здравейте,нова съм във форума,но се надявам да подадете ръка на нуждаещ се съфорумец,пък било то новоприсъединил се
така,историята е следната...момиче съм,на 17...от 8 клас съм приятелка с едно момче от класа ми,с което се разбираме много и имаме добри отношения-симпатии към него имам от мн време,но досега винаги се забърквах с неподходящи хора,които ми разбиваха сърцето и нищо хубаво не видях от тях..Въпроса е,че осъзнавам може би сега след 3 години какво наистина чувствам и че не е никак слабо чувството,а преди този съученик знаех,че имаше чувства към мен,но не обърнах внимание-не исках да си разваляме приятелството тогава..
Сега година по-късно мисля,че още не ебезразличен,но той е много странен характер-прекалено мн са го наранявали и не се доверява на мили думи и ги приема за бъзицци-дори да му кажа нещо мило той като че ли хич не го приема на сериозно...иначе често ме търси,пише ми не рядко,всичко е ок.Приятелите ни постоянно ни повтарят,че сме като женена двойка заради честите караници без повод-просто се сдърпваме искоро ни минава . Друг проблем е,че се е скрил зад вид стена-винаги се лигави и не може никой да прецени каво в действителност мисли,всякаш се ескрил в тази черупка и си стои там,а не виждам начин да го измъкна.
Та се чудех,а и това е въпросът ми към вас-как да го накарам да се отпусне в мое присъствие ида започне даговори и за сериозни неща с мен ,а не само да се лигави и как да премина през тази защитна стена,за да видя действителните му чувства и имам ли още шанс да бъда с него.
Надявам се не съм ви отегчила много и благодаря предварително на отзовалите се