.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Дайте някакви съветии..?! моляяя

Хей, здравейте..аз съм 14 годишно момиче, слаба, висока [175см;50кг], не допускам и 1 пъпка по лицето си да имам ако излизам ..но проблема е че си търся гадже...но циците са ми малки..а момчетата харесват по-големи... пиша за да ВИ помоля за някакви съвети..има ли начин и ако да какъв, зада ми пораснат гърдите поне малко[разбира се без да има "Клъцни, срежи"].. =D>

Град
    Горна Оряховица
    Малка си и си втълпяваш. Като пораснеш, ще разбереш, че момчетата те харесват и не гледат само циците. А те растат като расте г*за, защото са изградени от мастни клетки. Също така набъбват по време на бременност. Надали тези вариати те удовлетворяват.

Lele...ti naistina li mislish,che ne mojesh da si namerish gadje samo zashtoto gyrdite ti sa malki ?!?! Ne mislq,che t'va e chaaaaaaaak tolkova vajno....a pyk i ti si slaba za kakvo sa ti gyrdi nesyrazmerni s tqlo...e ako iskash da prilichash na nqkoq chalga pevica...ne se sdyhvai samo zashtoto gyrdite ti sa malki.I taka mojesh da si namerish gadje ;]

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе

Град
    Пловдив
    защо от толкова малки се притеснявате колко са ви големи гърдите и колко килограма сте и нз още какво!? аз на вашите година си изграх още на улицата с децата..оох
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на galu6a
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

оф да ви имам проблемите да ви имам
    като си търсиш гадже,пусни обява
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ииии кфо като харесват големи бе моме? Се ще се намери някой, който няма да излиза с тебе заради циците ти... (казвам го от личен " опит" щото съм на твойта възраст) . Така че не се притеснявай.. имаш мн време да растеш... нали не искаш един ден да ти увиснат (може би) до пъпа?
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Много грешиш = не всяко момче те обича,заради циците ти..Той те харесва такава,каквато си..
    А и няма начин да пораснат..Освен със времето..Все още организмът ти се развива

Но иначе съм чувала,че бозата помага..Не знам дали действа
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    [На Метри От Земята]
    много си глупава..
    Просто аз

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    защо от толкова малки се притеснявате колко са ви големи гърдите и колко килограма сте и нз още какво!? аз на вашите година си изграх още на улицата с децата..оох
    +

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    бахси заблуденото лапе....
    търсила си гадже и искала да й станат циците по-големи..лелеее,не не.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Тийн годините (а и животът като цяло) са едно подражание. Явно момичето таи някакво възхищение/лека завист към онези харесвани момичета, които на 14 години имат и слаби тела, хубави коси, цици, много приятели и обожатели. Нормално е да иска да е като тях.

Авторке, повярвай ми - момчетата не са чааак толкова взискателни. Ако поддържаш хубаво и стегнато тяло и ако имаш красиво и чисто лице, то имаш голям потенциал за възрастта си. Успокой топката.

Голям фен
    Аз няма да те обиждам ... не се притеснявай толкова много ... единственият начин е да си вземеш сутиен с подплънки и да правиш упражнения с ръцете - примерно се опираш на стената и се доближаваш до нея, отблъскваш се после и така ... около 20 пъти ... би трябвало да има ефект ... дано съм помогнала

Град
    Пловдив
    Не мога да разбера защо има толкова груби хора в този форум..

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Може би циците ти са малки защото си на 14 демек още викаш мама да ти бърше... в тоалетната.Или пък защото си слаба като щека?!?!Да те светна момчетата не харесват торба с кокало,покрита с кожа.Имам позната 175 ,50кг тя много се гаресва а всички момчета казват че е супер , адски, грозно слаба (тяхно менение).А и най- вероятната причина да си нямаш гадже е,че си с голямо самучувствие и си повърхностна,което си проличава дори от 3 написани реда в конкретния случай.Кой знае какви изискавания имаш за това твое гадже..кой ли е достоен А дали ако махнем розовите очила през, които се гледаш и през които единствения ти недостатък са гърдите , какво наистина е това дето "не тие наред"
    П.С. Попринцип не съм вулгарна и не обичам такива хора, но на тоя свят има хора които не разбират от друга дума. Не целя да обидя авторката а да я накарам да си размърда сивото вещество и да слезе от облаците...

Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Супер фен Аватара на brokeninside13
    мм само да ти споделя.. имаш и 3ти проблем... ТЪПА ПИКЛА СИ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    само ти кажа че момчетата не гледат само това
    така че се замисли дали проблема не е в теб самата ,не в размера на сутиена ти.. хах
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ебати грубите помяри има тука заклеам се!Аре вижте се себе си и вие кво сте мислили преди няколко години и после говерете бе!Аман от надути дрисли и дришльовци!Пита момичето...вие да не сте се родили научени случайно?А по въпроса моето мнение съвпада с вече написани че тва не е от чак такова значение първо пробвай пък после си прави изводите....
    България над всичко!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    На 14 си подяволите! Какъв начин за растеж на бюст търсиш? НЕ проумявам как дори може да не си наясно? ЧОВЕШКИЯТ ОГРАНИЗЪМ НЕ СПИРА ДА СЕ РАЗВИВА ДО 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! След 18 се интересувай как да си го уголемиш, ако още имаш нужда..
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

тука някаде видях поредния слух че бозата кара циците да растът по-бързо .. не е така .. бозата се използва само от кармачки за повече мляко .. а иначе според мене тва че нямач цици не е от значение .. погледни се 175см и 50 кг а и се пак си на14 години има време да ти пораснат гърдите .. те растат до 20 и няколко годишна възраст .. а и някои хора генетично имат малък бюст .. като пораснеш може са си сложиш силикон така че циците не са никакъв проблем .. не вс момчета си падат по болемите цици
    ;dd

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    като си търсиш гадже,пусни обява
    със заглавие Имам малки цици

съжалявам, че трябва да ти го кажа толкова директно, но си изключително тъпа

а..и по-неясно заглавие на темата не можа ли да измислиш?!
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    в света на приключенията ..

Re: Дайте някакви съветии..?! моляяя

Цитирай Първоначално написано от lensy7yy
    [разбира се без да има "Клъцни, срежи"].. =D>
    е ни стаа тъй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си