Ситуацията е следната.. Харесахме се, заедно сме.. аз не съм от срамежливите, просто не правя първите крачки, т.е разчитам на отсрещната страна. Той е доста срамежлив, но факт - той направи първата крачка, което е предпоставка да смятам, че има желание да е с мен, но също така, държанието му е странно. Състои се в това, че не ме търси, един скайп и това е - ако искаш! .. Виждам го, че има желание, но сякаш не знае как да се държи, няма опит. Опитах се да му обясня, че малко ми е обидно, отношението му, тъй като аз го търся. И в един момент се чувствам като досадна, а той, отново нищо! Не съм лигла, нито досадница, държа всичко да е ясно и точно, на него също му е известно. Наистина сме заедно от много малко време, но по никакъв начин не го усещам, все едно съм сама, никаква близост.. а личи, че има интерес в дадени моменти..... Говорихме, опитах се да разбера, къде греша и т.н, но до никъде не стигам. Наистина искам нещата да се получат, но не зная как да подходя. Вие как мислите? Благодаря, предварително!