.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от zeleto0
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от itisalongstory
    а иначе този продукт, за който говорим избелваща маска ли представлява или ..
    иначе ти благодаря много за информацията !
    Ако някой друг е ползвал и знае да каже
    Ами избелващ крем е..Има и лосиони
    http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=4 - виж тука
    А искам и аз та попитам нещо. Този крем за колко време ги избелва петънцата?
    Еми при продължително ползване - за 1-2 седмици ще видиш ефекта..Доста бързо избелва петънцата..
    Препоръчвам ти го../Независимо крем или лосион ще си вземеш - и двата вида са добри/
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    А тоя Мелабел избелва ли като цяло лицето или маха само петната?
    Не искам в лицето да съм като призрак
    И кое е най-добре да се ползва - крем или тоник?

ani942942, Това е лосион за почистване на лице, а не за махане на петна.

Град
    Хасково
    И аз за да не правя нова тема да си попитам... Аз също имам белези от пъпки, но са като малки дупчици... Имате ли идея с какъв продукт се оправят и някои пробвал ли е?

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    И аз за да не правя нова тема да си попитам... Аз също имам белези от пъпки, но са като малки дупчици... Имате ли идея с какъв продукт се оправят и някои пробвал ли е?
    и аз имах такива 'дупчици'...ползвах крема и тоника на Мелабел ..и резултата бързо се появи... за това го казвам във всяка тема за белези...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    тея дупки мисля, че не могат да се премахват

Добре бе, хора, тоя продукт Мелабел не е ли за пигментни петна, в смисъл като кафяви на цвят. А не червени.. пигментните петна май нямат общо с белезите от пъпки.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    и аз се разрових за повече информация.. и попаднах на коментари на няколко момичета,в които казват,че цялата им кожа е станала на червени петна..възможно ли е..
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Град
    Kwartala na bogatite !
    ъпвам темата
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Cicaplast на La roche .. уникално кремче е имах отвратителен белег на лицето и за две седмици с това кремче се оправи. Наистина е по - скъпичко, но си заслужава парите

http://www.beautefrance.com/imagesUp...its/1069-1.jpg ..

up-вам темата .

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Cicaplast на La roche .. уникално кремче е имах отвратителен белег на лицето и за две седмици с това кремче се оправи. Наистина е по - скъпичко, но си заслужава парите

Какъв белег имаше, от пъпка ли? Колко струва?

ДОбрее, намерих нещо, което на практика е безплатно ии всеки има достъп до него, което според хората, които са го използвали е имало феноменален ефект, до 2-3 дни кати премахвало изобщо акнето и белезите от него..

И този вълшебен продукт бил...-урината. СЪВСЕМ сериозен съм, вижте този сайт http://www.acne.org/urine-therapy-re...524/page1.html и вижте какво са писали хората, какъв ефект имала

И всъщност не би имала никакъв страничен ефект, когато урината излиза от тялото тя е напълно 100% стерилна и нямала мириз, а и 95% от нея е вода..
    Не знам, едва ли бих го пробвал, защотоо си имам някакви преразсъдици относно това ии не мога да приема факта да си мажа лицето с урина..
    Но ако някой пробва да пише какъв е бил ефекта

Гледах по National Geographic как има хора, които сутрин си пият урината и твърдят, че се отразявала перфектно на целия им организъм.... :Х

Та просто ви го подхвърлям като вариант, пишете ако има ефект

Град
    Kwartala na bogatite !
    ооо божеее

някой друг вземал ли си е тоника на Мелабел.. да казва ли има резултат,че се навих да си взема..

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз си купих преди десетина дни крема Мелабел и не знам дали не си въобразявам но мисля че има резултат вече. на опаковката пише да се ползва поне 1 месец така че ще видим.. иначе го препоръчвам и аз. за сега съм доволна

Град
    България-София
    Аз знам няколко продукта! Хем ти премахват пъпките и появата на нови хем ти махат и белезите. Едното е крем - La Roche-Posay, френски е и е много добър въпреки, че е малко скъпичък, а другото, което използвам е рол-он на Eucerin, Cover Stick. Той ти изсушава пъпките. Премахва всичко много бързо! От хормоните на мен понякога ми излизат ацки много, понякога - не. Ако го използваш 1 седмица няма да имаш и помен от пъпки. Слягай го всеки ден по няколко пъти - рол-она също. Той освен, че ги маха, а и действа като коректор. Пробвай ги.
    Лошо време се оправя, но лош човек - НИКОГА!!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Цитирай Първоначално написано от divacheee

Какъв белег имаше, от пъпка ли? Колко струва?

Ми то не беше точно акне.. Някви воднисти мехурчета бяха .. и като спукаш едно на негово място се появяват най-малко три (Боже как го обяснявам ) .. та аз не можех да ги търпя на лицето си и постоянно ги пуках .. и то накрая направо като раничка беше станало и падна коричката и остана белег ..

Кремчето струва към 18-19 лв..

те са по точно червени петънца, като ги гледам
    нещо по въпроса ?

Аз с моето шибано акне се боря вече 2 години да го е*а ... сега се мажа със скинорен, пия вибрамицин и още 2 неща за вътрешно приемане и пак никакъв ефект.. и мойте са някакви червени петънца тук таме да се намери повърхностна пъпка.. много се дразня направоо ужасТ.. ще пробвам тука тези където ги препоръчвате то не ми остава друго аз толкова неща пробвах за 2 години, че ви е бедна фантазията.. :X
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Даже последният ми дерматолог ми изписа някакво лекарство за вътрешно приемана, което преди да го започна трябва да си пусна изследвания на чернодробните ензими и кръвна картина... щяло да ми се изсушат устните и някакви такива гадории.. а пък струва 130 лева един пакет, а аз трябва да купя поне 5 пакета за периода, в който трябва да го ползвам
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Аааа, да се включа и аз :Д
    И аз имам такива петънца, те са малко, но супер много ме дразнят.
    Днес мисля да отида да си купя Garnier Roll On, обаче ме съмнява да помага за такива петънца о.О
    Някой, който го е ползвал да изкаже мнение, моля ^^ !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    И аз има проблем с червените петна.Все още до избелващ крем не съм стигала.

Използвала съм маска(готова),но само 2 пъти.Имаше лек ефект.(случайно купена от магазин за козметика...струваше около 2 лв.)

Метода на киселото мляко с аспирина-на мене не ми действаше особено много.

И сега се мажа с тоника на Гарниер Pure Active и най-много се забелязва, че действа.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Хасково
    Като чета всички казвате,че крема Мелабел е хубав.но тои маха ли червените петна (смисъл мойте вече са като ранички ) и се чудя да този крем ще ми помогне

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от MISkrisinkaaa
    Като чета всички казвате,че крема Мелабел е хубав.но тои маха ли червените петна (смисъл мойте вече са като ранички ) и се чудя да този крем ще ми помогне
    Червените петна се появяват след раничката.Тоест като падне коричката( офф дано разбра нещо от обяснението ми).Поне при мене е така.Първо раничка,после червено петно Крема помага за червените петна.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от MISkrisinkaaa
    Червените петна се появяват след раничката.Тоест като падне коричката( офф дано разбра нещо от обяснението ми).Поне при мене е така.Първо раничка,после червено петно Крема помага за червените петна.
    да разбрах,но на мен какво ще ми е от полза

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    И аз имам този проблем и днес си купих крем Здраве против кожни раздразнения.. Евтин е, дано има ефект! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си