.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нещо за лице

Моля ви, препоръчайте ми нещо за лице, от което сте доволни.
    Попринцип имам нормална кожа, от време на време ми излезат по 1-2 пъпки, но се оправям, имам и малко черни точки. Искам като цяло нещо за по-свежа и изчистена кожа.

Ами, купи си някакъв почивстващ лосион, на Clean & Clear например. Щом нямаш проблемна кожа и много акне.

МиткоОо

Град
    Някъде там...
    И аз съм така. Взех си Гарниер Пюр 3 в 1, ама за кво си го взех и аз не знам. Иначе и аз ползвам лосиони, досега ползвах на Ейвън. Препоръчайте ми някакъв ефикасен.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Маска с хума за стягане на порите и на Гарниер 3 в 1 Махай си грима(ако носиш) с тоалетно мляко вечер и нанасяй някакъв крем,който успокоява кожата.Но не крем Здраве,защото при проблемна кожа с акне още повече омазнява
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

аз съм много доволна от това, но е за мазна кожа.правя си и маска с хума,и от време на време ползвам и тази

Град
    [На Метри От Земята]
    почиствай си лицето с розова вода
    Просто аз

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    почиствай си лицето с розова вода
    Този начин наистина действа..
    Иначе може да опиташ и продуктите на Гарниер..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на sunshine955
    една приятелка ползва Гарниер Пюр 3 в 1 и е много доволна

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    НИВЕЯЯЯЯЯЯЯЯ
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Значии взех си Гарниер Пюр 3 в 1.
    Ама да ви питам няколко неща, че не разбирам.

Ето какво пище отзад:

3 действия за премахване на черните точки в един продукт вместо всекидневните 3 стъпки. Редовно почистване: нанесете на мокро лице и изплакнете обилно с вода. Ексфолиране: нанесете на мокро лице, масажирайте с кръгови движения и изплакнете. използвайте всеки ден. Маска:нанесете на лицето, оставене да изсъхне за 3 минути и след това изплакнити. Използвайте 2 или 3 пъти седмично.

Ей това редовно почеставне всеки ден ли се прави? Ако реша да правя маска примерно в сряда и събота, тогаав също ли да използвам това ексфолиране, тоест да си мажа лицето общо 2 пъти за деня?
    А кога е по-добре да се използва-сутрин или вечер, въпроки че ма няма значение?

момичета на мен ми казаха нещо като маска за лице .. и наистина има ефект прави се 1 път в седмицата
    Значи 3-4 аспирина се натрошават с мн малко вода да стане като каша и се маже на лицето ,.стои се 5-10 мин докато изсъхне след това се маха с тампон напоен с хладка вода в кръгообразни движения ,. дано ви помогне

За последния пост съм сагласна,а ако водата е заменена с розова вода ефектът е доста голям...аз също ползвам Гарниер-а 3 в 1 със голямото съдържание на салицилова киселини (вземайте си него,защото е по-ефиктивен срещу черните точки)...нооо аз имам един трик за още по-дълбоко почистване обикновено след като се изкъпя още в банята си нанасям Гарниер-а и вземам някаква стара четка за зъби ама чиста де... и почвам да трия,трия.плакна,трия и после изплаквам и то с хладка,защото стяга кожата и я прави по-блестяща...от търкането съм малко 4ервена после,но нанасям кремче или нещо такова,но просто си личи от 100 км колко по-чиста е кожата...сияе
    Правя си и едно спиртче разтвор,който се интересува да пише ще го И
    информирам как става...брат ми го откри малко се изумих ама наистина е добро

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от TheSeduceR
    За последния пост съм сагласна,а ако водата е заменена с розова вода ефектът е доста голям...аз също ползвам Гарниер-а 3 в 1 със голямото съдържание на салицилова киселини (вземайте си него,защото е по-ефиктивен срещу черните точки)...нооо аз имам един трик за още по-дълбоко почистване обикновено след като се изкъпя още в банята си нанасям Гарниер-а и вземам някаква стара четка за зъби ама чиста де... и почвам да трия,трия.плакна,трия и после изплаквам и то с хладка,защото стяга кожата и я прави по-блестяща...от търкането съм малко 4ервена после,но нанасям кремче или нещо такова,но просто си личи от 100 км колко по-чиста е кожата...сияе
    Правя си и едно спиртче разтвор,който се интересува да пише ще го И
    информирам как става...брат ми го откри малко се изумих ама наистина е добро
    казваай
    Просто аз

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За мен най-доброто е Розова вода,но истинска розова вода,а не този боклук от аптеките
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

еми значиии вземаш си 1 салицилово спиртче 1 или 2 % ,но нека бъде по-щадящо 1% и от аптеката едно лекарство офф забравих му името Chloromycin май беше ама не съм сигурна ще потърся листчето,за да се убедя в блистера са 10 ампулки от онези капсулки с двата края дето единия е набутан в другия страааашно обяснение та на 1 шише разтваряш 5 капсулки...не са скъпи мисля нещо от порядъка на 2 лв ама за името малко ми куца

Значи Гарниер 3в1 ще ти предложат и наистина помага,ама неможе да ти махе пъъпките ..
    затова си купи някой крем от Ейвън например,не че и той ще ги махни,ама кожата става приятна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си