурна съм, че ще стигнеш ВСЕ до някъде.
Живота е изключително безмилостен и ако това те сломява.........
Офф ми и аз нямам, а сега кво?? Зависи и кво търсиш ако искаш сериозна връзка ще чакаш. Още повече, че приятели може да имаш, ако поискаш. Това предполагам едва ли ще ти е проблем да намериш човек с общи интереси. И както казаха помисли си, все нещо има, което не е наред.
Стани VIP в този форум.Така правят комплексарите и невзрачните мацки
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
виж сега. като за начало по- добре се откажи от идеята да си обграден или с истински, или с никакви приятели, защото ще си седиш вечно сам. :д намери си просто хора, с които да ти е приятно да излизаш, като не влагаш абсолютно нищо в тези излизания, не приемай хората за приятели, не им доверявай лични неща, просто се забавлявай с тях. покрай тях ще се запознаеш и с други хора. проблемът ти е точно в това, че не общуваш достатъчно с хората, нямаш си среда, в която да се движиш.
можеш да се запишеш и на някое извънучилищно занимание, където знаеш, че ще има интересни хора.
идеята да поопознаеш малко и момичетата от съседните класове в даскало, която някой даде по- горе, също е добра.
не се отчайвай, а се вземи в ръце.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако може 'преди' и 'сега' ^^Първоначално написано от BloomF
Сега каквото и да му говорите е по - добре с приятели.
Излизай с тези от класа, може пък да ти стане приятно да излизаш с тях.
Запиши се на спорт някой, нещо творческо (да се занимаваш с ТВОРЧЕСТВО горещо ти го препоръчвам, мен ме успокоява, а пък и убива скуката понякога като я има).
Не знам, то ей така не можеш да си намериш приятели.
Успех :Д
(и снимки чакаме :Д:Д:Д)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.