- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пирсинг на езика
ако моми4ето си знае работата,наистина си е изживяване за момчето![]()
Първоначално написано от Hilary_
еи мършляк я да не ланкаш много щот шти пръсна фугата преди брачната нощ
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
това си го казвай всеки ден пред огледалото и гледай на тебе някой да не ти пръсне гъзеца .. глупак .. и за съжаление не ставаш ..Първоначално написано от eXpl0d3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
яш ми хуяПървоначално написано от Hilary_
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
яж си го сам .. ако изобщо имаш какво или си минал вече на чужди а? ..Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
Priceless .. <3
Чувствам са нареденПървоначално написано от Hilary_
еи кучко отиваи да си бръснеш путака за сефтето !!!
щи прая тъи на мъхестата праскова :P :P :P
Я стига глупости, оставете коментарите за себе си!Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
мисля че на момчетата ще им хареса..и ще се възбудят повече :D :D
Кучка ше викаш на липсващия ти *** в гащите путьо ..Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
Мери си приказките селянин такъв .. така ше си говориш на малките мазни пуберчета като тебе ясно ли ти е?!
Priceless .. <3
да има ма не е чак толко голяма разликата
ТУКА НЕ КЛИКАЙ
Аз, лично, жестоко се отвращавам от всякакви пиърсинги, особено по езика![]()
Ами аз съм била и с обица и без обица и приятелят ми казва, че без му е по-яко.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Виш саПървоначално написано от Hilary_
ти си грозна ама нали за сметка на тва си и тъпа
и за чекия не ставаш тай че може само да искаш да ми лапаш големия кyр
а и имаш малко засъхнала мазнотия по пyтката от едно малко пуберче![]()
Ще го напиша за последен път лайненце малко .. спри да ми се отваряш и да показваш колко си умствено ограничен .. ходи си набии една и се успокой!!! Колкото до жалките ти опити да ме обидиш .. мм не ти се получават така или иначе винаги ще ми лижеш краката!!!
Ако си още по - голям малоумник продължавай най - много да те баннат заради скапаната ти миризлива уста .. жалко, че ще си останеш тъпа, п*тка .. защо ли? Защото нямаш смелостта да ми го кажеш в очите, обаче продължиш ли "едно малко пуберче" ще разбере за твоето жалко съществуване и няма да ти хареса неговия отговор на твоите постове!!! (не те заплащвам .. просто ти го казвам!)
Priceless .. <3
и със и без е хубаво,стига му знаеш цаката(даже имах един приятел дето мразеше със)
ПодкрепямПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
напро тръпки ме побиха пак и ако ме баннат мале напрао незнам
Ами,чувала съм ,че момичето с обица не се отличава от мацките ,които са без . Не знам при мъжа как стоят нещата не мога да твърдя нищо,само мога да кажа ,че мъж с обица на езика е нещо върховно ,няма такова усещане ..
Summer (h)