- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белези от пъпки.
Някой има ли си идея за нещо, КОЕТО НАЙСТИНА ПОМАГА за белези от пъпки, червени петънца и т.н. Видях,че има 2-3 подобни теми, но или са стари , или не се стига до никакво решение .
Така,че ако някой знае да хелп-ва .![]()
Ами не знам..
Някакви избелващи кремове../на Мелабел са добри/..
Чувала съм и за кисело мляко - но не съм ползвала..
Може да опиташ и някои продукти на Гарниер
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от itisalongstory
За какви белези от пъпки говориш,за малки дупчици?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Гарниер - не ми помогнаха .
Може би ще пробвам с " Мелабел " , от козметиката или аптеката мога да си купя и цена ? ;D
@iwancho
не дупчици, колкото червени петна , гадни червени петна .. и сега като е зима, а лицето ми е бяло когато изляза бе грим веднага стават още по-червени и забележими![]()
![]()
![]()
Оо тея червени петънца ги имам и аз. Гадно е и не знам всъщност какво би помогнало.![]()
................
В аптеките го има..Купувала съм си - доволна съмПървоначално написано от itisalongstory
..
Струва около 8-10лв..Но е добър + икономичен
а иначе този продукт, за който говорим избелваща маска ли представлява или ..![]()
иначе ти благодаря много за информацията !![]()
Ако някой друг е ползвал и знае да каже![]()
Ами избелващ крем е..Има и лосиониПървоначално написано от itisalongstory
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=4 - виж тука
и аз имам петна и ползвам Ахромин около 4-5 лева е помага ми засега чувала съм че Мелабел също действа
Humans need fantasy to be human.
Мерси за мненията :P
Az znamPomaga mnnnn.....
v butilka ot 500ml ..izsipva6 1 butilka ot kislorodna voda, 1 butilka rozova voda i 1 butilka kamforov spirt! Vsi4ki sa po 100 ml!Ima gi v aptekite i ne sa sk1pi! Taka zna4i kato gi izsipe6 , razklati butilkata mn dobre i s tampon4e go raznasqsh vsqka ve4er v/u 4isto lice!
P,S meri6e gadno i moje da stane na kristal4eta ot kamfaroviq spirt ! Prosto pak go razklatete :P
Опита ли с Garnier Pure Activ колекцията?
Аз имам рол-она, пишеше че помага за такива петънца.
При мен действа, но може би зависи от типа кожа.![]()
![]()
може да опитам с рол он-а
но като цяло не съм доволна от продуктите на Гарниер, явно не ми помагат на моя тип кожа..
иначе спирт на лицето си не рискувам да слагам, чувала съм за някаква алергична реакция и едно момиче станало на дупки лицето о.О О.О![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А искам и аз та попитам нещо. Този крем за колко време ги избелва петънцата?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
избелващ тоник на Мелабел си вземи..
казвам ти го настоятелно,защото ефекта е ....невероятен и забележителен,дори и доста бърз...
Вземете си от онези Garnier Pure със Салицилова киселина. Много помага.
^^Салициловата киселина помага за черните точки. За белезите е възможно също да помага, но задължително след това трябва да си овлажни кожата с някакво кремче, защото иначе много изсушава.
Аз си бях взела почистващ гел със салицилова киселина и ми еба майката на кожата![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
зависи в ква концетрация е
аз имам супер чувствителна кожа, ама точно от този продукт не се изсуши
за разлика от някои други по-евтини
и на шишенцето пише точно за петна от пъпки
супер тогава. Моята също е адски чувствителна, затова само като чуя Салицилова киселина и се отказвам. Ще знам да го пробвам![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
и аз имам подобен проблем
не знам какво помага, но крем Здраве в този случай със сигурност НЕ действа
едно питане: този крем Мелабел може ли да ми изсветли тена на лицето тялостно, или просто заличава петна и белези?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
аз също имам тоя УЖАСЕН проблем...и май ще си го взема това на Мелабел.. но както по горе искам да разбера за колко време се премахват белезите..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
аз при всекидневно ползване забелязах разликата на 2-3 седмица...с времето си минаха почти всички белези..без един,който ми е от 3-4годишна(цепнах си кратуната централно...Първоначално написано от maybeline
![]()
)
.![]()